- Emoji Skoru
- 118
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer bu silik çizgi anında belirdiyse pozitiftir sonuç :) inşallah daha koyusunu görürsün:) adetin gecikti miBat 24 dayanamadım rüyamda gördüm çift çizgi çıkıyodu çok mutlu oluyodum bende dayanamadım yaptım uyanır uyanmaz![]()
Eğer bu silik çizgi anında belirdiyse pozitiftir sonuç :) inşallah daha koyusunu görürsün:) adetin gecikti mi
Hayırlısı olsun inşallah daha test için erken ama var gibiHayır daha var adetime 24 mayıs gibi ama rüyamda test yapıyodum kopkoyu çift çizgiydi dayanamadım uyanınca hemen yaptım![]()
hayırlı olsun canım var gibiBat 24 dayanamadım rüyamda gördüm çift çizgi çıkıyodu çok mutlu oluyodum bende dayanamadım yaptım uyanır uyanmaz![]()
Tebrikler canımhamileyiiimmmmmmmmmmm :))))))))
ay canım tebriklerhamileyiiimmmmmmmmmmm :))))))))
senin ne zaman canım adet gününBen de bekliyorum bakalım nasip :)
İNŞALLAH GELMEZ CANIM SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALIRIZ :)Benim de en erken cuma ,en geç pazar adet günüm
canım bol bol dua et inşallah gebesindir vucudunu dinleme boşver insan hayal kuruyor gerçekten sen bol bol dua et inşallah vardır.Ay inşallah hayırlısıyla ,ama genital manta sabırım başladı ben çok akıntım var sarımsı