• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 24 mayıs ve gelecek ayı umutla bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizlerde hiç belirti normalde olan halinize göre değişiklikler ?
Aşırı derece kemik Ağrı'sı sanki bacaklarım çekiliyordu romatizma mı başladı diye şüphelendim o derece yani:) ardından çok sık idrara çıkma yorgunluk ve uyku isteği bi de mide kaşıntısı sürekli aç hissediyorum. Besmelesiz yemek mi yiyorum diye kendimden şüphelenmeye başladım

Aşırı derece kemik Ağrı'sı sanki bacaklarım çekiliyordu romatizma mı başladı diye şüphelendim o derece yani:) ardından çok sık idrara çıkma yorgunluk ve uyku isteği bi de mide kaşıntısı sürekli aç hissediyorum. Besmelesiz yemek mi yiyorum diye kendimden şüphelenmeye başladım
Bende de 3 gündür kasık batması var sol kasığım battığında bacağıma vuruyor,sağ kasığım belime vuruyor , bugün miğdem ara ara hafif bulanmaya başladı ve 3 gündür çok halsizlik var..5 günde döllenme oluyormuş

Bende de 3 gündür kasık batması var sol kasığım battığında bacağıma vuruyor,sağ kasığım belime vuruyor , bugün miğdem ara ara hafif bulanmaya başladı ve 3 gündür çok halsizlik var..5 günde döllenme oluyormuş
Bat ne zaman

tatlım valla biz de deneye deneye, okuya okuya öğrendik. Ben 9 aydır deniyorum :cry: stres yapma, allahın işi hiç belli olmaz. Bir bakmışsın nur topu gibi bir bebiş gelmiş kucağına. Bir sonraki ay daha dikkatli denersiniz. Hatta hamilelik öncesinde detaylı bir kan testi de yaptır derim.
Çoğu kadın doğum doktoru yumurtana, rahmine ve hormonlarına bakıp bebek çalışması yapmanda sıkıntı yok diyor ama benim troidlerimden dolayı 15 kilo kadar fazlam vardı. Bu ay endokrinolog'a da gittim. Bir de baktık değerlere troid sıkıntım düzelmiş ama insülin direncim çıkmış. Onun için içerisinde metformin olan bir ilaç yazdı. İki haftada 4 kilo verdim. Bu ilaçlar aynı zamanda araştırdığım kadarıyla kilo verdirip, yumurtlamayı da arttırıyormuş. Sabırsızlıkla BAT 22 Mayıs'ı bekliyorum. Bu ay olmazsa diğer ay deli gibi tüm çalışmaları yapıp, hayırlısını allaha bırakacağım. :dua:

ben hiç doktora gitmedim sadece evlendikten sonra kontrol amaçlı gittim ultrasona bakıp bi sıkıntı yok demişti. ablam doktor onunla konuştum sadece folik asiti söyledi en başında gerek yok o kadar düşünme dedi bide. ne ilacıymış o 4 kilo verdiren diyetsiz sporsuz ne güzel Hoppa

ben hiç doktora gitmedim sadece evlendikten sonra kontrol amaçlı gittim ultrasona bakıp bi sıkıntı yok demişti. ablam doktor onunla konuştum sadece folik asiti söyledi en başında gerek yok o kadar düşünme dedi bide. ne ilacıymış o 4 kilo verdiren diyetsiz sporsuz ne güzel Hoppa
Tatlım diyabet ilacı, janumet ismi. Diyetsiz değil ne yazık ki. Karbonhidrat hiç almıyorum. Doktor yasakladı. Sadece et, sebze, yumurta, zeytinyağı ve tereyağı. Zaten ilacı içince bu saydıklarımı da yiyesin gelmiyor. Acaip iştahsızlık, mide bulantısı ve ishal yaptı. İki haftadır ben ben değilim :KK1:

Tatlım diyabet ilacı, janumet ismi. Diyetsiz değil ne yazık ki. Karbonhidrat hiç almıyorum. Doktor yasakladı. Sadece et, sebze, yumurta, zeytinyağı ve tereyağı. Zaten ilacı içince bu saydıklarımı da yiyesin gelmiyor. Acaip iştahsızlık, mide bulantısı ve ishal yaptı. İki haftadır ben ben değilim :KK1:

Allah kolaylık versin canım nelerle uğraşıyoruz kiminin hemen oluyor kimi yok takvimi yok ilacı onlarla uğraşıyor. bi arkadaşım var ilk çocuğuna bilmeden hamile kaldı şimdi 1 yaşında ve yine 3 aylık hamile kazayla. anlamıyorum nasıl oluyor bu kaza bi bize olmuyor :KK42:

Sağol Can'ım yumurtlama günümü bilmiyorum:) 25:27 nisan falandı sanırım tam emin değilim hatta ben bu ay olmaz diyordum
Bir nevi 10 gün civarı gibi öğrendin bebişi ohhh maşşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin rabbim

Amin Can'ım Allah razı olsun. İsteyen herkese de nasip etsin
Aminnn canım şuan kesin cevap alacapımı bilsem hemen test yapıcam ama beklemem gerekiyor beklemekte zor rabbim yardımcımız olsun :D

Aminnn canım şuan kesin cevap alacapımı bilsem hemen test yapıcam ama beklemem gerekiyor beklemekte zor rabbim yardımcımız olsun :KK70:
Kesinlikle daha var adetine yapıcan negatif çıkıcak Can'ın boş yere sıkılacak. Tecrübeyle sabit bu söylediklerim:) en iyisi yapma bekle

Kesinlikle daha var adetine yapıcan negatif çıkıcak Can'ın boş yere sıkılacak. Tecrübeyle sabit bu söylediklerim:) en iyisi yapma bekle
Çatlatma iğnesi vurulduğum için sonuç alabiliyorum o gün canım yoksa adetimi beklemem gerekiyor çatlatma iğnesinde 11 ile 17 gün arasında öğreniliyor

O zaman en erken ne Zaman öğreniliyorsa o Zaman bi test al dene:) ilk mi olacak
Evet ilk onun için daha heyecanlıyız öyle yapmayı düşünüyorum adetime kadar bekleyemiceğim gibi haftasonu yaparım bir gün :)

Back