• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 2 Kasım Son 11 gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamileligimle birlikte yeni öğrendiğim birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hatırlarsanız bir kaç gun önce geniz akintim olduğunu sizlerle paylaşmıştım. Aynı zaman da burnum da tıkanıklık ve bir kaç defa kanama olmuştu. Bunlarda hamilelik belirtisiymis. Bu arada göğüs cevresindeki damarların çoğaldığı da doğru. Normalde her ikisindede birer tane damar görünürken şimdi etrafında daha fazla damar görünüyor. Yeni hamile olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim. Son olarak insan hamile olduğunu bi şekilde gerçekten hissediyor. :anneadayı: bu ay hiç adet olacağımı düşünmedim ve çok şükür olmadim. Inşallah Rabbim sizlere de nasip eder :dua:
Slm canım demiştin ya aslında önceki ay hamileymişim ama adet kanaması olunca anlamadım diye bu süreçte hiç belirtin oldu mu göğüslerinde vb. Belirtiler çok merak ettim . Bir de ovulasyon takibi yaptın mı o ay ?

Slm canım demiştin ya aslında önceki ay hamileymişim ama adet kanaması olunca anlamadım diye bu süreçte hiç belirtin oldu mu göğüslerinde vb. Belirtiler çok merak ettim . Bir de ovulasyon takibi yaptın mı o ay ?

Selam. Evet belirtiler oldu. Hepsi bu topikte ayrıntısıyla yazıyor. topigi actiktan sonra Gün gün belirtilerimi buraya yazmıştım

Selam. Evet belirtiler oldu. Hepsi bu topikte ayrıntısıyla yazıyor. topigi actiktan sonra Gün gün belirtilerimi buraya yazmıştım
Evet okudum canım belirtilerini ama hamile olduğunun farkında değilmişsin ya o yüzden sordum . Sağlıkla kucağına al bebeğini inş

Evet okudum canım belirtilerini ama hamile olduğunun farkında değilmişsin ya o yüzden sordum . Sağlıkla kucağına al bebeğini inş
Amin insallah :dua: ben 2 ekimden 2 kasıma kadar hiç test yapmadım ondan haberim olmadi. Kendi kendime test yapmamak icin inatlastim çünkü negatif sonuç almaktan korkuyordum. Öğrenince doktor 5 haftalık dedi şok oldum. :anneadayı:

Amin insallah :dua: ben 2 ekimden 2 kasıma kadar hiç test yapmadım ondan haberim olmadi. Kendi kendime test yapmamak icin inatlastim çünkü negatif sonuç almaktan korkuyordum. Öğrenince doktor 5 haftalık dedi şok oldum. :anneadayı:
Çok iyi yapmışsın canım kafanın rahat olması önemli . İlişki günlerine dikkat ettin mi ?

2 ekimde kanama olduğu için 5 haftalık hamile olacagimi hiç tahmin etmemiştim. Ekimde ovilasyon tarihimde tutunmuş olsa daha 2 haftalık filan olması gerekirdi. Demek ki eylül ayında dollendi 2 ekimde de Rabbimin izniyle tutundu. Şükürler olsun

Ç
2 ekimde kanama olduğu için 5 haftalık hamile olacagimi hiç tahmin etmemiştim. Ekimde ovilasyon tarihimde tutunmuş olsa daha 2 haftalık filan olması gerekirdi. Demek ki eylül ayında dollendi 2 ekimde de Rabbimin izniyle tutundu. Şükürler olsun
Çok da hesap yapmamak gerek canım sanırım nasip bu işler bak sen hiç ummadığın zaman hamile kalmışsın

Demekki geç döllenme olmuş canım

Selam bayanlar. Hepinize hayırlı kandiller Rabbim bu mübarek günde kimin ne duası varsa kabul etsin inşallah. Ben kendimle ilgili yeni gelişmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün melegimde 6+6 günlük olduk ve bende 6. Haftanın başından beri pembe akıntı oldu. Doktor geçen gün progestan igne yaptı. Hamilelik deneyimi olan ve aynı olayi yaşayan var mi ? Benim ilk olduğu için olanları anlayamıyorum.

Back