• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 2 Kasım Son 11 gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada sadece sol kasıgıma arada bıkac saniyelik süren kasık agrım oluyor onun dışında hiçbir belirti yok :KK64:

benimde bat 3 kasım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
geçen ay mide bulantısı baş dönmesi, aşırı uyku isteği , sık idrara çıkma herşeyi yaşadım .ama adet oldum .ilk hamileliğimde bir kere bile bulantım olmadı göğüs uçlarımın acısından şüphelenmiştim sadece .
bu ayda yumurtlamadan sonra akıntım devam ediyor hep kuru olurdum normalde ara ara adet ağrısı gibi sancı giriyor çok kısa süreli .hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Günaydın kızlar :KK54:ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır ziyaretçiydim :sus: bizde artık bebişimiz olsun istiyoruz. Bat 1 Kasım benimde genelde hep düzenlidir inşallah allar giyip gelmez :KK48:

Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :anne:

Merhaba mutlu geceler bayanlar bata son 1 hafta kaldı ve nerdeyse hiç bir belirti yok bende. Ağrı sızı hiç birşeyim kalmadı. Bir kaç gündür kafami tamamen başka şeylerle meşgul ettim ondan olsa gerek... bu ay nasıl sonuçlanacak merak ediyorum. Sizde son durumlar nedir?

Merhaba mutlu geceler bayanlar bata son 1 hafta kaldı ve nerdeyse hiç bir belirti yok bende. Ağrı sızı hiç birşeyim kalmadı. Bir kaç gündür kafami tamamen başka şeylerle meşgul ettim ondan olsa gerek... bu ay nasıl sonuçlanacak merak ediyorum. Sizde son durumlar nedir?
Bende sol kasıkta agrı var goguslerde şişme ama bence adet olucam gbime geliyor

Ara ara batma okuyoe başka bişey yok bata daha çok var bnm iki hafta bekliyorum bakalım

Merhaba hayırlı geceler arkadaşlar. Bata son 6 gün kaldı bende belirti filan yok. Biz bebegimiz olsun diye denemeye başlayalı 3 ay olcak. Ilk 2 ayım bayağı sıkıntılı geçti. Her ikisinde de farklı belirtiler ağrılar acılar oldu. Ağrılar yüzünden sürekli hastaneye gidiyordum. Bu ay çok şükür ki beni rahatsız edecek kadar bi ağrım veya başka bir şikayetim olmadı. Inşallah bu ayın sonunda o güzel haberi alırım ve sizlere de veririm. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah..

Bat 5 kasim
sanki gogsumun arasindanbasagu doğru veya bir çizgi var göğüs uçları soluk ve sis

Arkadaslar son adetim 8ekimdi bat 3kasim dün kahverengi pembe gibi 1-2damla kadar bir leke gordum.Sizce test yapmali miyim? Yerleşme kanaması olabilir mi?

Benim de bat 2 kasım.Geçen ay bütün belirtileri yaşadım sonuç negatifti.Kendimi dinlemeyeceğim diyorum ama halsizlik arada mide bulantısı bel ağrısı var.Üşütmüş de olabilirim pzts test yapmaya başlarım:)

Merhaba bayanlar. Ben bu ay gecikme olmadan test yapmak istemiyorum. Şunun sırasında bata 5 gün kaldı. Bende hala herhangi bir belirti yok. Bu ayı böyle sorunsuz geçirmem beni şaşırtıyor ve nasıl sonuçlanacak cok merak ediyorum. Denemeye başladığımız ilk iki ay hep sorunlu geçti daha öncede söylediğim gibi çok rahatsız olmuştum ağrılarım olmuştu. Birde galiba ikinci ay yaşadığım şey kimyasal gebelikti :110: inşallah bu ay meleklerimiz tutunmuştur :dua:

Back