• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 2 Kasım Son 11 gün..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar hapşırınca kasığıma ağrı girdi biranda bu bana hamileliğimi hatırlattı .hamileykende böyle batma olurdu sizdede oluyormu normal mi

7 gün kaldı bata bugün sarı leke geldi hafif kasımı ağrı var birde kannima arada ağrı giriyor bazende iyne bayılırlar gibi oluyor çok heyecanlıyım bakalim allah herkesin gönlüne bir verir

7 gün kaldı bata bugün sarı leke geldi hafif kasımı ağrı var birde kannima arada ağrı giriyor bazende iyne bayılırlar gibi oluyor çok heyecanlıyım bakalim allah herkesin gönlüne bir verir
Benimde 7 gün kaldı bahsettiklerini bende yaşıyorım. 2 gündür daha yoğun akıntım var ve kasıklarıma arada sancılar giriyor bi de göğüs uçlarım yanıyor gibi oluyor belirti aramak istemiyorum ama insanın elinde değil ki

Herkese merhaba. Bugün buraya çok üzgün şekilde geldim. Benim bata 3 gün kaldı ve eşim az önce moral bozucu birşey söyledi. Bu ayda bebeğimizin olmayacağını düşünüyormuş . Yine olmayacak dedi :KK42:bende sen öyle düşün zaten fazla umitleme sonra üzülüyorsun dedim:110:

Inşallah gönlüne göre olur. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin

Bu arada dünden beri kasığımda sancı oluyor ve göğüslerim de şişlik aynı zamanda ağrı oluyor. Dokununca daha çok ağrıyor. Hayırlısı bakalım 3 gün sonra ne olduğu belli olcak Allahın izniyle

Herkese merhaba. Bugün buraya çok üzgün şekilde geldim. Benim bata 3 gün kaldı ve eşim az önce moral bozucu birşey söyledi. Bu ayda bebeğimizin olmayacağını düşünüyormuş . Yine olmayacak dedi :KK42:bende sen öyle düşün zaten fazla umitleme sonra üzülüyorsun dedim:110:
Eşler bizden daha hassas aslında onlarda üzülüyolar takma kafana fazla

Eşler bizden daha hassas aslında onlarda üzülüyolar takma kafana fazla
Benim eşim bu ay hissediyorum dedi yine olmadı. En azından adam yıkılmıyor biz iki kişi umut edip üzülüyoruz. Bizde bıraktık olursa olur diyip geçiyoruz artık.

Benim eşim bu ay hissediyorum dedi yine olmadı. En azından adam yıkılmıyor biz iki kişi umut edip üzülüyoruz. Bizde bıraktık olursa olur diyip geçiyoruz artık.
Benimki ilk zamanlar çok umutluydu şimdi umutsuz konuşması çok üzdü. :110:eşim daha nişanlıyken "evlendiğimiz gün hamile kalmani isterim hiç korunyalım hemen çocuğumuz olsun" demişti. Dediği gibi de yaptık ama henüz çocuk nasip olmadı

Benimki ilk zamanlar çok umutluydu şimdi umutsuz konuşması çok üzdü. :110:eşim daha nişanlıyken "evlendiğimiz gün hamile kalmani isterim hiç korunyalım hemen çocuğumuz olsun" demişti. Dediği gibi de yaptık ama henüz çocuk nasip olmadı
Gercekten nasip. Eltim 6 yıl tanis olup evlenmis ilk ayindan hamile kalmis. Ben 2 yil sevgili sonra evlendim 3. Yilim bitti. Kimin ne yasayacagini Allah bilir. Zaten Allah katinda hepimizin soyu belli 1 3 5 kac cocuk olacak soy nasil gidecek belli. O yuzden yazili olan hicbirseye isyanim yok.

Yeni başladınız heralde yapmaya.. benim eşimde ilk zamanlar karnımı okşayıp hissediyorum geliyo diodu şimdi aman nasılsa olmuycak dio garibim :) :)

Yeni başladınız heralde yapmaya.. benim eşimde ilk zamanlar karnımı okşayıp hissediyorum geliyo diodu şimdi aman nasılsa olmuycak dio garibim :) :)
Korunduk sayilmaz ama iliski sonrasi hemen kalktım baya umursamaz haldeyim spor yapiyorum ovu gunlerinden emjn degilim o gune denk getirmedim iliskileri falan.
Benimki hiiic umrunda degil zaten bu ay bile minicik umudum olsa da o sallamadik zaten olmucak diyo. Tutar mi tutar korunmadik diye bat bekliyorum bende

Merhaba mutlu geceler.. bata son 2 gün kaldı. Karın bölgemde tuhaf bi ağrı var. Göğüslerim hala sis ve ağrıyor.

Günaydın bayanlar. Rüyamda bebek düşürdüğümü gördüm :(( uyandığımda sabah ezanı okunuyordu. Hemen ezanla birlikte dua okudum. Rüyamda bebeğin minicik kolu bacağı herşeyi vardi

Günaydın. Canim yorumlara baktin mi. Ama ölü diri getirir derler ben oyle yorumlayayim senin rüyanı

Back