Bat 17 ağustos birlikte bekleyelim arkadaslar

Test yaptınız mı ?

bende her ay bebis istiyorum.diye sanirim.kendimi dinliyorum bu ayda yumrtalikta agri gibi bisey oldu gecti bakali
ne olacak hamile kalanlar genelde adetmi-hamilelil belirtisimi anlayamadik diyor herseyin hayirlisi olsun

Bende belirti vücut sıcaklıgı var esıme baktıryorum normal dıyo ama brn o sıcaklıgı içerden hıssedıyorum batma cok oldu bıde şey vajinam daraldı ılişkı sırası da zorlanıyorum buda etkenmıdır bılgısı olan cevap larmı acaba

İyi gunler. Benim de adet tarihim 17augustos. Belirtilerim 3_4 gun once yerlesme kanamasi yasadim galiba. Dun sabah idrarda test yaptim silik cikti. Kan testi yaptirdim 0.13 cikti. Daha yeni evliyim ilk ayimizi doldurduk bide goguslerim fazla sismis durumda 10gundur boyle.

İyi gunler. Bende vucut sicakligi yok ama vajinal yikanirken cok sicak. Acaba bu belirti oluyomu

Kızlar selam naptınız dayanamdıyıp test yapan var mı yapıpta güzel sonuclar alan var mı bugün haris son 2 gün test yappmamak ıcın kendımı zor tuttum ben cnku regl olacam hıssı var gibi dünden beri akıntım var ıslak baya ve beyazımsı.bakaln hayırlısı cevaplarınızı beklıyorum

Merhaba kızlar bugün adet günüm test yaptm malesef negatif kasık ve sırt agrım vardı 4 5 gündür hala devam ediyor ara ara ama bisey çıkmadı bakalm adeti beklicem artk sizler naptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…