Meraba benim de bat 16 ağustos inşallah vardr belirtm yok suanlikMerhaba. Benim bat 17 ağustos . Benim gibi bebk düşünen ve bu tarihi bekleyen var mi ? Herhangi bir belirti yaşıyor musunuz. Insallh bu ay olacak
Bendede belirti yok ins bu ay guzel haberler alırız canimMeraba benim de bat 16 ağustos inşallah vardr belirtm yok suanlik
Hayırlısı olsun canimMerhaba. Benim 13 ağustos. Planlamamıştım ama şüphelerim var. 5 gün önce kasık,bacak ve bel ağrılarım başladı. Hala devam ediyor. Göğüslerde şişlik ve renk değişimi, çok hafif mide bulantısı ve ruhsal gelgitler var. Kimisi regl belirtisi diyor ama hiç 10 gün öncesinden bu kadar belirtinin bir anda başladığını görmedim kendimde. Test yaptırdım ama negatif çıktı. Ben de batı bekliyorum mecbur
Amin canım inşallahBendede belirti yok ins bu ay guzel haberler alırız canim
Benimde 12 ağustos hayırlısı diyelim
Benimde 21 inşallah hepimiz hamile kalırızbelirti olarak karnım ağrıyor regl gibi ama geçen ay da boyle oldu ondan belirti saymıyorum
selam benimde bat gecen ay 17 di bu ay 15 olmasin umarimbakalim kac kisi 12 den vurmus olacak burda umarim her isteyenin bebisi olur arkadaslar
Benimde 13 ağustos bekliyoruz bakalım
Insallh guzel haberler alırız kızlar benim ilişki gunum ovulasyindan 2 gün ve 4 gün önce oldu.ve üzerinden 8 gun geçti. Ateş basmasi ve aşırı iştah artışım oldu.sizce bunlar belirti olabilir miBenimde 12 ağustos hayırlısı diyelim
olabilir ama adet belirtisi olmasın umıtlenme her ay umıtlenip uzulmeek daha kotuInsallh guzel haberler alırız kızlar benim ilişki gunum ovulasyindan 2 gün ve 4 gün önce oldu.ve üzerinden 8 gun geçti. Ateş basmasi ve aşırı iştah artışım oldu.sizce bunlar belirti olabilir mi
evet canım.hamilesin. 5 in üzeri gebelik var. bat ne zamandıKizlar hamilemiyim
Olsun ne güzel işte.pozitif.darisi banaBata 4 5 gün.var daha biraz aceleci davrandım sanırım
Aminnn Insallah isteyen herkese nasip etsinOlsun ne güzel işte.pozitif.darisi bana
Merbaha benimde 18 agustos..ya bende yaklasık 5 gündür kesıntısız kasık agrısı cekıyorum soldan basladı yogun bir sekılde bugun azalır gibi oldu bu seferde belim cok agrıo yaa ama adet belırtısıde olabılır ne bılım daha once bole kasık agrısı cekmedım kesıntısız süren . Onun dısında belırtimde yok off dahada cok var korkuyorum regl olacam diye deMerhaba. Benim bat 17 ağustos . Benim gibi bebk düşünen ve bu tarihi bekleyen var mi ? Herhangi bir belirti yaşıyor musunuz. Insallh bu ay olacak
Merhaba benim de 16 Ağustos bir hafta öncesinden bel karın ağrısı başladı hafif hafif belim sızlıyor.. Karnıma kramlar giriyor yüksek ihtimal regl olucamMerhaba. Benim bat 17 ağustos . Benim gibi bebk düşünen ve bu tarihi bekleyen var mi ? Herhangi bir belirti yaşıyor musunuz. Insallh bu ay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?