Bat 17 ağustos birlikte bekleyelim arkadaslar

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba. Benim bat 17 ağustos . Benim gibi bebk düşünen ve bu tarihi bekleyen var mi ? Herhangi bir belirti yaşıyor musunuz. Insallh bu ay olacak

Merhaba. Benim 13 ağustos. Planlamamıştım ama şüphelerim var. 5 gün önce kasık,bacak ve bel ağrılarım başladı. Hala devam ediyor. Göğüslerde şişlik ve renk değişimi, çok hafif mide bulantısı ve ruhsal gelgitler var. Kimisi regl belirtisi diyor ama hiç 10 gün öncesinden bu kadar belirtinin bir anda başladığını görmedim kendimde. Test yaptırdım ama negatif çıktı. Ben de batı bekliyorum mecbur

Hayırlısı olsun canim

selam benimde bat gecen ay 17 di bu ay 15 olmasin umarim bakalim kac kisi 12 den vurmus olacak burda umarim her isteyenin bebisi olur arkadaslar

Benimde 21 inşallah hepimiz hamile kalırız belirti olarak karnım ağrıyor regl gibi ama geçen ay da boyle oldu ondan belirti saymıyorum

Benimde 12 ağustos hayırlısı diyelim
Benimde 21 inşallah hepimiz hamile kalırız belirti olarak karnım ağrıyor regl gibi ama geçen ay da boyle oldu ondan belirti saymıyorum
selam benimde bat gecen ay 17 di bu ay 15 olmasin umarim bakalim kac kisi 12 den vurmus olacak burda umarim her isteyenin bebisi olur arkadaslar
Benimde 13 ağustos bekliyoruz bakalım
Benimde 12 ağustos hayırlısı diyelim
Insallh guzel haberler alırız kızlar benim ilişki gunum ovulasyindan 2 gün ve 4 gün önce oldu.ve üzerinden 8 gun geçti. Ateş basmasi ve aşırı iştah artışım oldu.sizce bunlar belirti olabilir mi

Insallh guzel haberler alırız kızlar benim ilişki gunum ovulasyindan 2 gün ve 4 gün önce oldu.ve üzerinden 8 gun geçti. Ateş basmasi ve aşırı iştah artışım oldu.sizce bunlar belirti olabilir mi
olabilir ama adet belirtisi olmasın umıtlenme her ay umıtlenip uzulmeek daha kotu

Merhaba. Benim bat 17 ağustos . Benim gibi bebk düşünen ve bu tarihi bekleyen var mi ? Herhangi bir belirti yaşıyor musunuz. Insallh bu ay olacak
Merbaha benimde 18 agustos..ya bende yaklasık 5 gündür kesıntısız kasık agrısı cekıyorum soldan basladı yogun bir sekılde bugun azalır gibi oldu bu seferde belim cok agrıo yaa ama adet belırtısıde olabılır ne bılım daha once bole kasık agrısı cekmedım kesıntısız süren . Onun dısında belırtimde yok off dahada cok var korkuyorum regl olacam diye de hayırlısı ya günler geçmiyor

Merhaba benim de 16 Ağustos bir hafta öncesinden bel karın ağrısı başladı hafif hafif belim sızlıyor.. Karnıma kramlar giriyor yüksek ihtimal regl olucam Ama bu kadar erkende ağrım sızım olmamıştı diyede ufaktan umudumuda yitirmedim Artık hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…