- Konu Sahibi Minikfaremmm
- #1.261
Kanda negatif çıktı ama olabilir mi böyle birşeyKanamaya cevirmezse büyük ihtimal çocuk yerlesiyordur canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda negatif çıktı ama olabilir mi böyle birşeyKanamaya cevirmezse büyük ihtimal çocuk yerlesiyordur canım.
Akıntının kokusu var mi canmYapmadım kuzum çünkü negatif çıksa da sonuç beni tatmin etmiyor her türlü adeti bekliyorum. Pozitif olduğuna da yeterli inancım yok bu ay. Bir tek beyaz akıntım var kuzum bunu ilk kez yaşıyorum
Tarlusal mı kullanmam lazım?Tüm yazıları takip ettim, 2 ocak pik, bugun adet olmam gerekirken olamadım henüz. Testte yapmadım, ancak belirtide yaşamıyorum. Nedendir?
Yok canım kıvamlı da değil çatlamadan beri akıyor az miktarda. Ama bu ay ilk kez çatladı benim yumurtam kendi kendine. O yüzden olağan süreç bu belki ben ilk kez yaşasam daAkıntının kokusu var mi canm
Hayırlısı olsun kuzum. Bekle bakalım günün geçince test yaparsınYok canım kıvamlı da değil çatlamadan beri akıyor az miktarda. Ama bu ay ilk kez çatladı benim yumurtam kendi kendine. O yüzden olağan süreç bu belki ben ilk kez yaşasam da
Öyle kuzum hepimiz için hayırlısı olsunHayırlısı olsun kuzum. Bekle bakalım günün geçince test yaparsın
Kanama bittikten sonra test yaparsan daha net olur herşey.Kanda negatif çıktı ama olabilir mi böyle birşey
Bekliyorum o zaman yine ne zor süreçmiş yaKanama bittikten sonra test yaparsan daha net olur herşey.
18 iBAT NE ZAMANDI CANIM ?
Yaaaa benimde aksama dogru gelir bakalimBende beklenen kırmızı gününde geldi yeni konu başlığım bat 10 Şubat olacak adet olanlar oraya gelsin
DAHA ERKENDİR BELKİ BEKLE BAKALIM KUZUM 18 İNİ
Bencede daha erken bekle moralini yüksek tut bklm cnmDAHA ERKENDİR BELKİ BEKLE BAKALIM KUZUM 18 İNİ
26 günde bir galiba döngünüz. her ay 5 gün geri mi atıyor?Bende beklenen kırmızı gününde geldi yeni konu başlığım bat 10 Şubat olacak adet olanlar oraya gelsin
BENDE TEST YAPTIM AMA NEGATİFBen adet oldum. Hayırlısı olsun
AynenKafam netleşti en azından ya benim