- 17 Aralık 2013
- 1.611
- 997
- Konu Sahibi Minikfaremmm
- #1.221
Tekrar ne zaman hamile kaldinizBenimde ilk gebeliğin kimyasaldi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar ne zaman hamile kaldinizBenimde ilk gebeliğin kimyasaldi canim
Canım ilk gebeligim de adetime 5 gün kala mide bulantısın dan gittim kan testi yaptırdım ve hamileymisim. Herkes de farklı oluyor inşallah vardırKızlar bir sorum var adetime 4 gün var 2 gündür mide bulantım çok var hatta dün gece uykumdan kaldırdı ama hamilelik olsa bile bu kadar erken bulantı olmaz diye biliyorum siz ne diyorsunuz
Canım kanda bhcg 5 çıkmasına rağmen labqouickte ikinci çizgi çıkmıştı bendeKızlar laboquick ovulasyon sipariş vermiştim yanında gebelik testi ile normal kaset test 5-50 arası HCG tespit ediyormuş yani erken gebelik testi gibi resmen gerçekten hassasmis gereksiz isimli kullanıcı söylemişti geçen gün erken gebelik alacağınıza laboquick kaset test alın hayali çizgi de hiç çıkmıyor bunda
Kalmadım canmTekrar ne zaman hamile kaldiniz
Inşallah tez zaman da kalırız. Biraz önce kahverengi akıntı geldi benden muhtemelen adet olucam. PofffKalmadım canm
Insallah Benimde gecikti bakalm. Yaa diğer aya o zaman. Hayırlısını versin RabbimInşallah tez zaman da kalırız. Biraz önce kahverengi akıntı geldi benden muhtemelen adet olucam. Pofff
30 günde bir canımKızlar benim 18 inden 18 ine regli günüm reglim 4 gün sürüyor şimdi ben 30 günde bir mi yoksa 26 günde birmi regli oluyorum ? Kafam çok karışık
Ne güzel sağlıklı bir gebelik olur inşallah hayırlısı ile alırsın kucagina cnmAslında o kaadar erken yapmazdım. Ciddi ciddi belirti vardı. Akıntı renk farkı ve normalden daha halsizdim. Muhtemelen erken yumurtlama gibi geliyor.
Yaa inşallah sizin gibi olur benim deCanım ilk gebeligim de adetime 5 gün kala mide bulantısın dan gittim kan testi yaptırdım ve hamileymisim. Herkes de farklı oluyor inşallah vardır
İnşaallah sağlıkla alırsın kucağına canımYaa inşallah sizin gibi olur benim de
Amin Allah raZı olsunNe güzel sağlıklı bir gebelik olur inşallah hayırlısı ile alırsın kucagina cnm
Benimde geldi az önce galiba bende regil olcamInşallah tez zaman da kalırız. Biraz önce kahverengi akıntı geldi benden muhtemelen adet olucam. Pofff
Inşallah olmayız valla sıkıldım artık iyice hayır kafama da takmıyorum aslın da sadece ay sonu bi merak alıyor. E adet olunca da insanin bi modu düşüyor. Benim ilk hamileligim düşük oldu 7 sene önce 3 ay sonra ogluma hamile kaldım. Dr o zaman bana lekelenmelerim oluca coraspin verdi ama ne kadar kullandım hatırlamıyorum. Oglum 6 yaşına geldi kardeşe karar verdik ilk ay hamile kaldım hemen amakimyasal oldu. Hatta adet olmam gereken gün kanı verdim 0.41 cıktı 4 gün geçince bir daha kan verdim 27.88 cıktı. Bir hafta sonra 18.73 oldu 5 gün sonra kanama başladı. Ikinci ay adete iki gün kala evde test yaptım silik bir çizgi 2 gün gecikmeyle adet başladı. 3 ay yine adet günü sabahı test yine silik çizgi 2 saate adet kanaması. Muhtemelen bu aon ikisi de kimyasaldı. Şimdi 4 ay denemem adetten birgün öncesi kahverengi çok açık renkte lekeleme.Benimde geldi az önce galiba bende regil olcam
Inşallah olmayız valla sıkıldım artık iyice hayır kafama da takmıyorum aslın da sadece ay sonu bi merak alıyor. E adet olunca da insanin bi modu düşüyor. Benim ilk hamileligim düşük oldu 7 sene önce 3 ay sonra ogluma hamile kaldım. Dr o zaman bana lekelenmelerim oluca coraspin verdi ama ne kadar kullandım hatırlamıyorum. Oglum 6 yaşına geldi kardeşe karar verdik ilk ay hamile kaldım hemen amakimyasal oldu. Hatta adet olmam gereken gün kanı verdim 0.41 cıktı 4 gün geçince bir daha kan verdim 27.88 cıktı. Bir hafta sonra 18.73 oldu 5 gün sonra kanama başladı. Ikinci ay adete iki gün kala evde test yaptım silik bir çizgi 2 gün gecikmeyle adet başladı. 3 ay yine adet günü sabahı test yine silik çizgi 2 saate adet kanaması. Muhtemelen bu aon ikisi de kimyasaldı. Şimdi 4 ay denemem adetten birgün öncesi kahverengi çok açık renkte lekeleme.
Ay inşallah bu kadarla kalır gebelik cikar
İnşallah gebesindir canım rabbim nasip eder inşallah gerçekten zor bende 2 seneyi geçti çabalıyorum ama hiç olmadı 1 kere aşılama denedik negatif sonuç aldım bu ayda ovulasyonla takip yaptım ama oda olmadı galiba akşam kahverengi lekem geldi rabbim nasip edecek inşallahInşallah olmayız valla sıkıldım artık iyice hayır kafama da takmıyorum aslın da sadece ay sonu bi merak alıyor. E adet olunca da insanin bi modu düşüyor. Benim ilk hamileligim düşük oldu 7 sene önce 3 ay sonra ogluma hamile kaldım. Dr o zaman bana lekelenmelerim oluca coraspin verdi ama ne kadar kullandım hatırlamıyorum. Oglum 6 yaşına geldi kardeşe karar verdik ilk ay hamile kaldım hemen amakimyasal oldu. Hatta adet olmam gereken gün kanı verdim 0.41 cıktı 4 gün geçince bir daha kan verdim 27.88 cıktı. Bir hafta sonra 18.73 oldu 5 gün sonra kanama başladı. Ikinci ay adete iki gün kala evde test yaptım silik bir çizgi 2 gün gecikmeyle adet başladı. 3 ay yine adet günü sabahı test yine silik çizgi 2 saate adet kanaması. Muhtemelen bu aon ikisi de kimyasaldı. Şimdi 4 ay denemem adetten birgün öncesi kahverengi çok açık renkte lekeleme.
Ay inşallah bu kadarla kalır gebelik cikar