- Konu Sahibi Minikfaremmm
- #1.281
Bende pazar gunu olucam adet olacakmışım gibi hissediyorum zaten bende subat topigine gelirim sizinle olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnm senin çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah kucaginaBenim de bugündü çok şükür müjdeli haberi aldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayır dongum kısa 25 26 27 bazen26 günde bir galiba döngünüz. her ay 5 gün geri mi atıyor?
Ve 10 gün sürüyor26 günde bir galiba döngünüz. her ay 5 gün geri mi atıyor?
Regl gununden once evde hic test yapmismiydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBenim de bugündü çok şükür müjdeli haberi aldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Iki gün öncesinde erken gebelik testi yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm, dün de kan verdim sonucları bugün açıklandı çok şükür beta hcg 1040 çıktı, dilerim herkes bu güzel haberi alırRegl gununden once evde hic test yapmismiydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet benimde gelmedi canım ya. Gelsede Şubat ayının hazırlıklarına başlasak. Pes etmek yokBenimde gelse de rahatlasam
Maşallah baya net hadi hayırlı olsun bebisiniz sağlık gelsin inşallahSelaaam ben bugün yaptım ve çift çizgi :) sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorumm
Yaaaa sağlıkla gelsin insallahSelaaam ben bugün yaptım ve çift çizgi :) sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorumm
Hayirli olsunnn bata ne kadar kala ogrendin ya da gecikme var miydiSelaaam ben bugün yaptım ve çift çizgi :) sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorumm
Neyyyyy hay maşallah 15 gün mü rahat sadece valla zormuş işin. Benim de normal zamanda 26 günde birdir hiç sekmez bugün regl olmam lazımdı ama femara kullanıyorum 3 aydır yumurta gelişimi için ondan beri 30 güne çıktı şimdi bat bugün mü 20 si mi kesin emin olamıyorum gerçi testler hep negatifVe 10 gün sürüyor
Çok tebrikler sağlıkla büyüsünBenim de bugündü çok şükür müjdeli haberi aldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Özlenen manzaraSelaaam ben bugün yaptım ve çift çizgi :) sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorumm
Merhaba evet 2 gün gecikmişti. Normalde yarın sabah yapacaktım ama akşam dayanamadım. Sonra hemen kan vermeye gittik orada da hcg 207 çıktı çok şükür.Hayirli olsunnn bata ne kadar kala ogrendin ya da gecikme var miydi
Canımmm inşallah benim için birdaha ki aya olur.sabah adet oldum çünkü bu ayda olmadı inşallah hepiniz hamilesinizdir. Allahım önce hicmolmayanlara sonra bana ver diyorum.İnşallah gebesindir canım rabbim nasip eder inşallah gerçekten zor bende 2 seneyi geçti çabalıyorum ama hiç olmadı 1 kere aşılama denedik negatif sonuç aldım bu ayda ovulasyonla takip yaptım ama oda olmadı galiba akşam kahverengi lekem geldi rabbim nasip edecek inşallah
Tebrikler sağlıkla kucağına alirsin inşallah darısı basimiza.Merhaba evet 2 gün gecikmişti. Normalde yarın sabah yapacaktım ama akşam dayanamadım. Sonra hemen kan vermeye gittik orada da hcg 207 çıktı çok şükür.
Son günlerde mide bulantılarım oldu ve göğüslerim aşırı şişip hassaslaştı.
allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. İnşallah ben de sağlıklı bir gebelik geçiririm herkese teşekkür ederim
Rabbim saglikla gecmesini hayirlisiyla kucagina almani nasip eylesin insallahMerhaba evet 2 gün gecikmişti. Normalde yarın sabah yapacaktım ama akşam dayanamadım. Sonra hemen kan vermeye gittik orada da hcg 207 çıktı çok şükür.
Son günlerde mide bulantılarım oldu ve göğüslerim aşırı şişip hassaslaştı.
allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. İnşallah ben de sağlıklı bir gebelik geçiririm herkese teşekkür ederim
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım benimde artık bidahaki.aya kaldı dünden beri lekem devam ediyorCanımmm inşallah benim için birdaha ki aya olur.sabah adet oldum çünkü bu ayda olmadı inşallah hepiniz hamilesinizdir. Allahım önce hicmolmayanlara sonra bana ver diyorum.