- Konu Sahibi Minikfaremmm
- #1.241
Muhtemelen cikar canimkızlar günaydın. bat bugun eğer gebelik varsa idrar testinde cıkar mı ? yoksa beklemelimiyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen cikar canimkızlar günaydın. bat bugun eğer gebelik varsa idrar testinde cıkar mı ? yoksa beklemelimiyim ?
BAT NE ZAMANDI CANIM ?Günaydın sabah yaptım yine negatif hiç belirti yok
Canımcım testi tekrarladın mı bugün?
Evet . Yine negatifCanımcım testi tekrarladın mı bugün?
Adetin geçti mi?Evet . Yine negatif
Evet 5 gün geçtiAdetin geçti mi?
Olsun kuzum adeti görene kadar umutlar tükenmez. İnşallah en hayırlı zamanda seninle olsun bebişinEvet 5 gün geçti
Insallah canım benim. Artik testte yapmayacağım bakalım. Varsa vardır. Taktikca kafaya yoruyor insani. Sürekli düşünüyor insanOlsun kuzum adeti görene kadar umutlar tükenmez. İnşallah en hayırlı zamanda seninle olsun bebişin
Evet canım gerçekten öyle. Aklımdan hiç çıkmıyor benim de. Umursamadan nasıl beklenir zaten bence mümkün değilInsallah canım benim. Artik testte yapmayacağım bakalım. Varsa vardır. Taktikca kafaya yoruyor insani. Sürekli düşünüyor insan
Hayirlsii olsun. Senin adetin gecikti miEvet canım gerçekten öyle. Aklımdan hiç çıkmıyor benim de. Umursamadan nasıl beklenir zaten bence mümkün değil
Benim 2 gün var canımHayirlsii olsun. Senin adetin gecikti mi
Benim 2 gün var canım
Yapmadım kuzum çünkü negatif çıksa da sonuç beni tatmin etmiyor her türlü adeti bekliyorum. Pozitif olduğuna da yeterli inancım yok bu ay. Bir tek beyaz akıntım var kuzum bunu ilk kez yaşıyorumTest yaptın mı hiç canim? Ya da şüphelendiğim belirtilern var mi