- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Yumurtlama gününe bağlı ama ovulasyon yapmismiydinBu ay da olmadı sanırım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gününe bağlı ama ovulasyon yapmismiydinBu ay da olmadı sanırım benim
Yok yapmadım ama muhtemelen 3 günden biri 26 27 28 aralıkYumurtlama gününe bağlı ama ovulasyon yapmismiydin
Hmm hayırlısı bakalım hepimiz için sağlıklı hayırlısı olsunYok yapmadım ama muhtemelen 3 günden biri 26 27 28 aralık
1 yıl boyunca bu ovulasyon testlerini kullandım o kadar elim gitmedi ki testlere belirtilerden dolayı tahmini gün söylüyorumYumurtlama gününe bağlı ama ovulasyon yapmismiydin
Buradaki kimsenin kucağı boş kalmaz umarımHmm hayırlısı bakalım hepimiz için sağlıklı hayırlısı olsun
Belirti aramıyorum ama göğüslerim dokununca acıyor oda kıyafet giyerken kolum değdi acıdı saldım gittiSizin belirtile var mı
Bende iki yıldır bekliyorum, umarım hüsrana uğramayız yineBelirti aramıyorum ama göğüslerim dokununca acıyor oda kıyafet giyerken kolum değdi acıdı saldım gitti
Ben bide bu ay süt maydanoz buharı yaptım umudu olur insanın da ben kendimden çok burada sabırsızlıkla bekleyenleri merak edip dua ediyorum onlara kendimi en arkaya attım onları çok iyi anlıyorum çünkü benimde 4 yıl olmadı
o yüzden eskiden çok takip ederdim test yapardım şimdi adet geçmeden heyecan gelmez bana
Evet aynen öyle hayırlısı olsun hepimiz içinSıvı alımına bağlı testte hassasiyet azalmış olabilir siz yine de devam edin umut
İnşallah canım benim dualarım sizlerle rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ay yüzümüz Gülsün 2021 yılın hediyesi olsun yavrularımız hayırlısı ile hepimizeBende iki yıldır bekliyorum, umarım hüsrana uğramayız yine
Enfeksiyon olma ihtimali yok dimi canım akıntın var mıBenimde yumurtlamanın üzerinden 4 gün geçti şuan kasıklarımda bi sıkışma hissediyorum neyin nesi acaba daha bata 10 gün var
O kadar ihtiyacım var ki buna burda ki herkes gibiİnşallah canım benim dualarım sizlerle rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ay yüzümüz Gülsün 2021 yılın hediyesi olsun yavrularımız hayırlısı ile hepimize
Normal derecede beyaz akıntım var kaşıntı falan hiç bişey yokEnfeksiyon olma ihtimali yok dimi canım akıntın var mı
Beyaz akıntı kokusuz kaşıntısız ya yumurta çatladığını gösterir oda yumurtlama günü yada hamilelik belirtisi canım inşallah hamilesindir bence bu belirtiler güzel bekle bakalım zaten şuan test yapsan da çıkmaz daha adetine baya varNormal derecede beyaz akıntım var kaşıntı falan hiç bişey yok
İnşallah geleceğin güzel anneleri olacağız benimde öyle şifa olacak hepimize inşallah artık kim hamile kalırsa bize neler yaptığını anlatır inşallah hepimiz kalırız da topik son adet tarihlerimiz olurO kadar ihtiyacım var ki buna burda ki herkes gibi
Ne güzel söyledin ya umarım güzel şeylerin habercisidir inşallah hepimiz bu ay mutlu sona ulaşırız şuan sabrediyorum ama bi kaç gün sonra test yapmaya başlayabilirimBeyaz akıntı kokusuz kaşıntısız ya yumurta çatladığını gösterir oda yumurtlama günü yada hamilelik belirtisi canım inşallah hamilesindir bence bu belirtiler güzel bekle bakalım zaten şuan test yapsan da çıkmaz daha adetine baya va
Ben testlere başladığım ilk ay 15inde yumurtladim sonra 18-20 arası oldu hepGeçen ay ovulasyon yaptım 13.gun yumurtlama gördüm
inşallah sürekli dua ediyorum isteyenlere sana da ederim bence yapma tut kendiniNe güzel söyledin ya umarım güzel şeylerin habercisidir inşallah hepimiz bu ay mutlu sona ulaşırız şuan sabrediyorum ama bi kaç gün sonra test yapmaya başlayabilirim
Birimiz gebe kalırda anlatır inşallahİnşallah geleceğin güzel anneleri olacağız benimde öyle şifa olacak hepimize inşallah artık kim hamile kalırsa bize neler yaptığını anlatır inşallah hepimiz kalırız da topik son adet tarihlerimiz olur
Ne zaman ovulasyon olacak diye stres yapıyoruz sanırım çok önemli çünkü. Bende de oldu aynı şeylerBen testlere başladığım ilk ay 15inde yumurtladim sonra 18-20 arası oldu hep