- Konu Sahibi Minikfaremmm
Dilerim şuan bu topikteki herkes bu ay gebiş haberi olur herkese yürekten dua ediyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta sonu test yapmaya başlıcam bende dualarım sizinleDilerim şuan bu topikteki herkes bu ay gebiş haberi olur herkese yürekten dua ediyorum bende
Olabilir benim adet döngüm 33-35 gün olduğu icin yumurtlamam da gec oluyoNe zaman ovulasyon olacak diye stres yapıyoruz sanırım çok önemli çünkü. Bende de oldu aynı şeyler
Benim 12 AralıkSat ne zaman sizin arkadaşlar
Inş olur. Güzel haberlerimizi paylaşırız.Yok canım hiç hamilelik olmadı.
20.günde yani yumurtlamada kasık ağrıları da oluyor mu?Ben adetin 20. Günü görüyorum kimisi gec yumurtluyo pes etme teste devam et
Tabi niye olmasin. Bikac gün önce akıntı geliyor 18inde falan, 20sinde pik oluyo test20.günde yani yumurtlamada kasık ağrıları da oluyor mu?
Merhaba bnmde 30-31 pikti degerlendirdik 13-14 de batMerhaba kızlar benide eklermisiniz bende bat 16 31aralik 01ocak da yumurtlama gördüm 2 Ocak çatlama oldu benimde çatlamadan sonra kasıklarımda batma ignelenme ağrı oldu halada ara ara oluyor bgn dedim bı ovulasyon test yapayım dedim dünde yaptım bgnde silik acaba bidaha mi yumurtlama oluyor acaba dedim ama neden böyle oldu anlamadım bide akıntım oluyor kremsi Eylül'de aşılama yapmıştık onda kasıklarım ağrıyordu ama ignelerden dolayı öyleydi smdi de böyle olunca normalmi anlamadım
Akıntı bende çok fazla gelmiyor, sizde nasıl?Tabi niye olmasin. Bikac gün önce akıntı geliyor 18inde falan, 20sinde pik oluyo test
Senle aynıyız yarın da prodoctor test yapacamGünaydın kızlar benim dünkü kasık ağrımdan bugün eser yok geçici bi ağrıydı sanırım bata 9 gün var
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızMerhaba bnmde 30-31 pikti degerlendirdik 13-14 de bat
Ayni durumlr bende de var sanirim herkese ayni syler oluyor ya herkes hamile ya da herkes e ayni belrtiler oluor cok odaklanmaktan bende anlamadm