- Konu Sahibi Minikfaremmm
bende haftasonu test yapmayı düşünüyorum :) ne kadar aceleciliyizSenle aynıyız yarın da prodoctor test yapacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende haftasonu test yapmayı düşünüyorum :) ne kadar aceleciliyizSenle aynıyız yarın da prodoctor test yapacam
beklerken belirti arıyoruz ben 6 gün kala test yapıcam sanırım erken gebelik testleri adetin 5 6 gün öncesinde sonuç veriyor bi umut işte :)Daha cikmaz kizlar az sabır
Aynen sabredemiyrm farkedilir belirti de yok akıntı yok meselabende haftasonu test yapmayı düşünüyorum :) ne kadar aceleciliyiz
Yani orta denebilir, tek seferde baya yogun geliyo ilkinde. Sonra daha küçük parçalar halinde 2-3 kez daha geliyo pik olana kadarAkıntı bende çok fazla gelmiyor, sizde nasıl?
umudunun kaybetme canım her ne kadar belirtileri olan varsa hiç faarkına varmadan hamile olduğunu öğrenenlerde var sonuçta bekleyip görücez bakalımAynen sabredemiyrm farkedilir belirti de yok akıntı yok mesela
Aynen zaten daha 9 gün var bakalım heleumudunun kaybetme canım her ne kadar belirtileri olan varsa hiç faarkına varmadan hamile olduğunu öğrenenlerde var sonuçta bekleyip görücez bakalım
Bı yere eklemiyoruz burdan yazisiyoruz benim 9 gün kaldı sabah negatif olacağını bile bile test yaptım negatif tabiMerhaba benide ekler mısınız grubunuza bat 20 ocak daha var ama bende çok sabirsizim sanırım sürekli test yapasım geliyo ama kendimi tutuyorum
Benimde çok hafif kasık batması varBenimde göğüs acısı azaldı
Hmm anladım tam o zaman insan merak ediyo kendini tutamiyoBı yere eklemiyoruz burdan yazisiyoruz benim 9 gün kaldı sabah negatif olacağını bile bile test yaptım negatif tabi
yumurtlama günü adet göngüsüne değişiyor ben mesela bu ay 30. günde yumurtlama gördüm ve adet tarihimi ileri attı ortalama 44. günde adet olucam sizinde benim gibi olabilirBugun adetin ilk gününden itibaren 20. günüm henüz yumurtlama görmedim. Peki adete çok yakın yumurtlama görürsem tutar mı kızlar sizce
Normalde hiç düzensizliğim yoktur çok şaşırdım bende böyle olmasına birde ovulasyon testi yaptığım ilk ay böyle olması moralimi bozduyumurtlama günü adet göngüsüne değişiyor ben mesela bu ay 30. günde yumurtlama gördüm ve adet tarihimi ileri attı ortalama 44. günde adet olucam sizinde benim gibi olabilir
sakın moralinizi bozmayın sonuçta yumurtlama görmüşsünüz umarım tutar ve güzel haber alırsınızNormalde hiç düzensizliğim yoktur çok şaşırdım bende böyle olmasına birde ovulasyon testi yaptığım ilk ay böyle olması moralimi bozdu
Yumurtlamayı ne zaman gördüğünüz önemli değil ben de hep 20sinde görüyorum, yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunuz zaten. Önemli olan yumurtlama olmasi, zamanına takılmayınBugun adetin ilk gününden itibaren 20. günüm henüz yumurtlama görmedim. Peki adete çok yakın yumurtlama görürsem tutar mı kızlar sizce
ben pik yaptığı ilk günden genelde 14 gün sonra adet görüyorum benim pik hali 2 bazen 3 gün sürüyorKızlar özellikle ovulasyon testi yapanlara soruyorum, bat gününü pik gördüğünüz güne göre mi yoksa çatlama gününe göre mi hesapliyosunuz?
Bu ay benim de 2 gün sürdü. 31inde pik oldu ilk, o zaman benim yumurtlamadan sonra 6. Günüm bugünben pik yaptığı ilk günden genelde 14 gün sonra adet görüyorum benim pik hali 2 bazen 3 gün sürüyor