- Konu Sahibi Minikfaremmm
- #1.041
çook iyi gerçektenBenim dediğim erken gebelik testi hemde 6 tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çook iyi gerçektenBenim dediğim erken gebelik testi hemde 6 tane
Yap bence cıkacaktır testi yapmadan iki saat kadar sıvı almaMerhaba benim de 16 ve iki gün kaldı bu gün kargodan erken gebelik testi aldım yapsam sizce çıkar mı çokta korkuyorum negatif sonuç görürüm diye bide gün içinde yapsam fark eder mi mesela sabah yapılsın deniyor ya
Ben ilk kez yaptığım için alttaki örnekteki gibi olunca bırakmıştım hemen takvimdeki yumurtlama günüm de geçmişti oldu herhalde dedim ama olmamış demek kş teşekkür ederim önümüzdeki ay koyuyu görene kadar devam :)Ben takip ediyorum 2 aydır. Bu ayın ovulasyon testinin fotoğrafı bu şekilde. Yumurtlama ve çatlama şeklinde. Koyu görene kadar takip etmeniz gerekiyor
Hayırlı olsunBence bende de olmadı akıntım olmadı ovulasyon da yapmadım
Aynisini dün gece bende yaşadım. Hatta baş dönmesinden duramadim. Kasık ağrısı da ara ara olduArkadaşlar tekrardan merhaba dün gece şiddetli kasık ağrısıyla uyandım adet olduğumdaki şiddetli ağrı gibiydi lavaboya gittim bişey yoktu. Sabaha kadar kıvrandım beraberinde tansiyon düşmesi de oldu. Tabi test yaptım negatif. Hatırlarsanız lekenmem de olmuştu. Kist falan mı oldu acaba? Çünkü sancım olduktan sonra başlar benim şuanda da kram tarzında ağrım var
Ama sonuç negatif çıktı. Daha bat a iki gün var. Biraz beklemek mi lazım acaba. Suanda hala kasık ağrılarım ara ara devam ediyor. Gobegimin kenarlarından yeşil damarlar çıktı. Gobegimin ortasından rahime doğru kahve çizgi var. Ama sonuç negatif. Ne yapacağımı bende sasirdimAynisini dün gece bende yaşadım. Hatta baş dönmesinden duramadim. Kasık ağrısı da ara ara oldu
Yani kendi adıma netleşti ben olsaydı çıkardı. Sen kan tahlili mi yapmıştın canımAma sonuç negatif çıktı. Daha bat a iki gün var. Biraz beklemek mi lazım acaba. Suanda hala kasık ağrılarım ara ara devam ediyor. Gobegimin kenarlarından yeşil damarlar çıktı. Gobegimin ortasından rahime doğru kahve çizgi var. Ama sonuç negatif. Ne yapacağımı bende sasirdim
Kan tahlili verdiydimYani kendi adıma netleşti ben olsaydı çıkardı. Sen kan tahlili mi yapmıştın canım
Kaç dk de çıktı beş dk de çıktı ise hamilesiniz benceKızlar sabah ki test böyle çıktı kuruma çizgisi mi yoksa hamile olabilir miyim?
Bilmiyorum ben direk tek çizgi görünce beklemeden nasılsa negatif bıraktım kenara sonra çöpe atmak için elime aldığımda böyleydi eşimden test istedim tekrar yapıcamKaç dk de çıktı beş dk de çıktı ise hamilesiniz bence
Çok mu beklettin kuruma çizgisi böyle bi saat sonra falan çıkıyorKızlar sabah ki test böyle çıktı kuruma çizgisi mi yoksa hamile olabilir miyim?
Ne kadar geçti bilmiyorum uyanınca yaptım eşim gelsin netleşir heralde tekrar test yapıcamÇok mu beklettin kuruma çizgisi böyle bi saat sonra falan çıkıyor
Diğer testlerimin hiç birinde uzun zaman geçsede böyle çizgi olmazdı emin olamadım yaÇok mu beklettin kuruma çizgisi böyle bi saat sonra falan çıkıyor
Uygulamaya göre 2 gün gecikmem var ama 30 günde olurum dersem bugün ama hala olmadım2 gün mü var bata
Bi çok okudugum yorumda gece uykudan uyandıran batma ağrısı sanırım yerleşme de de oluyor . Kistler agrı yaparmı bilmiyorum ama benım doktorum polikst agrı yapmaz demişti başka kistleri bilmiyorum. Bata çok az kaldı reglin gecerse cıkar hemen ortaya inşlh bişyler vardır ve kendine yer yapıyodur :)Arkadaşlar tekrardan merhaba dün gece şiddetli kasık ağrısıyla uyandım adet olduğumdaki şiddetli ağrı gibiydi lavaboya gittim bişey yoktu. Sabaha kadar kıvrandım beraberinde tansiyon düşmesi de oldu. Tabi test yaptım negatif. Hatırlarsanız lekenmem de olmuştu. Kist falan mı oldu acaba? Çünkü sancım olduktan sonra başlar benim şuanda da kram tarzında ağrım var