- 18 Şubat 2007
- 1.050
- 221
- Konu Sahibi Minikfaremmm
- #1.081
Bazen adet gectikten sonra bile silik çıkıyor,adet olana kadar bi ümit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü kan veririm olmazsam eğerBazen adet gectikten sonra bile silik çıkıyor,adet olana kadar bi ümit
Sonuç ne oldu canimBugün kan verdim 1 saat sonra cıkıcak inşallah vardır
Bende bilmiyorum ki canım nasıl desem afedersin böyle mahv rengi su gibi birşey sadece rengi değişik o yüzden bende dedim acaba adet mı olucam karnım da ağrıyor adet olucakmış gibi pembe yada kahverengi diyenlerde var bildiğim kadarıyla adetten üç gün önce falan da yaşlanabiliyormuş yada adet günü heralde
Benim bat yarın . Ama bir haftadır kasık ağrısı beni mahvediyor. Otururken bile ağrıyor. Sirtimda agriyorufaktan regl ağrısı var kızlar bata son 4
Pozitif heralde mutluluk yaşıyorlar :)Sonuç ne oldu canim
Aslında yarın erken gb. Testi yapsan çıkar kuzumufaktan regl ağrısı var kızlar bata son 4
Beta 53 cıktı canım hamileyim yaniama 4 günüm gecmesine rağmen bu kadar düşük olması endişelendiriyor beni sence normal miSonuç ne oldu canim
Pozitif cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin beta 53 cıkması beni biraz tedirgin etti sadceePozitif heralde mutluluk yaşıyorlar :)
Pko varmı sizdeGenelde 28-30 günde olur döngüm bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve ilk yapışımda yumurtlama görmemek üzdü
Yes çok sevindim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin . Hemen belirtileriinizi neler yaşadığınızı alalım :) bizde nasiplenip kendimize pay çıkartalımPozitif cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin beta 53 cıkması beni biraz tedirgin etti sadcee
Belirtilerim şöyle cok sık idrara cıkıyorum geceleri uykumdan ıkı uc kere uyanıp gittiğimi biliyorum,kirpik diplerim cok kaşınıyor bacaklarım sızlıyor biraz ayakta kalınca,göğüs uçlarım cok hassaslar vee adet olucakmışım gibi bir ağrı var karnımdaYes çok sevindim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin . Hemen belirtileriinizi neler yaşadığınızı alalım :) bizde nasiplenip kendimize pay çıkartalım
Hayırlı olsun canım cok sevindim bata 3gün kala kanda negatifti demi batını yanlıs mı hesapladın acaba cıkması lazımdı ovulasyon testi yaptın mıPozitif cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin beta 53 cıkması beni biraz tedirgin etti sadcee
Ya ne güzel haber rabbim sağlık sihatli kucağına almyi nasip etsin inşallahPozitif cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin beta 53 cıkması beni biraz tedirgin etti sadcee
Yok o gecen ayki konumdu benim canım bu ay adetim 4 gün geçince kan verdim sabırlıydım bu ay yaniHayırlı olsun canım cok sevindim bata 3gün kala kanda negatifti demi batını yanlıs mı hesapladın acaba cıkması lazımdı ovulasyon testi yaptın mı
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsinYa ne güzel haber rabbim sağlık sihatli kucağına almyi nasip etsin inşallah
Ay senin yerinde olsam 10 kere vermiştim şimdiye kan testiniKızlar merhaba yeri mi bilmiyorum ama bana da bi yardımcı olsanız cok güzel olur benim bat 10 ocaktı hala regl olmadım kasıklarımda belimde ağrı var birde cok sık idrara çıkıyorum yani üşütmüşte olabilirim tabi de bilemiyorum. Bir de 8 ocakta ve dün 12 ocakta idrar tahlili yaptım negatif çıktı. Sizce kan testi için ne kadar daha beklemeliyim
Evet bir hamisimiz daha yokmu arttıran bol bol bebislerimiz olur inşallah hayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına çok büyük mutlulukBeta 53 cıktı canım hamileyim yaniama 4 günüm gecmesine rağmen bu kadar düşük olması endişelendiriyor beni sence normal mi
Hayirli olsun gozunuz aydin bizde yasadiklarinizi anlatin hemenPozitif cok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin beta 53 cıkması beni biraz tedirgin etti sadcee