- 12 Eylül 2019
- 866
- 557
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Kızlar bugun bi değişik akşamdan beri kasıklarımda karıncalanma var çok enteresan ilk defa böyle oluyor içimde bişyler geziyor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede olabilir yani belki uygulamaya göre pik yapma günün yanlıştı belki de regliden kısa süre önce çatlama oldu yinede dikkat et cnmGeç döllenmedir belki
Erken gebelik mi kaset test mi yapiyorsunNegatif çıkıyor
Kaset test yaptım o var evde ama erken gebelik testlerine de güvenilmiyor kiErken gebelik mi kaset test mi yapiyorsun
Benim icinmi yazdınız ben 2 senedir doktora gidiyorum pko var dediler aşılama denedik olmadı bide ovulasyon takibi yapayım dedim böylede çok gebe kalan var bidaha aşılama istemiyorum 5 ay daha demicem olmassa tüp bebeğe gecicem masraf olarak 3 kere denyince tüp bebek ücretine geliyor zaten e herşeyden önemlisi piskoloji herseferinde aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tüp bebeğin en azından şansı yüksek baya pko nün tedavisi yok diyorlar spor diyet bende diyet yapmıştım 3 ayda 18 kilo verdim ama değişen bisy olmadı regil icinKuzum bende pikoluyum doktor tedavisi görüyormusun? Görmüyorsan hemen başla malesefki bizler normal yolla hamıle kalma olasılıgımız düşük
Bilmiyorum ki cuma günü test vericem bakalım umarım vardırGeç döllenmedir belki
İnşallah belirtin gebelik belirtileri dir canımKızlar bugun bi değişik akşamdan beri kasıklarımda karıncalanma var çok enteresan ilk defa böyle oluyor içimde bişyler geziyor gibi
Çok güzel .. bencede mantıklı. Ben yıllarca regli görmedim. Neler çektim aah :) geldim 28 yaşına yeni regli oluyorum . Bende bu sene tam 16 kilo verdim ama reglilerim düzeldi kilo verdikten sonraBenim icinmi yazdınız ben 2 senedir doktora gidiyorum pko var dediler aşılama denedik olmadı bide ovulasyon takibi yapayım dedim böylede çok gebe kalan var bidaha aşılama istemiyorum 5 ay daha demicem olmassa tüp bebeğe gecicem masraf olarak 3 kere denyince tüp bebek ücretine geliyor zaten e herşeyden önemlisi piskoloji herseferinde aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tüp bebeğin en azından şansı yüksek baya pko nün tedavisi yok diyorlar spor diyet bende diyet yapmıştım 3 ayda 18 kilo verdim ama değişen bisy olmadı regil icin
İnşallah valla bebiş olsun diye dua ediyorum ama bakalım cuma günü belli olacak artık herşeyBencede olabilir yani belki uygulamaya göre pik yapma günün yanlıştı belki de regliden kısa süre önce çatlama oldu yinede dikkat et cnm
İnşallah bebiştir canım güzel haberler alalım :):)Kızlar bugun bi değişik akşamdan beri kasıklarımda karıncalanma var çok enteresan ilk defa böyle oluyor içimde bişyler geziyor gibi
Cuma günü hepimiz hamileyiz deriz umarımCuma büyük gün kizlarrrr
Sizin duzeldimi çok şanslısınız ozamanÇok güzel .. bencede mantıklı. Ben yıllarca regli görmedim. Neler çektim aah :) geldim 28 yaşına yeni regli oluyorum . Bende bu sene tam 16 kilo verdim ama reglilerim düzeldi kilo verdikten sonra
Kaset testtede eğer geç ise cikmiyoKaset test yaptım o var evde ama erken gebelik testlerine de güvenilmiyor ki
Evet cuma büyük gün inşallah hepimiz güzel haberler ile yazarızCuma büyük gün kizlarrrr
Cumaya kadar olmazsam varsa çıkar heralde kanda artıkKaset testtede eğer geç ise cikmiyo
Canım yumurtlama ve çatlama gerçekleştiyse hamilelik olasılığı daha yüksek diye biliyorum. Youtube Demet Işıl Yılmaz Hamile Kalamayan ve Polistik Over Olan herkese hediyem videosunda öğrenmiştim. Ona da doktoru söylemiş.Kuzum bende pikoluyum doktor tedavisi görüyormusun? Görmüyorsan hemen başla malesefki bizler normal yolla hamıle kalma olasılıgımız düşük
Bende pco yok canim yani en son doktora gittigimde oyle bir sey demediKuzum bende pikoluyum doktor tedavisi görüyormusun? Görmüyorsan hemen başla malesefki bizler normal yolla hamıle kalma olasılıgımız düşük
Hiç gecikme yaşadın mi daha önce pekiBen bugun akşam test yaptim ama negatif çıktı cok hafif lekelenme oluyor gunum 2 gun oldu geciyor