- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Cikarkızlar bat 17 ocak yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? bata 5 gün kalmış oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikarkızlar bat 17 ocak yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? bata 5 gün kalmış oluyor
Yap gitsin bee :)predictor testim var elimde bir tane bir tane de normal kaset testim var normalde hep belirtim olurdu regl öncesi batmadan falan bu sefer aksine hiç belirti yok bu daha çok merak etmemi sağlıyor
erken gebelik testinde çıkardı bence kaset test mi yapıyorsun?Bat a 4 gün ama olsa cikmazmiydi en son ki ilişkiden 9 gün geçti 2 Ocakdi
Bende yarın yapsam mı 19 unda regli olmam lazım çok mu erken olur kierken gebelik testinde çıkardı bence kaset test mi yapıyorsun?
yumurtlama tarihini biliyor musun canım senin test için biraz erken sanki :)Bende yarın yapsam mı 19 unda regli olmam lazım çok mu erken olur ki
Aynısı bendede var. Az önce days comfort test aldim. İdrarı biranda çok döktüm. Ondan mı sonuç negatif acaba. Adetime 3 gün var. Karın damarlarım paralel şeklinde belli. Kasık ağrım geçti. Sırt ağrısı başladı. Sizce erken mi yaptımBenim agrim gitti ama bi sersemlik var üzerimde son 4 gün
Benım durumlar karışık :) 1 inde uygulamaya göre pik yapıyor ama ben yumurtamın çatladığını akıntıdan anlıyorum. 6 ocak ve 7ocakta şefaf akıntı ve sulu bişyler geldi yani ben uygulamaya göre 7 gün sonra yumurtam çatlıyor allahtan değerlendirdim. Evet bencede erken ya yapmicam benyumurtlama tarihini biliyor musun canım senin test için biraz erken sanki :)
Onu bi kaba koyup yapıyorsun diye biliyorum canım amaAynısı bendede var. Az önce days comfort test aldim. İdrarı biranda çok döktüm. Ondan mı sonuç negatif acaba. Adetime 3 gün var. Karın damarlarım paralel şeklinde belli. Kasık ağrım geçti. Sırt ağrısı başladı. Sizce erken mi yaptım
gerçekten karışıkmış :)Benım durumlar karışık :) 1 inde uygulamaya göre pik yapıyor ama ben yumurtamın çatladığını akıntıdan anlıyorum. 6 ocak ve 7ocakta şefaf akıntı ve sulu bişyler geldi yani ben uygulamaya göre 7 gün sonra yumurtam çatlıyor allahtan değerlendirdim. Evet bencede erken ya yapmicam ben
Belkide yapmayı beceremedim. Ama hamile olduğumu çok hissediyorum. İçime öyle doğuyorOnu bi kaba koyup yapıyorsun diye biliyorum canım ama
kalem test miydi?Belkide yapmayı beceremedim. Ama hamile olduğumu çok hissediyorum. İçime öyle doğuyor
Evet kalem testiydi. Days comfortta yanılma payı var mikalem test miydi?
kalem testleri idrarı bir kaba koyarak üzerinde yazan saniye kadar kabın içerisinde bekletmen gerekiyor en az 5 sn diye biliyorum belki ondan çıkmamış olabilir.Evet kalem testiydi. Days comfortta yanılma payı var mi
3 sene olcak. Pikoluyum ben . Doktor kontrolündeydim sonra yasaklar başınca doktorum il dışında gidemedim bu ayda tutmazsa regli olup gidicem benım yolum uzun gibi . Klomen içtim bu ay ondan ümitliyim benım yumurtalar büyümüyor. Bu ay doktoruma görüncem inşlahgerçekten karışıkmış :)
ne zaman istiyorsunuz bebek ben ovulasyon testiyle takip ediyorum
rabbim hayırlısıyla tez vakitte sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah daha fazla bekletmeden ❤3 sene olcak. Pikoluyum ben . Doktor kontrolündeydim sonra yasaklar başınca doktorum il dışında gidemedim bu ayda tutmazsa regli olup gidicem benım yolum uzun gibi . Klomen içtim bu ay ondan ümitliyim benım yumurtalar büyümüyor. Bu ay doktoruma görüncem inşlah
Adetimin geçmesini bekleyecem. Cuma günü kan testi verecem inşallah.kalem testleri idrarı bir kaba koyarak üzerinde yazan saniye kadar kabın içerisinde bekletmen gerekiyor en az 5 sn diye biliyorum belki ondan çıkmamış olabilir.
Erken gebelik testim bitti onlarda hep silik çizgi çıkmıştı kaset testte bişey yok bat a 8 7 6 kala hepsi silik çıktıerken gebelik testinde çıkardı bence kaset test mi yapıyorsun?
aslında farklı bir marka erken gebelik testi yapsan predictoru öneriyorlar inşallah vardır ama kendini strese sokma bende yarın yapıcam çıkmaz diye korkuyorumErken gebelik testim bitti onlarda hep silik çizgi çıkmıştı kaset testte bişey yok bat a 8 7 6 kala hepsi silik çıktı
Olsa çıkardı bence inşaallah vardır gizleniyordur diyeyimaslında farklı bir marka erken gebelik testi yapsan predictoru öneriyorlar inşallah vardır ama kendini strese sokma bende yarın yapıcam çıkmaz diye korkuyorum