- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
- Konu Sahibi blueberryyyy
Benimnormal tm idrar tahlilinde protein negatif cikti mikroidrar bakti ondacikti eger ck riskli durum var ise dahiliye 24 saatlik idrar testi yapiyo protein kacagi icin bnm doktorumun demesi protein agilikli beslenme ve tansion mtlaka kontrol altina alinmali yoksa proteinde duzelmez demisti ilaca basladm iste uc ay snra tekrr yaptircm bukz cikarsa 24 saatlik isticem ve dahiliye beni nefroloji ye yonlendirdi o da sonclarmi inceledi o da aynilarini soyledi ama seninki sdce gebelige bagli olablr laboratuar da hata yapablir arastirmak lazm ne diim Allaha emntiz bnm drum eger dikkt etmessem bonreklere zarr verir dedi ama bnmki hamilelk disi bir yukselme snnkinin ilk once o tespit edilmesi lazm ve kisa zamnda gidin bnce dahiliyeye ve tum testleri ypsin hamileligi beklemeyin derim insallah hamile isenizde hemen bastan onlemini alirlrAnkara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi dahiliye ve kadin dogumculari çok iyiymiş bende hem kadin doguma hem perinatolojiye hemde dahiliyeyle calisicam bu sefer eger hamileysem 10 günde 1 kaçak testi yaptiricam işin bide kötü tarafi ne biliyormusun tansiyon çıkmadan önceki bi kaç gün benim test sonuclarimin hepsinin temiz çıkması oldu tabiki bunlarida avukata çıktısını verdim