Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ankara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi dahiliye ve kadin dogumculari çok iyiymiş bende hem kadin doguma hem perinatolojiye hemde dahiliyeyle calisicam bu sefer eger hamileysem 10 günde 1 kaçak testi yaptiricam işin bide kötü tarafi ne biliyormusun tansiyon çıkmadan önceki bi kaç gün benim test sonuclarimin hepsinin temiz çıkması oldu tabiki bunlarida avukata çıktısını verdim
Benimnormal tm idrar tahlilinde protein negatif cikti mikroidrar bakti ondacikti eger ck riskli durum var ise dahiliye 24 saatlik idrar testi yapiyo protein kacagi icin bnm doktorumun demesi protein agilikli beslenme ve tansion mtlaka kontrol altina alinmali yoksa proteinde duzelmez demisti ilaca basladm iste uc ay snra tekrr yaptircm bukz cikarsa 24 saatlik isticem ve dahiliye beni nefroloji ye yonlendirdi o da sonclarmi inceledi o da aynilarini soyledi ama seninki sdce gebelige bagli olablr laboratuar da hata yapablir arastirmak lazm ne diim Allaha emntiz bnm drum eger dikkt etmessem bonreklere zarr verir dedi ama bnmki hamilelk disi bir yukselme snnkinin ilk once o tespit edilmesi lazm ve kisa zamnda gidin bnce dahiliyeye ve tum testleri ypsin hamileligi beklemeyin derim insallah hamile isenizde hemen bastan onlemini alirlr

Benimnormal tm idrar tahlilinde protein negatif cikti mikroidrar bakti ondacikti eger ck riskli durum var ise dahiliye 24 saatlik idrar testi yapiyo protein kacagi icin bnm doktorumun demesi protein agilikli beslenme ve tansion mtlaka kontrol altina alinmali yoksa proteinde duzelmez demisti ilaca basladm iste uc ay snra tekrr yaptircm bukz cikarsa 24 saatlik isticem ve dahiliye beni nefroloji ye yonlendirdi o da sonclarmi inceledi o da aynilarini soyledi ama seninki sdce gebelige bagli olablr laboratuar da hata yapablir arastirmak lazm ne diim Allaha emntiz bnm drum eger dikkt etmessem bonreklere zarr verir dedi ama bnmki hamilelk disi bir yukselme snnkinin ilk once o tespit edilmesi lazm ve kisa zamnda gidin bnce dahiliyeye ve tum testleri ypsin hamileligi beklemeyin derim insallah hamile isenizde hemen bastan onlemini alirlr
Keşke senin doktorun ankarada olsaydı burada o kadar ince düşünecek doktor sayısı çok az malesef ama bende en kisa zamanda gidicem dahiliyeye

Keşke senin doktorun ankarada olsaydı burada o kadar ince düşünecek doktor sayısı çok az malesef ama bende en kisa zamanda gidicem dahiliyeye
Keske cnm burda olsan inan elimden geleni yapardm ama orda kmseyi tnimiyorum ama bn intte arastirdim gidecegm hastane drlrini ve yormlrini inceledm o sekikde dr a gittim cnku dha once bnmde ck tahlihsizlk geldi drlr yana basima oyuzdn smdilik boke devm ediorm bakalm artk Allah buyuktur sonmz ne olur hic blmiorm bazende nasibin onune gecemiyoruz diyorm hersyin hayirlisi

Sabah yaptığım da böyle cikti hic koyulmamis aynı 😔

Eklentiler

• IMG_20220117_120345.jpg
    IMG_20220117_120345.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar beklemek ne zormuş herşeyi belirti sanıyorum bat 24 Ocak yumurtlamadan beri göğüslerimde sızı var beyaz akıntım yok onu takip ediyorum herkes yazdığı için 🥲🥲 birde aşırı midem yanıyor acı su geliyor resmen bi arada belim ve bacağım agrıdı sürekli kendimi dinliyorum anlayacağınız 😅😅 İnşallah vardır hamiş kalanlar dua etsinler bizlere 🙏🏻🥰
Al bende de o kadar aynı gün ikimizinki de bat olarak insaAllah ikimiz de hamileyizdir

Kızlar bata 8 gün var test negatif erken mi yaptım yine yumurtlama 11 ocak.
1.yılıma giricem artık çok sabırsızım 😔

Kızlar merhaba bende bu ay ovülasyon testi yaptım 6 ocakta çatlama oldu üzerinden 9 gün geçti kasıklarımda batma oldu dayanamayıp kan verdim 3,14 çıktı iki gün sonra yani dün tekrarladım 6,21 çıktı yarın doktor randevum var bu gün regli günüm değer yükselir mi sizce daha önce bi kimyasal gebelik bi de düşük geçirdim bu yüzden her an regli olacak gibi düşünüyorum kasıklarımda batma ve göğüs ağrılarım var bi de çok fazla sivilcem 🤦🏻‍♀️ Sizce yükselir mi bu şekilde yükselen var mı?

Kızlar merhaba bende bu ay ovülasyon testi yaptım 6 ocakta çatlama oldu üzerinden 9 gün geçti kasıklarımda batma oldu dayanamayıp kan verdim 3,14 çıktı iki gün sonra yani dün tekrarladım 6,21 çıktı yarın doktor randevum var bu gün regli günüm değer yükselir mi sizce daha önce bi kimyasal gebelik bi de düşük geçirdim bu yüzden her an regli olacak gibi düşünüyorum kasıklarımda batma ve göğüs ağrılarım var bi de çok fazla sivilcem 🤦🏻‍♀️ Sizce yükselir mi bu şekilde yükselen var mı?
İki kati olmus zamanla yukselir bence 🤗

Kuzum arkadaşımın 2.15ten yükseldi betası şuan bebişi var.
Ama bende 15 ile kimyasal gebelik yaşadım mesela. Bu işler nasip tamamen yükseliceği varsa yükseliyor düşücekse de 100den de düşüyor. Kimyasal ne zaman geçirdin kuzum ?

Kuzum arkadaşımın 2.15ten yükseldi betası şuan bebişi var.
Ama bende 15 ile kimyasal gebelik yaşadım mesela. Bu işler nasip tamamen yükseliceği varsa yükseliyor düşücekse de 100den de düşüyor. Kimyasal ne zaman geçirdin kuzum ?
4 ay oldu kimyasala oda 12 ye kadar yükselmişti. Gerçekten insan korkuyor İnşallah Allah ım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder 🤲🏻

X