Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar 14 subatda hep beraber bebis haberi alalim kocalarimiza hediyye olarak bebis haberi verelim
Kiz daha adetine 10 gun var 5 altinda çikmasi normal insallah guzel haberlerini aliriz kac ciktiki değerin?Benimde 16 Şubat inşallah alırız haberimi hayırlısı ile.. Bugun doktor rahimde kesecikler var bi bthcg yapalım ddi 05 in altında çıktı off off
Bende kaski arğrisi var belirti olaraq basqada bir sey yok bende heycanan oluyorum ben ocak ayinin 14 u kimyasal gebelik gecirdim adetime 5 kala testde kizci cikti belki sedede cikar elinde test varsa yap istersen bu ay yine doktora gitdim yumurta takibi yapdirdim yumurtam 23 mm oldu ve catladi insallah hep beraber guzel haberler veririzBenim de bat 11 şubat. Heyecandan bekleyemiyorum artık, çok merak ediyorum. Yaşamadığım belirti kalmadı :))
Evet ya cok heycanli biran once vakit gecsede bebis haberlerini alsakBenim 13 subat beklemedeyim insallah veririz mujdeyi :) bu bekleyis en heyecanli olan zzaten
İnşallah güzel haberi veririz en kısa zamanda :) üç testim var. Yarin sabah yapmayı düşünüyorum. Daha çok erken ama inşallah sonuç pozitif olurBende kaski arğrisi var belirti olaraq basqada bir sey yok bende heycanan oluyorum ben ocak ayinin 14 u kimyasal gebelik gecirdim adetime 5 kala testde kizci cikti belki sedede cikar elinde test varsa yap istersen bu ay yine doktora gitdim yumurta takibi yapdirdim yumurtam 23 mm oldu ve catladi insallah hep beraber guzel haberler veririz
Amiiiiiin canııım amiiiiin bendemi yapsamkii ya acaba :))selamm kızlar :) bende 2 şubatta ovulasyon denedim vee bende 14 şubatta erken gebelik testini yapmak istiyorum hayırlısıyla hepimizz hamilelik müjdesini aliriz insallaaaahhhjh :)
Bende kaski arğrisi var belirti olaraq basqada bir sey yok bende heycanan oluyorum ben ocak ayinin 14 u kimyasal gebelik gecirdim adetime 5 kala testde kizci cikti belki sedede cikar elinde test varsa yap istersen bu ay yine doktora gitdim yumurta takibi yapdirdim yumurtam 23 mm oldu ve catladi insallah hep beraber guzel haberler veririz
bebek istiyosan mutlaka dene canım[
Amiiiiiin canııım amiiiiin bendemi yapsamkii ya acaba :))
Evet ozelde yaptirdim hamile kalmak icin yumurta takibi yaptimak istoyorum dedim kimyasal gebliyimdr devlette yaptirmisdim yani istersen devlettede yaptira bilirsinCnm bende agrı falan yok sadece sol karında oluyor az da bele kayan kısım.. Sen nasıl yumurta takibi yaptırdın özel de mi.. Yani gidip yumurta takibi mi istiyorm dedin.. Devlette yaparlar mı ki
Bende bu ay klomen kullandim 1 yumurtam olusdu 23 mm da catladi bakalim ne olucak insallah tutunmusdur meleklerimizBende 14 subat. 12. Korunmasiz ayimiz. Problemimiz yok. Bu ay klomen kullandim 3 yumurtam vardi. 3 ude catladi. Su an hicbisey hissetmiyorum. Agrim sizim yok. Zaten olmaz
Insallah canim. Bende bu ay ilk kez kullandim. Ama olmazsa asilamaya gecicek dr umBende bu ay klomen kullandim 1 yumurtam olusdu 23 mm da catladi bakalim ne olucak insallah tutunmusdur meleklerimiz
Hayir canim ben iğne olmadim kendiliyinden catladi ama catlayan gunu fena bir grip oldum insallah etkilemez oğlumda 3 ay beklemisdim ikinci pek inatci çikti 8 aydi bekliyorum hala gelmediInsallah canim. Bende bu ay ilk kez kullandim. Ama olmazsa asilamaya gecicek dr um
Igne oldun mu sen. ? 31 ocakta ben oldum. O yuzden testte yapamicam 12 gun. Etkisiyle cikiyor cunku. Yumurtlamanda sorun yok bosuna beklemeyelim diyor. Sperm testide normal ama. Bilmiyorum takdiri ilahi. Kismetimiz yakindir insallah.
Merhaba canim hos geldin aramiza insallah 14 subat hep beraber guzel haberler veririz ben 11 subat test yapmayi dusunuyorum sen nezaman yapmayi dusunuyorsunMerhaba kızlar benimde bat 14 şubat . heyecanla bekliyorum. kendimi dinlememeye çalışıyorum. Çünkü psikolojik olabiliyor. Bende 4 aydır bekliyorum. İnşallah bu ay tutmuştur.