Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?
- Konu Sahibi Naz213
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaa üzülme canım.daha yeni evlıymıssın ve yolun basındasın.olacaktır inşallah en yakın zamanda.Malesef çıkmadı yarın adet günüm sonuç yine negatif (((((
Valla her ay gün saya saya umut ediyosun ister istemez morali çöküyo insanınBen testin önceden yapılması taraftarıyım.cünkü en azından daha fazla umuda kapılmıyorsun.sonucun ne olduğunu biliyorsun
İnşallah hayırlısı olsun hakkında.Bende test aldım netten pazartesi ancak elimde olur hem ozamana kadar adet olmazsam yaparım bekleyim diye netten aldım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Gelmiş canım mesajın buraya.kasık ve bacak agrısı adet ağrılarınada benziyor.testı tekrarlamak lazım şuan ne desem boş olur.gec döllenme olup adet geçtikten sonra bile testte 2.cızgı çıkanlar var.en guzeli testı tekrarla canım.Ya benim mesajlar gitmiyor ben görünmez falan miyim ya
Gelmiş canım mesajın buraya.kasık ve bacak agrısı adet ağrılarınada benziyor.testı tekrarlamak lazım şuan ne desem boş olur.gec döllenme olup adet geçtikten sonra bile testte 2.cızgı çıkanlar var.en guzeli testı tekrarla canım.
Ya aslinda bosuna umutlanmamak icin yapmak lazim da iste umudum kirilsin da istemiyorum
Hayırlısı canım.güzel dikenlerin içinde tesekkurler.en kısa zamanda inşallah bebe gını kucagına alırsın.Bende test yaptım çıkmadı malesef adette olamadım klomen kullanmıştım bu ay kist falan oldu heralde yumurtalar pazartesiye kadar olmazsam gidicem doktora bayanlar sizler olumlu sonuçlar alırsınız inşallah
Daha azalıyor sanki.yanlış bişeyde söylemeyim.Kızlar adet öncesi akıntı çoğalır mı yoksa azalır mı
Kızlar testler negwtif çıkmştı ama iki gün gecikti
Benimde 6 gün gecikti ama testler hep negatif yarın gidicem doktora bakalım ne diycek
Kızlar testler negwtif çıkmştı ama iki gün gecikti
Ne zaman yapmistin testi canim
Regele bi gün kala yaptm hemde erken gebelik testiyleNe zaman yapmistin testi canim