• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuç yine hüsran :(

Eklentiler

• 20180511_143509.png
    20180511_143509.png
    363,6 KB · Görüntüleme: 53
Ben testin önceden yapılması taraftarıyım.cünkü en azından daha fazla umuda kapılmıyorsun.sonucun ne olduğunu biliyorsun

Bende test aldım netten pazartesi ancak elimde olur hem ozamana kadar adet olmazsam yaparım bekleyim diye netten aldım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Ya kızlar sol kasigimda bacaga vuran agrim belde agrim var bjnalinva kalabalikta bulanti oluo azicik (bu kadsr erkne olmaz bu psikolojik)
Bat 13 mayis ama erken gebelik test 4 gün kala negatifti ihtimal var mi ya

Ya benim mesajlar gitmiyor ben görünmez falan miyim ya
Gelmiş canım mesajın buraya.kasık ve bacak agrısı adet ağrılarınada benziyor.testı tekrarlamak lazım şuan ne desem boş olur.gec döllenme olup adet geçtikten sonra bile testte 2.cızgı çıkanlar var.en guzeli testı tekrarla canım.

Gelmiş canım mesajın buraya.kasık ve bacak agrısı adet ağrılarınada benziyor.testı tekrarlamak lazım şuan ne desem boş olur.gec döllenme olup adet geçtikten sonra bile testte 2.cızgı çıkanlar var.en guzeli testı tekrarla canım.

Ya aslinda bosuna umutlanmamak icin yapmak lazim da iste umudum kirilsin da istemiyorum

Bende test yaptım çıkmadı malesef adette olamadım klomen kullanmıştım bu ay kist falan oldu heralde yumurtalar pazartesiye kadar olmazsam gidicem doktora bayanlar sizler olumlu sonuçlar alırsınız inşallah

Bende test yaptım çıkmadı malesef adette olamadım klomen kullanmıştım bu ay kist falan oldu heralde yumurtalar pazartesiye kadar olmazsam gidicem doktora bayanlar sizler olumlu sonuçlar alırsınız inşallah
Hayırlısı canım.güzel dikenlerin içinde tesekkurler.en kısa zamanda inşallah bebe gını kucagına alırsın.

Benim de bat bugün ama gelmiyor off gebe degilim ama eminim 4 gün onceki tesf negatifti ayrica daha once gebe kaldim o belirtilerim yok
Stresten gecikmese keşke ya

Back