• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cok yoruldum bi umut ariyorum lutfen yardim edin
Bat 13 mayis ama erken gebelik negatif cikti
En son iliski de 2 mayis
Hala hamile kalmis olma ihtimalim var mi

Kızlar cok yoruldum bi umut ariyorum lutfen yardim edin
Bat 13 mayis ama erken gebelik negatif cikti
En son iliski de 2 mayis
Hala hamile kalmis olma ihtimalim var mi
Canım o erken gebelik testlerine bn hiç güvenmiyorum bn kimyasal gebelik geçirdim 4 gün önce falan erken gebelik yaptm çıkmadı ama reglm 3 gün geçince normal basit testlerden yaptm 4 tane hepsnde silik çizgi çıktı ama nasip değilmiş hiç canını sıkma kafanada takma rahat ol olur inş . sürekli düşününce olmuyomuş bi şeylerle oyalan ve hiç takvime bakma

Canım o erken gebelik testlerine bn hiç güvenmiyorum bn kimyasal gebelik geçirdim 4 gün önce falan erken gebelik yaptm çıkmadı ama reglm 3 gün geçince normal basit testlerden yaptm 4 tane hepsnde silik çizgi çıktı ama nasip değilmiş hiç canını sıkma kafanada takma rahat ol olur inş . sürekli düşününce olmuyomuş bi şeylerle oyalan ve hiç takvime bakma

Ya cok sagol canim cok rahattim aslinda ay icinde aklima gelmio ama adet yaklasinca asiri takiyorum cok mutsuzum

İnşallah canim bu erken gebelik testinin 4 gün onceden gòstermeme ihtimali var mi peki sence
Bence var bn 4 gün kala yaptım çıkmadı sonuçta önce kanda hcg sonra idrarda ortaya çıkıyo doktorlarda onun idrarda çıkması için adetin geçmesi gerektni söylüyolar bn inanmıyorum artık o kdr çok test yaptm ki :) testlere verdim para çocuğu büyütür bu ayda sadece ovulasyon aldım adetim geçene kdr hiç bişi yapmıycm

Bence var bn 4 gün kala yaptım çıkmadı sonuçta önce kanda hcg sonra idrarda ortaya çıkıyo doktorlarda onun idrarda çıkması için adetin geçmesi gerektni söylüyolar bn inanmıyorum artık o kdr çok test yaptm ki :) testlere verdim para çocuğu büyütür bu ayda sadece ovulasyon aldım adetim geçene kdr hiç bişi yapmıycm

kuzum hep öyle diyoruz da olmuyor :)

O günleri sakın atlama dua et bol bol :)
Canım bu ay fazla onemswmedım sadece 2 kere korunmadan ilişkiye girdim.çünkü yeni karar verdim.olmassada çok önemli değil.gönlum ağustos ayında olmasından yana.ama bu ayda olursa kısmet .7 senedır korunuyorum 2 kereden hemen olurmu bilmiyorum.:KK49:meraklanmıyorda değilim ama.test yaptım ilişkiden 5 gun sonra sılık çok hafif bir cızgı çıktı.testten mi bilmiyorum yanlış bir çizgimi.

Canım bu ay fazla onemswmedım sadece 2 kere korunmadan ilişkiye girdim.çünkü yeni karar verdim.olmassada çok önemli değil.gönlum ağustos ayında olmasından yana.ama bu ayda olursa kısmet .7 senedır korunuyorum 2 kereden hemen olurmu bilmiyorum.:KK49:meraklanmıyorda değilim ama.test yaptım ilişkiden 5 gun sonra sılık çok hafif bir cızgı çıktı.testten mi bilmiyorum yanlış bir çizgimi.
Testte 5 gün sonra silik çıkması çok tuhaf kanda bile hemen çıkmayablr

BAT 17 benimde her ay 1 hafta gerıye atıyor adetim geçen ay 17sınde oldum bu ay telefonda ki program bugün olacağımı yazıyor ama çok ta guvenemedım ‍♀️ Gonlumuzdekıne kavuşuruz inşallah kızlar

Back