• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat bugün ama gelmiyor off gebe degilim ama eminim 4 gün onceki tesf negatifti ayrica daha once gebe kaldim o belirtilerim yok
Stresten gecikmese keşke ya
Bugunse bekle erken daha ama 4 gün önce erken normal gebelik testiyse bi kaç hün olmazsa kan testine git

Arkadaşlar eğer adet gelecekse son gün inanılmaz bir kuruluk yaşanıyor. Ben kuruluk başlayınca zaten test yapmaktan vazgeçiyorum çünkü 12 saat içinde adet geliyor. Kendi tecrübem tabii herkesde farklılık gösterebilir

Kızlar benden de camurumsu lekeler geliyor 2 gündür.adet olacam yani.ıcımızden biri olsun keşke hamıle olsaydı.

Bat tarihim dündü ve dün akıntı geldi. Tam adet oluyorum diycem ama bu seferde sadece peçetede kalıyor, pedim kirlenmiyor. Dünden beri, tam anlamıyla adet olayım diye bekliyorum yok. Bende daha önce prolaktin yüksekliği çıkmıştı. Aynı belirtiler, ondan korkuyorum. İlaç kullanmaya başlarsam, bir süre bebek işine ara vermek zorundayım. Korkuyorum. Doktora gittim ama sıra alamadım. öğleden sonraya kaldı :KK51:

Bat tarihim dündü ve dün akıntı geldi. Tam adet oluyorum diycem ama bu seferde sadece peçetede kalıyor, pedim kirlenmiyor. Dünden beri, tam anlamıyla adet olayım diye bekliyorum yok. Bende daha önce prolaktin yüksekliği çıkmıştı. Aynı belirtiler, ondan korkuyorum. İlaç kullanmaya başlarsam, bir süre bebek işine ara vermek zorundayım. Korkuyorum. Doktora gittim ama sıra alamadım. öğleden sonraya kaldı :KK51:

Niye ara vermek zorundasınız bendede prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıyorum haftada 2 yarım içiyorum 1 aydır ve klomen kullandım bu ay bebek içinde aynı devam ediyoruz doktorum hamile kalana kadar kullanıcaksın prolaktin ilacını onun bi zararı olmaz bebek için dedi prolaktin yüksek oluncada hamilelik zorlaşıyor düşürmek için ilaç falan kullanın bir an önce kaç çıktı sizin prolaktin

Bende oldum zannedyrm o derece bi ıslaklık gidiyrm yok üçüncü gün bugun. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim acaba kimyasaldan sonra adet tarihi gecikiyo mu

Niye ara vermek zorundasınız bendede prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıyorum haftada 2 yarım içiyorum 1 aydır ve klomen kullandım bu ay bebek içinde aynı devam ediyoruz doktorum hamile kalana kadar kullanıcaksın prolaktin ilacını onun bi zararı olmaz bebek için dedi prolaktin yüksek oluncada hamilelik zorlaşıyor düşürmek için ilaç falan kullanın bir an önce kaç çıktı sizin prolaktin
bana da hamile kalırsan çocuğu düşürür bu ilaç demişti doktor. dostinex mi sizinde..
henüz ölçtürmedim öğleden sonra gidicem doktora. sonuçları ne zaman alırım bilmiyorum

Bende oldum zannedyrm o derece bi ıslaklık gidiyrm yok üçüncü gün bugun. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim acaba kimyasaldan sonra adet tarihi gecikiyo mu

Bende aynı sürekli sanki bişey gelmiş gibi oluyor bakıyorum oldum kesin diye ama yok hamilelik yok okadar test yaptım hepsıde yanlış olacak degil barı adet olsamda kist falan olmasa diyorum :( üzülüyor insan ya

bana da hamile kalırsan çocuğu düşürür bu ilaç demişti doktor. dostinex mi sizinde..
henüz ölçtürmedim öğleden sonra gidicem doktora. sonuçları ne zaman alırım bilmiyorum

Evet dostinex kullanıyorum banada öyle dedi doktor bi zararı olmaz diye bi konuşun bakalım inşallah düşmüştür sizin gerek kalmaz ilaca

Evet dostinex kullanıyorum banada öyle dedi doktor bi zararı olmaz diye bi konuşun bakalım inşallah düşmüştür sizin gerek kalmaz ilaca
Ayy ne guzel neyse bakalim. Ben en son aralikta gittim kontrole dusmustu. Simdi yeniden mi cikti ya da stres mi yaptim ondan mi gelmiyo anlamadim

Bende aynı sürekli sanki bişey gelmiş gibi oluyor bakıyorum oldum kesin diye ama yok hamilelik yok okadar test yaptım hepsıde yanlış olacak degil barı adet olsamda kist falan olmasa diyorum :KK43: üzülüyor insan ya
Aynen bende öyle olsamda bi sonraki tarihi beklesem :(

Bende olmuşum tam doktordan çıktıktan sonra geldi 1 tane kist oluşmuş rahim filmi ve eşime sperm testi yapılacak ramazandan sonra gün aldık hayırlısı olsun hakkımızda

Aramızda hala bekleyen var mı güzel haber alabileceğimiz ? :( valla bn moral çöktü teste negatif çkmştı ama olmayınca insan diyo acaba mı .

Ben medipole gittim 5 gün geciktiği icin doktor kese gördüm bu da embriyo hayırlı olsun gebesin dedi ve dosyaya beni gebe diye kaydetti. Ben kan testi istiyorum diye gidince ilk hadi senin icin kan testi de yapalım dedi icin rahat etsin dedi.. eve uçarak gitim ablama eşime haber verdim ertesi gün sonuclarım negatif geldi ve özel has bu docent doktor bana gayet normay gebe degilsin hayırlı olsun dedi.. bugünre regl oldum zaten

Back