- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım adete 5 gun kala çıkabiliyor.meraklanıyorsan bı sene istersen.Bu arada bende eger ki hamıleysem ve testteki çıkan cızgı doğruysa bende çok sasıracagım.ilişkiden 5 gun sonra çıkmasına.5 gün kala çıkar mı
Valla çok sasırtıcı olur yaa bi kan ver sendeEvet canım adete 5 gun kala çıkabiliyor.meraklanıyorsan bı sene istersen.Bu arada bende eger ki hamıleysem ve testteki çıkan cızgı doğruysa bende çok sasıracagım.ilişkiden 5 gun sonra çıkmasına.
Cnm 5 gün çok erken çıkmaz çok fazla idrar damlatınca bozuk gibi oluyo üç damladan fazla damlatma yaparsan ve 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi önensemeCanım bu ay fazla onemswmedım sadece 2 kere korunmadan ilişkiye girdim.çünkü yeni karar verdim.olmassada çok önemli değil.gönlum ağustos ayında olmasından yana.ama bu ayda olursa kısmet .7 senedır korunuyorum 2 kereden hemen olurmu bilmiyorum.meraklanmıyorda değilim ama.test yaptım ilişkiden 5 gun sonra sılık çok hafif bir cızgı çıktı.testten mi bilmiyorum yanlış bir çizgimi.
Sen yapacakmısın canım test.bırde çocuğun varmı.Valla çok sasırtıcı olur yaa bi kan ver sende
Aynen canım.Bende önemsemedım.anca hamıle çıkarsam öyle inanırım.Cnm 5 gün çok erken çıkmaz çok fazla idrar damlatınca bozuk gibi oluyo üç damladan fazla damlatma yaparsan ve 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi önenseme
Canım istersen bir test yap.adetıne 2 gun kaldıysa çıkma ihtimali yüksek.Kızlar bugun 10 mayısss başka belirtileri olanlar var mı :) bugun belim ağrımaya başladı inş hamilelik belirtisidir :)
Benımde benım ve.rahmimın tam ortası agrıyor.benım akşam başladı ağrılar.belım şuan geçmiş durumda karnındaki agrı devam edıyor.Kızlar bugun 10 mayısss başka belirtileri olanlar var mı :) bugun belim ağrımaya başladı inş hamilelik belirtisidir :)
Birde ilişkiden bu yana gogus uçların agrıyor.sadece uçlarında var nedense.Benımde benım ve.rahmimın tam ortası agrıyor.benım akşam başladı ağrılar.belım şuan geçmiş durumda karnındaki agrı devam edıyor.
Bir oğlum var canım ikinciyi istiyorum kısmet olmuyorSen yapacakmısın canım test.bırde çocuğun varmı.
Bnmde rahmım agrıyor sanki bıçak sokmuslar gibi bacagımada vurdu agrısıBenımde benım ve.rahmimın tam ortası agrıyor.benım akşam başladı ağrılar.belım şuan geçmiş durumda karnındaki agrı devam edıyor.
Benim bacağından agrı kasılma şeklinde.özellıkle geceleri oluyor.yatınca yataga.Bnmde rahmım agrıyor sanki bıçak sokmuslar gibi bacagımada vurdu agrısı
Canım hiç bi bilgim yok biz belirti aradığımız için kendimizi dinliyoruz çoğu zaman kaç günün var regeleKızlar tam yumurtalıkların ortasında rahimde elleyince sertlik var bende sizdede varmı kasıgımda vardı önce yumurtam çatlamadı kist falanmı oldu diyordum bikaç gündürde ortasına geçti başkada hiç bir belirti yok bende ne adet ne hamilelik belirtisi
Canım hiç bi bilgim yok biz belirti aradığımız için kendimizi dinliyoruz çoğu zaman kaç günün var regele
Hoşbulduk canım :)Hosgeldın canım.Hadı hayırlısı.