• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu ay fazla onemswmedım sadece 2 kere korunmadan ilişkiye girdim.çünkü yeni karar verdim.olmassada çok önemli değil.gönlum ağustos ayında olmasından yana.ama bu ayda olursa kısmet .7 senedır korunuyorum 2 kereden hemen olurmu bilmiyorum.:KK49:meraklanmıyorda değilim ama.test yaptım ilişkiden 5 gun sonra sılık çok hafif bir cızgı çıktı.testten mi bilmiyorum yanlış bir çizgimi.
Cnm 5 gün çok erken çıkmaz çok fazla idrar damlatınca bozuk gibi oluyo üç damladan fazla damlatma yaparsan ve 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi önenseme

Cnm 5 gün çok erken çıkmaz çok fazla idrar damlatınca bozuk gibi oluyo üç damladan fazla damlatma yaparsan ve 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi önenseme
Aynen canım.Bende önemsemedım.anca hamıle çıkarsam öyle inanırım.:KK45:

Kızlar bugun 10 mayısss başka belirtileri olanlar var mı :) bugun belim ağrımaya başladı inş hamilelik belirtisidir :)

Kızlar bugun 10 mayısss başka belirtileri olanlar var mı :) bugun belim ağrımaya başladı inş hamilelik belirtisidir :)
Benımde benım ve.rahmimın tam ortası agrıyor.benım akşam başladı ağrılar.belım şuan geçmiş durumda karnındaki agrı devam edıyor.

Benimde göğüs hassasiteym var regl ile benzer belirtiler olduğundan karışabiliyor bakalım neler olacak

Kızlar tam yumurtalıkların ortasında rahimde elleyince sertlik var bende sizdede varmı kasıgımda vardı önce yumurtam çatlamadı kist falanmı oldu diyordum bikaç gündürde ortasına geçti başkada hiç bir belirti yok bende ne adet ne hamilelik belirtisi

Kızlar tam yumurtalıkların ortasında rahimde elleyince sertlik var bende sizdede varmı kasıgımda vardı önce yumurtam çatlamadı kist falanmı oldu diyordum bikaç gündürde ortasına geçti başkada hiç bir belirti yok bende ne adet ne hamilelik belirtisi
Canım hiç bi bilgim yok biz belirti aradığımız için kendimizi dinliyoruz çoğu zaman kaç günün var regele

Ya kızlar bat 13 mayis ben dün erken vebelik yaptm negatfiti ama şu an sağ kasığimda o kadar yerlesmis bi agri var ki batma ağrı daha önce gebe kaldim ona benzetiyorum hafif de olsa gögüs hassasiyetim de basladi ama negatif cikti sonucta umutlanmak istemiyorum olsaydi cikardi testte silik milik yok biliyorum ama adet olana kadar bi umut olacak hep sanırım

Benim de mayos 12 sanırım bat . Az kaldı test yapmaya korkuyorum.
Gebeliğin ilk haftalarında adet ağrıları gibi sürekli ağrılar yaşayan var mı ?

Back