• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende katılayım aranıza bugün hastalanmam gerekiyodu ama daha gelen giden yok bazi belirtilerimde var gibi bi kızım var Rabbım ona bi kardeş nasip eder inşaallah. Isteyen bekleyen herkesin önce karnını sonrada kucağını doldursun Rabbım hayırlısıyla.

Merhaba bende katılayım aranıza bugün hastalanmam gerekiyodu ama daha gelen giden yok bazi belirtilerimde var gibi bi kızım var Rabbım ona bi kardeş nasip eder inşaallah. Isteyen bekleyen herkesin önce karnını sonrada kucağını doldursun Rabbım hayırlısıyla.
Hoşgeldin canım.hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah sizden güzel haberler alırız

Ben medipole gittim 5 gün geciktiği icin doktor kese gördüm bu da embriyo hayırlı olsun gebesin dedi ve dosyaya beni gebe diye kaydetti. Ben kan testi istiyorum diye gidince ilk hadi senin icin kan testi de yapalım dedi icin rahat etsin dedi.. eve uçarak gitim ablama eşime haber verdim ertesi gün sonuclarım negatif geldi ve özel has bu docent doktor bana gayet normay gebe degilsin hayırlı olsun dedi.. bugünre regl oldum zaten
Ayy nasıl sacma bir durum bu.anlamış değilim.nasıl doktor net net konusupta sonuç negatif oluyor.yanii nasıl bir doktormuş.ınan hayretler içerisinde kaldım.

Ben medipole gittim 5 gün geciktiği icin doktor kese gördüm bu da embriyo hayırlı olsun gebesin dedi ve dosyaya beni gebe diye kaydetti. Ben kan testi istiyorum diye gidince ilk hadi senin icin kan testi de yapalım dedi icin rahat etsin dedi.. eve uçarak gitim ablama eşime haber verdim ertesi gün sonuclarım negatif geldi ve özel has bu docent doktor bana gayet normay gebe degilsin hayırlı olsun dedi.. bugünre regl oldum zaten
Teste pozitif çıkıpta kese göremedim diyeni duydumda bunu ilk defa duyuyorum olmayan bişeyi nasıl görmüş gidip sordunuz mu yazık ya insanları boşa sevindiriyo

Amin inş cnmm

Yq kızlar ben kendimi gebe hissediyorum ya da artik o kadar taktim ki gebelik belirtilerini her sekilde yasiyorum
Adetim 2 gün gecti dayanacam ama bakalım

Yq kızlar ben kendimi gebe hissediyorum ya da artik o kadar taktim ki gebelik belirtilerini her sekilde yasiyorum
Adetim 2 gün gecti dayanacam ama bakalım
Canım test yapsaydım keşke bugün.cıkardı. büyük bir ihtimal.bu arada kac aydır istiyorsun bebek.yada kaçıncı bebeğin olacak.

Canım test yapsaydım keşke bugün.cıkardı. büyük bir ihtimal.bu arada kac aydır istiyorsun bebek.yada kaçıncı bebeğin olacak.

Ben kasımdan beri istiyorum kasımda ilk denemede oldu ama 6 haftalikken gelisimi duedu kürtaj oldum...Ondan sonra da deniyoruz iste ilk olacak olursa İnşallah

Kesinlikle test yaptrn adetiniz gecikiyosa boşa umutlanmış olursunuz

Ya ne bilim kadin dogum doktorum cumayi bekle dedi ya kimyasal falan durumundan da korktugumu biliyor ...Simdi değer düsüktür falan ya da düşüyordur ay ne bilim bekle dedi

Merhaba kızçeler bnde geldim aranızda. bat 28/29 mayıs , ilişkinin üzernden 10 gün geçti , bir kaç gün önce ilişkiden sonra bir anda kasık ağrım oldu o kadar çok ağrıdıki ağrısından midem kasıldı hatta kustum . Şüphelenmeyim diyorum ama içime kurt düşüyo 10 günde böyle belirti olur mu ki ?

Merhaba kızçeler bnde geldim aranızda. bat 28/29 mayıs , ilişkinin üzernden 10 gün geçti , bir kaç gün önce ilişkiden sonra bir anda kasık ağrım oldu o kadar çok ağrıdıki ağrısından midem kasıldı hatta kustum . Şüphelenmeyim diyorum ama içime kurt düşüyo 10 günde böyle belirti olur mu ki ?
İnş olmştr cnm kasık ağrısı belirti diyr duydum ama yndr umutlandırmiyim

Kızlar dün eczaneden folic iod aldım gebe kalmaya yardımcı olur mu sizce

Gebe kalmaya degilde vitamın eksikligi varsa onu tamamlıyor vucut hamile kalırsanız bebegın kemik gelişimine yardımcı oluyor hangi folik asit kullanıyorsunuz

Back