Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım.hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah sizden güzel haberler alırızMerhaba bende katılayım aranıza bugün hastalanmam gerekiyodu ama daha gelen giden yok bazi belirtilerimde var gibi bi kızım var Rabbım ona bi kardeş nasip eder inşaallah. Isteyen bekleyen herkesin önce karnını sonrada kucağını doldursun Rabbım hayırlısıyla.
Ayy nasıl sacma bir durum bu.anlamış değilim.nasıl doktor net net konusupta sonuç negatif oluyor.yanii nasıl bir doktormuş.ınan hayretler içerisinde kaldım.Ben medipole gittim 5 gün geciktiği icin doktor kese gördüm bu da embriyo hayırlı olsun gebesin dedi ve dosyaya beni gebe diye kaydetti. Ben kan testi istiyorum diye gidince ilk hadi senin icin kan testi de yapalım dedi icin rahat etsin dedi.. eve uçarak gitim ablama eşime haber verdim ertesi gün sonuclarım negatif geldi ve özel has bu docent doktor bana gayet normay gebe degilsin hayırlı olsun dedi.. bugünre regl oldum zaten
Sorma ben hala kendime gelemedim. Asla medipole gitmem resmen psikolojimi bozuldu hala kendime gelemedimAyy nasıl sacma bir durum bu.anlamış değilim.nasıl doktor net net konusupta sonuç negatif oluyor.yanii nasıl bir doktormuş.ınan hayretler içerisinde kaldım.
Teste pozitif çıkıpta kese göremedim diyeni duydumda bunu ilk defa duyuyorum olmayan bişeyi nasıl görmüş gidip sordunuz mu yazık ya insanları boşa sevindiriyoBen medipole gittim 5 gün geciktiği icin doktor kese gördüm bu da embriyo hayırlı olsun gebesin dedi ve dosyaya beni gebe diye kaydetti. Ben kan testi istiyorum diye gidince ilk hadi senin icin kan testi de yapalım dedi icin rahat etsin dedi.. eve uçarak gitim ablama eşime haber verdim ertesi gün sonuclarım negatif geldi ve özel has bu docent doktor bana gayet normay gebe degilsin hayırlı olsun dedi.. bugünre regl oldum zaten
Amin inş cnmmMerhaba bende katılayım aranıza bugün hastalanmam gerekiyodu ama daha gelen giden yok bazi belirtilerimde var gibi bi kızım var Rabbım ona bi kardeş nasip eder inşaallah. Isteyen bekleyen herkesin önce karnını sonrada kucağını doldursun Rabbım hayırlısıyla.
Regl donemi de keseye benzer bişe oluşuyormuş muş muş muşTeste pozitif çıkıpta kese göremedim diyeni duydumda bunu ilk defa duyuyorum olmayan bişeyi nasıl görmüş gidip sordunuz mu yazık ya insanları boşa sevindiriyo
Canım test yapsaydım keşke bugün.cıkardı. büyük bir ihtimal.bu arada kac aydır istiyorsun bebek.yada kaçıncı bebeğin olacak.Yq kızlar ben kendimi gebe hissediyorum ya da artik o kadar taktim ki gebelik belirtilerini her sekilde yasiyorum
Adetim 2 gün gecti dayanacam ama bakalım
Çok saçma yaaRegl donemi de keseye benzer bişe oluşuyormuş muş muş muş
Kesinlikle test yaptrn adetiniz gecikiyosa boşa umutlanmış olursunuzYq kızlar ben kendimi gebe hissediyorum ya da artik o kadar taktim ki gebelik belirtilerini her sekilde yasiyorum
Adetim 2 gün gecti dayanacam ama bakalım
Canım test yapsaydım keşke bugün.cıkardı. büyük bir ihtimal.bu arada kac aydır istiyorsun bebek.yada kaçıncı bebeğin olacak.
Kesinlikle test yaptrn adetiniz gecikiyosa boşa umutlanmış olursunuz
İnş olmştr cnm kasık ağrısı belirti diyr duydum ama yndr umutlandırmiyimMerhaba kızçeler bnde geldim aranızda. bat 28/29 mayıs , ilişkinin üzernden 10 gün geçti , bir kaç gün önce ilişkiden sonra bir anda kasık ağrım oldu o kadar çok ağrıdıki ağrısından midem kasıldı hatta kustum . Şüphelenmeyim diyorum ama içime kurt düşüyo 10 günde böyle belirti olur mu ki ?
Kızlar dün eczaneden folic iod aldım gebe kalmaya yardımcı olur mu sizce
Canım bende 20 gundur içmeye başladım.şuan adet olunca ara verdim.temızleneyım tekrar devam edeceğim.Kızlar dün eczaneden folic iod aldım gebe kalmaya yardımcı olur mu sizce
Folic iod cnmGebe kalmaya degilde vitamın eksikligi varsa onu tamamlıyor vucut hamile kalırsanız bebegın kemik gelişimine yardımcı oluyor hangi folik asit kullanıyorsunuz