• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de mayos 12 sanırım bat . Az kaldı test yapmaya korkuyorum.
Gebeliğin ilk haftalarında adet ağrıları gibi sürekli ağrılar yaşayan var mı ?
Olurmuş cnm adet belirtilerine benzermiş inşallah sennde güzel habeni alırız bnmde 12 mayıs heycanla beklyrm :)

Ya kızlar bat 13 mayis ben dün erken vebelik yaptm negatfiti ama şu an sağ kasığimda o kadar yerlesmis bi agri var ki batma ağrı daha önce gebe kaldim ona benzetiyorum hafif de olsa gögüs hassasiyetim de basladi ama negatif cikti sonucta umutlanmak istemiyorum olsaydi cikardi testte silik milik yok biliyorum ama adet olana kadar bi umut olacak hep sanırım
Cnm o erken olanlara pek güvenme önce kanda çıkıyo hcg idrar için adetin geçmesi gerekiyomuş pek inanmıyrm bn

Ya kızlar bat 13 mayis ben dün erken vebelik yaptm negatfiti ama şu an sağ kasığimda o kadar yerlesmis bi agri var ki batma ağrı daha önce gebe kaldim ona benzetiyorum hafif de olsa gögüs hassasiyetim de basladi ama negatif cikti sonucta umutlanmak istemiyorum olsaydi cikardi testte silik milik yok biliyorum ama adet olana kadar bi umut olacak hep sanırım
Erken gebelik testlerine güvenme aylar önce hamile gösteriyordu beni

Benim 12 mayıs Canlar çok heyecanlıyım bugün doktora gittim rahmin çok kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamilesin dedi bir umut bekliyorum ama adet agrıları gibi agrım var

Canım senın niçin olmuyordu bebeğin.sanırım bayadır uğraşıyorsun.
4. Ayım cnm 9 aylık evliyiz geçen ay kimyasal gebelik oldu daha önce bi doktor polikistik oversin ddi sonra başka bi doktor testler yaptı yok dedi vs vs ama olmuyo nedense bakalım bu ay ne olck

Back