Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam olarak aynı sana doğurmayacağız cümlesini kurmuştum:) Bir de mesela benim kv nin bakma ihtimali de yok. Olsa da gerçekten istemezdim. Kafa yapısı uyması kesinlikle çok önemli.
Deli olmamak sinirlenmemek elde değil

Ben de düşünmüyorum 3-4 ay söylemeyi. Zateb 2,5 ay kadar olmuştu öncekinde ve söylememiştim çekirdek ailem dışında kimseye. İyi ki de söylememişim sonra insanlara tek tek neler olduğunu anlatmak zorunda kalırdım.

Ya ne ayıp ne iyi demişsin. Hem tedavi ettiririz nedir ya. Allahım ne tuhaf insanlar var. Daha çok kadınların anlaması gerekirken kadınlar sınırlarını aşıyor.

Evet bazen bazi insanlar konusmak olsun diye konusuyor. Benimde cevremde bolca varlar sagolsunlar pandemi de az insan az elestiri oldu

Bence kıskançlık oluyor seni vurmaya çalışıyorlar bu şekilde hassas noktandan. Malesef bu tarz fesat kadınlar çok. Çok üzücü. Ben de soylemem net. 4 ay geçsin dedigin gibi.

İğneden sonra 12. Gün kızlar

Eklentiler

• B9809FA8-A561-4E41-A55A-D2E6348E65CF.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 26
  • 90F67519-686E-4130-94F3-058625645181.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 15DC8412-F755-4964-BE20-A5EEBF0CEE93.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 24
  • 7ECF0EFB-1195-40E5-BD1E-3B98D7FA0526.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 26
Bence kıskançlık oluyor seni vurmaya çalışıyorlar bu şekilde hassas noktandan. Malesef bu tarz fesat kadınlar çok. Çok üzücü. Ben de soylemem net. 4 ay geçsin dedigin gibi.
Katılıyorum. Zaten mecburi olmadıkça fesat insanlarla muhatap olmamak lazım.
İsteyen istediğini düşünsün ama biz inşallah 4. ayımızı görürüz ve sonrasını da sağlıkla geçirebiliriz

Ahh tatlim su millet agzi olan konusuyor. O kadina keske deseydin teyze dogunca ne takican yada bakican mi diye bak nasil susuyor birdaha asla sormuyorr. Uyuz oluyorum bazi insanlar cok hadsiz

Reactions: Mof
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…