Doktor iyi şeyler söyleyecek ben inanıyorum. O karın ağrıları vs hep vücudun hazırlanmasıyla alakalı. Bir de hormonlar tabi ki şu an yeni yeni yükseliyordur. vücudun da bu yüzden böyle tepkiler veriyorara ara vuran karın ağrılarımda var suan kendimi cok tuhaf hissediyorum doktordan iyi sonuclar duyarsam cok iyi gelicek Allahın izniyle
Merhabalar hoşgeldin aramızaMerhaba hanımlarBende geldim pkosluyum ama yine de ümitliyim inşallah hepimiz istediğimiz güzel haberi bu ay alırız
İnşAllah cok teşekkür edermDoktor iyi şeyler söyleyecek ben inanıyorum. O karın ağrıları vs hep vücudun hazırlanmasıyla alakalı. Bir de hormonlar tabi ki şu an yeni yeni yükseliyordur. vücudun da bu yüzden böyle tepkiler veriyor
Yaşın gençmiş canım sağlıklı yumurta sayın iyidir. Benim takip ettiğim bi diyetisyen var pcoslularda beslenme üzerine tez yazmış ingilterede. Tavsiyelerini okumak istersen adı cerenyavuz instada. Soru sorarsan nafilikle cevap veriyor ben çok seviyorumHoşbuldum24 yaşındayım ve bir buçuk senedir evliyim aslında hiç korunmadım poslu olduğumu bildiğim için ama yaklaşık bir senedir istiyorum hamile kalmayı
Tavsiye için teşekkür ederim takip edeceğimYaşın gençmiş canım sağlıklı yumurta sayın iyidir. Benim takip ettiğim bi diyetisyen var pcoslularda beslenme üzerine tez yazmış ingilterede. Tavsiyelerini okumak istersen adı cerenyavuz instada. Soru sorarsan nafilikle cevap veriyor ben çok seviyorum
Tavsiye için teşekkür ederim takip edeceğimbişey soracağım soğan suyu kürünü çok duyuyorum kullananız var mı yada tanıdığınız?
Bende araştırdım bir tanıdığım da uyguladı ve hamile şuan dün akşam iftar ve sahurda deneyeyim ne çıkar dedim inşallah hayırlısı olurcimicimi bu ay deneyecekti o araştırmıştı baya.
Kullanan tanıdığım yok ama biraz araştırdım bu ay yapmayı düşünüyorum hatta, faydası çok varmış ciddenTavsiye için teşekkür ederim takip edeceğimbişey soracağım soğan suyu kürünü çok duyuyorum kullananız var mı yada tanıdığınız?
Hayırlı geceler canımKullanan tanıdığım yok ama biraz araştırdım bu ay yapmayı düşünüyorum hatta, faydası çok varmış cidden
Sağol canım iyi akşamlarHayırlı geceler canımevet faydası çokmuş ama kullanım zamanını tam olarak anlayamadım kimisi adetin 7.günü başlamış kimisi adetin bitiminden bir hafta sonra başlamış sen bu konuda araştırmalarında bir sonuca ulaştın mı? Bu arada ben adet bitiminden 2 gün sonra başladım
Ben de 4 aydır deniyorum canım. 28 yaşındayım.Bende araştırdım bir tanıdığım da uyguladı ve hamile şuan dün akşam iftar ve sahurda deneyeyim ne çıkar dedim inşallah hayırlısı olursen ne kadar süredir deniyorsun?
Kokusuna dayanabilirsem 15 günü tamamlayacagım inşallahSağol canım iyi akşamlaro konuda bende net bi sonuca varamadım ya dediğin gibi değişik zamanlarda kullanılmış hep adetin 2. günü başlayan da var adet bitiminden sonra da, net anladığım tek şey en fazla 15 gün kullanılacak olması
sende gençmişsin canı inşallah olur bu ayBen de 4 aydır deniyorum canım. 28 yaşındayım.
Hayırlı haberi inşallah bu ay alırsınBen de 4 aydır deniyorum canım. 28 yaşındayım.
Kaynatırken tencerenin kapağını kapat canım bide bardağa koyunca da kapat en azından kaynarken falan kokusunu almazsınKokusuna dayanabilirsem 15 günü tamamlayacagım inşallahSen de başlarsan yazar mısın?
Selam canim yeni topik acmissin hayirli olsunMerhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Beirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs
Kapağını kapatıyorum içerken alıyorum kokuyuKaynatırken tencerenin kapağını kapat canım bide bardağa koyunca da kapat en azından kaynarken falan kokusunu almazsınbende birkaç güne başlarım canım yazarım tabii
Ben daha yapmadığım için kokuyu bilemiyorum ama şu an düşündüm yani nasıl içeceğim diyeKapağını kapatıyorum içerken alıyorum kokuyuama olsun katlanacağım ne de olsa güzel şeyler bedel ödenmeden kazanılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?