Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hic bu ay olsun istemiyorum radyasyondu agri kesiciydi antibiotikti fln.. korunmadik ama günler tutmaz diye düşündüm inş. Biran önce regl olayim diye bekliyorum kimi cihazlar dusuk radyasyonlu oluyormuş bir de verilen sivi zararsiz oluyormus onlar korunmayin diyormuş. Bence risk almaya gerek yok ha bu ay ha önümüzdeki 3 ay, sağlık daha önemli. Siz anestezi de almışsınız o da riskli sonuçta.

Evet haklısınız :) bende biran önce adetim gelsin diye bekliyorum bana dedi kesinlikle bu ay korunun dedi bendede polikistlik over var riskli olur dedi sıradaki adetini bekle yumurtaki yapalım yada kendin ovulasyon testiyle yap dedi bence sağlık önemli insan 3 sene uğraşınca bekleyemiyor işte

Reactions: Mof
Bence antibiyotik tedaviniz bitene kadar korunmalısınız. Hatta belki hemen sonrası da önerilmeyen bir antibiyotik olabilir.
Ben olsam doktorumu dinlerdim
Aynen haklısınız beklesem iyi olcak 3 yıl deneyince insan heycanlanıyor çok duydum hsg nin mucize gibi birşey var diye önümüzdeki ay inşallah güzel haberler alırız teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :)

Bende ayni durumdayım inş en kisa zamanda guzel haberler alırız en sağlıklısından

Tekrar test yaptın mı? İnşallah koyulaşmıştır iyice
Yaptimm kuzummmm dün sabah bi panik yasadim acik kahve leke geldi günlük pede akinti gibi aksamda adet agrisi cektim bugün iyiyim testle takipteyim randevuma 12 gün var dur yollim testleri ensondaki mavi olan bugün öglene ait üstündeki düne ait dün panikleyince bugün devam ediyorum teste

Eklentiler

• 20210612_124947.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 42
Canım hayırlı olsun çok sevindim

Yaa gözün aydın canım Maşallah ne güzel de koyulaşmışlar. Lekeyi dert etme inşallah yerleşmedendir
Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin

Yaa gözün aydın canım Maşallah ne güzel de koyulaşmışlar. Lekeyi dert etme inşallah yerleşmedendir
Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin
Insalahhh canimm benimm valla daha kan degerimi bile bilmiyorum ilk deger 28 di 8 haziranda simdi kac oldu hic bir fikrim yok ama testler koyulastigi icin sanirim yükseliyo saglikli bi sekilde oluyo dimi

Cnmm cok sevindim aşılamaya gerek kalmadı o zaman ne güzel, sağlıkla kucağına al insallaaaah

Cnmm cok sevindim aşılamaya gerek kalmadı o zaman ne güzel, sağlıkla kucağına al insallaaaah
Saaaaolll kuzummmmm cok sükürrr süpriz olduu asilama terminin oldugu gün ögrendikkdarisi tez zamanda sizlere nasp olsunnnn

Reactions: Mof
Ayyy hadi hayırlı olsun kuzummm sağ salim kucağına al inşallah

merhaba sanırım hamilesiniz tebrik ederim aceba hangi günleri değerlendirdiniz teşekkürler
Meraba canim evet cok sükür ben bu mesaji yazdigim ay tutmadi hergünü degerlendirmistim ama 27-28mayistaki yumurtlamada ben 24-27-29 mayisi degerlendirmistim canim 27-28 mayis ovulasyonda pikti

Kızlar neler yapıyorsunuz durumlar nedir
Ben doğumu bekleyenlerdenim:) Senin nasıl gidiyor?
Geçen aklımdan Mof ne yapıyor diye geçti:) yazacaktım hatta ama kaldı öyle
Diğer kızlarda da güzel gelişmeler vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…