Ben hic bu ay olsun istemiyorum radyasyondu agri kesiciydi antibiotikti fln.. korunmadik ama günler tutmaz diye düşündüm inş. Biran önce regl olayim diye bekliyorumMerhaba bende bugun anestezili hsg çekildim bana doktorum bu ay korunun sıradaki adetinden sonra korunmayın dedi hsg den sonra 3 ay için gebelik olması çok yüksekmiş ama benide şeytan dürtüyorbeklemesem mi diye ama riskli diyede korkuyorum radyosyondan hsg çekildiği ilk aydan da hamile kalanda var banada antibiyotik verdi 7 günlük
Evet haklısınız :) bende biran önce adetim gelsin diye bekliyorum bana dedi kesinlikle bu ay korunun dedi bendede polikistlik over var riskli olur dedi sıradaki adetini bekle yumurtaki yapalım yada kendin ovulasyon testiyle yap dedi bence sağlık önemli insan 3 sene uğraşınca bekleyemiyor işteBen hic bu ay olsun istemiyorum radyasyondu agri kesiciydi antibiotikti fln.. korunmadik ama günler tutmaz diye düşündüm inş. Biran önce regl olayim diye bekliyorumkimi cihazlar dusuk radyasyonlu oluyormuş bir de verilen sivi zararsiz oluyormus onlar korunmayin diyormuş. Bence risk almaya gerek yok ha bu ay ha önümüzdeki 3 ay, sağlık daha önemli. Siz anestezi de almışsınız o da riskli sonuçta.
Aynen haklısınız beklesem iyi olcak 3 yıl deneyince insan heycanlanıyor çok duydum hsg nin mucize gibi birşey var diye önümüzdeki ay inşallah güzel haberler alırız teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :)Bence antibiyotik tedaviniz bitene kadar korunmalısınız. Hatta belki hemen sonrası da önerilmeyen bir antibiyotik olabilir.
Ben olsam doktorumu dinlerdim
Bende ayni durumdayım inş en kisa zamanda guzel haberler alırız en sağlıklısındanEvet haklısınız :) bende biran önce adetim gelsin diye bekliyorum bana dedi kesinlikle bu ay korunun dedi bendede polikistlik over var riskli olur dedi sıradaki adetini bekle yumurtaki yapalım yada kendin ovulasyon testiyle yap dedi bence sağlık önemli insan 3 sene uğraşınca bekleyemiyor işte
İnşallah önümüzdeki ay mutlu ve sağlıklı haberler veririz :)Bende ayni durumdayım inş en kisa zamanda guzel haberler alırız en sağlıklısından
Tekrar test yaptın mı? İnşallah koyulaşmıştır iyiceBak ikisini ayni anda yaptimm
Yaptimm kuzummmm dün sabah bi panik yasadim acik kahve leke geldi günlük pede akinti gibi aksamda adet agrisi cektim bugün iyiyim testle takipteyim randevuma 12 gün var dur yollim testleri ensondaki mavi olan bugün öglene ait üstündeki düne ait dün panikleyince bugün devam ediyorum testeTekrar test yaptın mı? İnşallah koyulaşmıştır iyice
Canım hayırlı olsun çok sevindimYaptimm kuzummmm dün sabah bi panik yasadim acik kahve leke geldi günlük pede akinti gibi aksamda adet agrisi cektim bugün iyiyim testle takipteyim randevuma 12 gün var dur yollim testleri ensondaki mavi olan bugün öglene ait üstündeki düne ait dün panikleyince bugün devam ediyorum teste
Ahh canimmm benimmm coook tesekkür ederimmmm bizede süpriz olduuuuCanım hayırlı olsun çok sevindim
Yaa gözün aydın canımYaptimm kuzummmm dün sabah bi panik yasadim acik kahve leke geldi günlük pede akinti gibi aksamda adet agrisi cektim bugün iyiyim testle takipteyim randevuma 12 gün var dur yollim testleri ensondaki mavi olan bugün öglene ait üstündeki düne ait dün panikleyince bugün devam ediyorum teste
Insalahhh canimm benimm valla daha kan degerimi bile bilmiyorum ilk deger 28 di 8 haziranda simdi kac oldu hic bir fikrim yok ama testler koyulastigi icin sanirim yükseliyo saglikli bi sekilde oluyo dimiYaa gözün aydın canımMaşallah ne güzel de koyulaşmışlar. Lekeyi dert etme inşallah yerleşmedendir
Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin
Cnmm cok sevindim aşılamaya gerek kalmadı o zaman ne güzel, sağlıkla kucağına al insallaaaahYaptimm kuzummmm dün sabah bi panik yasadim acik kahve leke geldi günlük pede akinti gibi aksamda adet agrisi cektim bugün iyiyim testle takipteyim randevuma 12 gün var dur yollim testleri ensondaki mavi olan bugün öglene ait üstündeki düne ait dün panikleyince bugün devam ediyorum teste
Saaaaolll kuzummmmm cok sükürrr süpriz olduu asilama terminin oldugu gün ögrendikkCnmm cok sevindim aşılamaya gerek kalmadı o zaman ne güzel, sağlıkla kucağına al insallaaaah
Ayyy hadi hayırlı olsun kuzummmYaptimm kuzummmm dün sabah bi panik yasadim acik kahve leke geldi günlük pede akinti gibi aksamda adet agrisi cektim bugün iyiyim testle takipteyim randevuma 12 gün var dur yollim testleri ensondaki mavi olan bugün öglene ait üstündeki düne ait dün panikleyince bugün devam ediyorum teste
Saoll kuzummm darisi sizlere olsunnnnnAyyy hadi hayırlı olsun kuzummmsağ salim kucağına al inşallah
merhaba sanırım hamilesiniz tebrik ederim aceba hangi günleri değerlendirdiniz teşekkürlerKizlar catlama baslamis sanirim dimi ? Sizce kac saatim var suan saar 15 burda ? Yani yarini degerlendirsem olurmu ? Yarin sabahmi geceyimi degerlendirim ?
Meraba canim evet cok sükürmerhaba sanırım hamilesiniz tebrik ederim aceba hangi günleri değerlendirdiniz teşekkürler
Ben doğumu bekleyenlerdenim:) Senin nasıl gidiyor?Kızlar neler yapıyorsunuz durumlar nedir
Ben de doğum bekliyorum. Sizler ne durumdasınız? Benim de aklıma geliyorsunuz hepKızlar neler yapıyorsunuz durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?