Öyle diyorum canım buna da şükür rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip edecek inanıyorum. Ama bu bana ders olsun erken test yapmayacam bidaha silik falan çıkan testlere de negatif gözüyle bakıcam.Canım çok geç gördüm yaa üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş de, inşallah en kısa zamanda testte kopkoyu kırmızı çizgileri görürüz
8. Gün çok erken sanki? Sonra hayal kırıklığı olmasınKizlar ikinci cizgiyi görüyomusunuz ? Aksam 23 de yaptim ovulasyonun 8.günü bugün ? Ben görüyorum ama güvenemiyorum
Ben bu testin azizligine ugruyorum hep insallah dedigin gibi cok cok erkendir de koyulasir ,innovitanin erken test sözde z1 Pharma diye ovulasyonun 8.günü gösteren var bende gösterdiginde sonuc hüsran oluyo8. Gün çok erken sanki? Sonra hayal kırıklığı olmasın4-5 gün sonra mı tekrarlasan? İnşallah iyice koyulaşır
Redbul etkilemiş midir bilmiyorum ama testler maalesef yanıltabiliyorBen bu testin azizligine ugruyorum hep insallah dedigin gibi cok cok erkendir de koyulasir ,innovitanin erken test sözde z1 Pharma diye ovulasyonun 8.günü gösteren var bende gösterdiginde sonuc hüsran oluyorüyamda bebegim olmustu kucagima aldim gezmelere gittim sanirum testin etkisi ,aksam Redbul icmistim acaba onun etkisiylemi silik cizgi cikti sabah yaptim bisi yoktu 27 mayis yumurtlama 28 gece catlama baslamisti
Her ay yapmicam diyorum son günler yine dayanamiyorum kisir döngü hala ayniRedbul etkilemiş midir bilmiyorum ama testler maalesef yanıltabiliyorama inşallah iyice koyulaşır
Sence olabilirmi ? Bunuda bu savah yaptim 27.28 mayisti yumurtlama gözle görebiliyorum ama fotoya bukadar yansidiRedbul etkilemiş midir bilmiyorum ama testler maalesef yanıltabiliyorama inşallah iyice koyulaşır
Günaydın. Ben de görebiliyorum ama yine de kan testi ya da 2 gün sonra tekrarlayarak mı sevinsek? Hayal kırıklığı olmasın. İnşallah pozitif olsunSence olabilirmi ? Bunuda bu savah yaptim 27.28 mayisti yumurtlama gözle görebiliyorum ama fotoya bukadar yansidi
Günaydin kuzummm kan testi imkansizda Almanyada kolay kolay yapmazlar , daha sevinemiyorum yani cok erken sadece Alman sitelerinde yapmislardi 10 gün itibaren hergün test ettiler cozgi ilerimi gerimi gidiyo diye onu yapiyorum daha adetime 4-5 gün varGünaydın. Ben de görebiliyorum ama yine de kan testi ya da 2 gün sonra tekrarlayarak mı sevinsek? Hayal kırıklığı olmasın. İnşallah pozitif olsun
Burada çok silik geldi ama bence her gün yerine 2 günde 1 daha iyi olur. Bir de 4-5 gün varsa hala daha çok yenidir:)Bak biri dünün en alttaki bugünün
Elim ayagim titriyo benim bu yanilma olabilirmi ? Clear blue erken testBurada çok silik geldi ama bence her gün yerine 2 günde 1 daha iyi olur. Bir de 4-5 gün varsa hala daha çok yenidir:)
Bu testi ilk defa gördüm. Soldaki silik çizgi pozitif demek herhalde değil mi?Elim ayagim titriyo benim bu yanilma olabilirmi ? Clear blue erken test
Evet kuzummm bende ilk defa yaptimmmBu testi ilk defa gördüm. Soldaki silik çizgi pozitif demek herhalde değil mi?
Bak ikisini ayni anda yaptimmBu testi ilk defa gördüm. Soldaki silik çizgi pozitif demek herhalde değil mi?
4-5 gün varya istersen 2 gün sonra tekrar test yap. İnşallah iyice koyulaşırBak ikisini ayni anda yaptimm
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına inşallah bizede nasip olur bu ayBak ikisini ayni anda yaptimm
Merhaba bende bugun anestezili hsg çekildim bana doktorum bu ay korunun sıradaki adetinden sonra korunmayın dedi hsg den sonra 3 ay için gebelik olması çok yüksekmiş ama benide şeytan dürtüyorBen girmedim cnm buara çok, bu ay heralde katılamayacağım bugün hsg cekildim dr bu ay korunun dedi ne olur ne olmaz radyasyon aldigim için, seytan durtuyor ama bilemedim antibiyotige basladim zaten 1 hafta kullanacagim, bu ay pas sanirim
Bence antibiyotik tedaviniz bitene kadar korunmalısınız. Hatta belki hemen sonrası da önerilmeyen bir antibiyotik olabilir.Merhaba bende bugun anestezili hsg çekildim bana doktorum bu ay korunun sıradaki adetinden sonra korunmayın dedi hsg den sonra 3 ay için gebelik olması çok yüksekmiş ama benide şeytan dürtüyorbeklemesem mi diye ama riskli diyede korkuyorum radyosyondan hsg çekildiği ilk aydan da hamile kalanda var banada antibiyotik verdi 7 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?