Ben de kullanıcı adını hiç hatırlayamadım konuşmuş muyduk dedim:)Ben hala gebelik elde edemedim kızlar önümüzdeki ay da olmazsa aşılamaya geçicem. Ayy göbişleriniz kocaman olmuşturBebeklerinizin cinsiyeti ne? Rhea Silvia s_gofret
Kızlar bu arada ben kullanıcı adımı değiştirdim bu nerden çıktı demeyineski kullanıcı adım melekkanatdı
Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin kuzum ya. ay ne güzel telaş vardır şimdi kıyafet di beşikdi odasıydı. İsim düşündünüz mü?Ben de kullanıcı adını hiç hatırlayamadım konuşmuş muyduk dedim:)
Benim erkek. Pek belirgin bir hamilelik göbeğim olmadı:) 7 kiloya yakın aldım toplam. O da sanırım iç karnım geniş bir kaç haftadır belli olmaya başladı.
Aşılamayı da iyi düşünmüşsün. Zaman geçmiş olmaz inşallah hemen pozitifi görürsün
Hiç öyle düşünme. Aşılama ile gebe kalan bir sürü insan var. Sperm sorunu olmasa da sonuçta ihtimal daha yüksek oluyor.Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin kuzum ya. ay ne güzel telaş vardır şimdi kıyafet di beşikdi odasıydı. İsim düşündünüz mü?
Ne güzel yaa nerdeyse hiç kilo almamışsın. Bende hazır kilolarımı vermeye çalışıyorum gebe kalsam bi dünya olucam heralde.
Aşılamayı eşim istiyor kuzum ya bana kalırsa aşılama normal ilişki ile aynı gibi. Erkekte sperm sorunu olduğunda falan aşılama daha iyi diye biliyorum. Ama eşimde hiçbir sorun yok bende pko var sadece prolaktinim 44 dü onu düşürdük geçen ay. İşte eşim her yolu dememek istiyor. Geçen ay doktor değiştirdik aşılama için yeni doktor da klomenle olmamış bide letu deneyelim 3 ay sonrasında aşılamaya geçeriz dedi bakalım 2. Aydayım bat 19 ocak.
Benim erkek canım. Ay hadi inşaallah aşılamayla kardeş, taydaş gelsin bizimkilereBen hala gebelik elde edemedim kızlar önümüzdeki ay da olmazsa aşılamaya geçicem. Ayy göbişleriniz kocaman olmuşturBebeklerinizin cinsiyeti ne? Rhea Silvia s_gofret
Kızlar bu arada ben kullanıcı adımı değiştirdim bu nerden çıktı demeyineski kullanıcı adım melekkanatdı
Geçen ay progestron takibinde yumurtanın kendiliğinden çatlayabildiğini gördük doktorum ekstra hormon yüklemeyelim dedi canım bu ay progestron da baktırmadım. Sağda 18 cm lik iki yumurtam vardı solda da 16 cmlik tek yumurtam vardı bakalım çatlamışlardır inşallah. Dediği günleri de denedik bundan sonrası nasip.Hiç öyle düşünme. Aşılama ile gebe kalan bir sürü insan var. Sperm sorunu olmasa da sonuçta ihtimal daha yüksek oluyor.
Prolaktin benim de yüksekti gebelik öncesi 1 ayda düşmüştü. Sonra nasip oldu zaten. Benim de çatlatma iğnesi ile olmuştu
Rabbim sağlıkla kucağına almak kokusunu duymak nasip etsin kuzum. Nasip kuzum ya Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah bizede.Benim erkek canım. Ay hadi inşaallah aşılamayla kardeş, taydaş gelsin bizimkilere
Öyle tabii bundan sonrası nasip vakti zamanını bekliyordur. İnşallah bu ay tutar belkiGeçen ay progestron takibinde yumurtanın kendiliğinden çatlayabildiğini gördük doktorum ekstra hormon yüklemeyelim dedi canım bu ay progestron da baktırmadım. Sağda 18 cm lik iki yumurtam vardı solda da 16 cmlik tek yumurtam vardı bakalım çatlamışlardır inşallah. Dediği günleri de denedik bundan sonrası nasip.
Tabi kiiÖyle tabii bundan sonrası nasip vakti zamanını bekliyordur. İnşallah bu ay tutar belki
Psikolojiyi iyi tutmak lazım
Amin canım:)Tabi kiikendimi telkin ediyorum hayırlısıyla hamilesin inşallah diye kasıklarım falan ağrıyor bacağıma sancı giriyor belim ağrıyor üç gündür diyarbakır buz gibi ben alev alıyorum evin içinde şort atlet dolaşıyorum ama letunun yan etkisidir diyorum daha bata 9 gün var erken belirtiler için. Yaa bide ben kpss çalışıyorum aylardır deli gibi bu ay olursa tam sınav ayına denk gelecek tedirginim de bir yandan iki ucu pis değnek Rabbim hayırlısını verir inşallah
Ya aslında takvimde 19 ocak gösteriyor ama 31 aralıkda en büyük yumurtam 18 cmdi. 2 3 ocak gibi çatlamıştır diye tahmin ediyorum 15 16 ocak bat oluyor amaaan karmaşık işler Allahtan derse dalınca unutuyor insanAmin canım:)
Belirtiler için etkenmiş evetama nasip belli mi olur
Kpss iyi olmuş odağın başka yerde olur. İnşallah o da nasip olurda çifte mutluluk olur
Bat ne zaman canımBugün test yaptim silik çıktı heycanla 2 gun geçsin bidaha yapiyim diye bekliyorum ins kimyasal değildir. Laboquick ultra erken ile yaptimarada yazin ya
Benim düzensiz degisiyor 28-32 arasi ama takvime göre dündüBat ne zaman canım
Simdi gördüm kullanici adi değiştirdiğini yeni tanidim seniBat ne zaman canım
Kendini kötüye yönlendirme canım. Değerin gayet iyi iki gün sonraki ölçümle netleşir ağız tadıyla sevinirsin inşaallahHeveslenmek istemiyorum çok erken diye bakalım ama bi mutluluk var tabi
SüperSimdi gördüm kullanici adi değiştirdiğini yeni tanidim senibugun kan testi verdim hcg 168 daha çok yeni yani bakalim artarak gidicek mi kimyasal mi birsey söylemek için çok erken bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?