Teşekkür ederimmVar bence hayırlı olsun
Bence de var hayırlı olsunSizce var mı
Teşekkür ederim canımBence de var hayırlı olsunBat ne zaman
En kısa sürede kan ver canım için rahat etsin sonrada sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallahYaa teşekkür ederim çok silik ya hala inanamiyorum
Canım adetin geçmeden hiç test yaptın mı oekşTeşekkür ederim canım11 mayıs da olmam gerekti olmadım 31 günde bir oluyorum
Yok canım hic yapmadım eczaneler kapalıydı bugün nöbetçi eczane bulup aldımCanım adetin geçmeden hiç test yaptın mı oekş
Anladım canım darısı bize inşallahYok canım hic yapmadım eczaneler kapalıydı bugün nöbetçi eczane bulup aldım
Aminn canım benim darısı isteyen herkese insallahAnladım canım darısı bize inşallah
Kız var mı ne bildiğin pozitifSizce var mı
Benimde 4 mayısta çatlama oldu. Bende son birkaç saattir baş ağrısı var sende de var mı?Benim de regl günüm yarın çatlamam 4 Mayıs da oldu adet olacağıma dair hiçbir belirti yok sadece bu akşam tavuktan tiksindim bana koktu yiyemedim ve istifra ettim kokuyor bana ya sizlerde de oluyor mu yarın eczaneden alıcam ama okullar açılıyor tam gittiğim saatte de eczaneler açık değil ilk idrarımı da ne kadar tutarım bilmiyorum
Teşekkür ederim canımKız var mı ne bildiğin pozitif
hayırlısı olsun canım
Benim dün vardı canım bugün yok bide yorgunluk halsizlik vardıBenimde 4 mayısta çatlama oldu. Bende son birkaç saattir baş ağrısı var sende de var mı?
Bencede kuzum ilk işin kan vermek olsun bizlere de dua etTeşekkür ederim canımilk kez böyle silik cizgi görüyorum kan vermeden icim rahat etmicek galiba
O erken gebelik testini ne zaman yapmıştın kuzumKalbim kadar temiz
Bütün gün evde olup geç kalkınca bende bu saatlerde bi yorgunluk uyku basması oluyor ama gündüz hafif hafif regl olacakmışım gibi kasık ağrısı vs oldu. Şimdi de baş ağrısı var evde durmaktan ve regl den herhalde diye düşünmüştümBenim dün vardı canım bugün yok bide yorgunluk halsizlik vardı
Dünn. Sen de mi yaptın? Hemen bakayım.O erken gebelik testini ne zaman yapmıştın kuzum
Yok canısı ben yaptım evde testim yok yarın okula giderken alıcam eczaneler açık olursa tabi testi de okulda yapıcam yaptığım yere bakın yaDünn. Sen de mi yaptın? Hemen bakayım.
Ya kendimizde belirti çok arıyoruz aslında boşvermek lazım akışına bırakmak gerekiyor psikolojik sebeplerden bile olmuyorBütün gün evde olup geç kalkınca bende bu saatlerde bi yorgunluk uyku basması oluyor ama gündüz hafif hafif regl olacakmışım gibi kasık ağrısı vs oldu. Şimdi de baş ağrısı var evde durmaktan ve regl den herhalde diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?