- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Bence de canım test hem strese sokuyor hem de bi işe yaramıyor. Beklemek en güzeliÇok güzel koyulasmis cnm masallahben regl olcam bu ay pas umutlar onumuzdeki aya kaldi, herseyde bir hayir vardir diycem artik ama ders oldu bat gecmeden test yapmiycam zaten yumurtlama bilince bat tarihi cok net oluyor, kismet artık. Sagol cnm benim
Ins olur cnm gitmenize gerek kalmazAkşam valla bi şekilde nöbetçi eczane bulup test alicam erken olandan değil de normal kaset testlerden. Hem bu akşam hem de yarın sabah ilk idrarla bakarım. Baktım gölge bile yok, o zaman hayırlı hastaneler
Ins cnm benim tesekkur ederimBence de canım test hem strese sokuyor hem de bi işe yaramıyor. Beklemek en güzeliAllşah ennn kısa zamanda nasip edecek en güzeli olacak inşallah
Beyaz akıntım oldu ama şuan lekelenmem var anlamadım yaSende akıntı vs bir şey var mi belirti?
Senin testin baya net canım. Kimyasal değil ise adetin gelmeyecek bence ve akıntı, lekelenme falan normal. Ben test yapacağim yarın. Benimkinin pozitif sonuç vereceğini zannetmem. Sen biraz daha bekle sonra kan verirsin.Beyaz akıntım oldu ama şuan lekelenmem var anlamadım ya
Ay bu topikte birden atlayacağım ama neden öyle düşünüyorsun ki her şey cuk oturuyor olmaycak nasılsa diye rahat davrandınız ve oldu işte muhteşemSenin testin baya net canım. Kimyasal değil ise adetin gelmeyecek bence ve akıntı, lekelenme falan normal. Ben test yapacağim yarın. Benimkinin pozitif sonuç vereceğini zannetmem. Sen biraz daha bekle sonra kan verirsin.
Çok tatlısın. Keşke öyle olsa ama araştırdım şekerim :) bu şekilde pek çok yaniltici pozitif çıkmış. Benimki zaten silik bir çizgi öyle pembiş falan da değil. Bir de adet öncesi sivilcem ki kendisi benden bağimsiz bir birey gibiAy bu topikte birden atlayacağım ama neden öyle düşünüyorsun ki her şey cuk oturuyor olmaycak nasılsa diye rahat davrandınız ve oldu işte muhteşem
Kimyasal olduğunu nasıl anlayabilirim ki acabaAy bu topikte birden atlayacağım ama neden öyle düşünüyorsun ki her şey cuk oturuyor olmaycak nasılsa diye rahat davrandınız ve oldu işte muhteşem
Bugün bir daha yaptım test ikindi vakti ama yine silik çıktı net çıkmadıSenin testin baya net canım. Kimyasal değil ise adetin gelmeyecek bence ve akıntı, lekelenme falan normal. Ben test yapacağim yarın. Benimkinin pozitif sonuç vereceğini zannetmem. Sen biraz daha bekle sonra kan verirsin.
Pek çok yanıltıcı pozitif çıksa da pek çok da doğan bebek var ben hala öyle düşünmüyorumÇok tatlısın. Keşke öyle olsa ama araştırdım şekerim :) bu şekilde pek çok yaniltici pozitif çıkmış. Benimki zaten silik bir çizgi öyle pembiş falan da değil. Bir de adet öncesi sivilcem ki kendisi benden bağimsiz bir birey gibiyerini aldı. Regl is coming
Ya valla bu sorunun cevabını ben de arıyorum bir bilen yazar heraldeKimyasal olduğunu nasıl anlayabilirim ki acaba
Bakeeyim. Foto çektin mi? Hangi marka? Bir de senin adet tarihin neydi?Bugün bir daha yaptım test ikindi vakti ama yine silik çıktı net çıkmadı
Ya markasını hiç duymadım kardeşim almış bebe tıme markası foto çekmedim ama testler duruyor çekip atayım mıBakeeyim. Foto çektin mi? Hangi marka? Bir de senin adet tarihin neydi?
Bende bilmiyorum yA kasıklarımda çok değişik bir ağrı var anlamadımYa valla bu sorunun cevabını ben de arıyorum bir bilen yazar heralde
At bakalım.Ya markasını hiç duymadım kardeşim almış bebe tıme markası foto çekmedim ama testler duruyor çekip atayım mı
At bakalım.
Daha ne kadar pozitif olmasını bekliyorsun? Bal gibi pozitif işte
Ya bu da pozitif değilse yok artık bu işleri bırakalım bence
Hayırlı olsun bence cok net pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?