öncelikle herkese geçmiş olsun...yorumlardan çoğunu okudum...yaklaşık 1 haftadır çekiyorum bu illeti....makat bölgesinde bir tane meme oluştu ne yaptıysam kaç gündür geçiremedim..takii düne kadar....dün aktara gittim ben bitkisel karışımlar hazırlamasını isterken satıcı tam terine bana bi stick önerdi....bildiğiniz dudaklara sürelen bi stick.ALOE LİPS-FOREVER.....bu ürünü kullanmamı ısrarla tavsiye etti ve çevremde bi kaç kişi daha önerdi...her neyse dün akşam eve gittim ve önce sıcak su uygulaması arkasından bu ürünü denedim...sabah kalktığımda günlerdir aynı boyutta olan o meme o kadar küçülmüştü ki anlatamam size......mucize gibi bişey bu...ürün tamamen bitkiselmiş.....bir prof. araştırması sonucu bu ürünün sadece dudak çatlakları yada dudak bakımı için değil basur içinde rahatlıkla kullanılabileceğini kanıtlamış........sonuçlar bunlar....kaç gündür mağdurumda mağdurum basurumda basurum die dolaşan ben bugün çok rahatım :)darısı sizlere
kimsecikler yazmamış... bende patlıcan suyuna ve daflona başladım.. bakalım ne olacak? birde protolog işe yaramadı bende eczacıdan başka bir merhem istedim procto-glyvenol diye bir merhem verdi.. ama okuduğum kadarıyla yan etkisi çok.. insallah şifa buluruz.. çok zor bir şeymiş.. bende kabız olduğumda olurdu. ama hemen iyileşirdim.. şimdi meme de oluştu.. önce oturmamda bir sorun yoktu. ama şimdi otururkende rahatsız etmeye başladı.. Rabbim şifa versin hepimize..tüp bebek tedavisine başlayacaktım.. ama önce bunu halletmem lazım...
bazen her şey beni mi buluyor diyorum.. ama bu halimede şükür....
ARKADAŞLAR...
bu arada ilk sayfadan beri hepsini okudum...nelerden şifa bulduğunuzu tam yazmamışsınız...yani hep yarım kalmış...ne olur bir çare bulduysanız söyleyin.. eğer daflon da etki etmezse utanmayı felan bırakıp dr. gideceğim..aslında geç kalmadan gitmek lazım.. bu işler şakaya gelmez...daha beter olmadan gitmek lazım....
hepimizin sağlığına kavuşması dileğiyle...
2. derece bendeki hemoroid. procto-glyvenol krem ve fitil kullanıyordum geçen sene, düzenli kullandığımda iyi geliyordu, ama bu sene işe yaramıyor, soğuk almamak çok önemli bu rahatsızlıkta, bir de yazın hiç bir şey olmuyor, kışın başlıyor sizlerde de mi öyle? çaresizlik çok kötü ya önceden kabız olmamaya uğraşırdım ozaman şiddetli ağrı-acı oluyordu, şimdi ise her halükarda acı mevcut
Daflon ve sarıkantaron yağı kullanmayı düşünüyorum, yarayı iyileştirici etkisi varmış iyi gelir umarım. geçmiş olsun herkese
kızlar bende hemroid başlangıcı olmasından korkuyorum. netten resimlere falan baktım kendim makat bölgesinden muayene ettim. dışarı sarkma yok ama içeride küçük yumurlar var sizce normal mi yoksa bende hemoroid adayı mıyım. kan derken 2 yıl önce bi kaç kez gelmişti bu ayın sonunda doktora gitmeyi düşünüyorum ve çok utanıyorum :2: yardım edermisiniz bana ? acı olmuyor ama kabızlığım var :2:
Eğer siz de benim
gibi 36 yıldır hemoroid(basur) hastası olsanız,ilaçla tedaviniz yok
dense...Fistülünüzü ya lastikle boğarak çürütüp koparacağınız veya lazerle
kesip yarayı yakacağız deseler ve bunun için de 1 milyar 300 milyon lira
isteselerdi...Hem parası çok,hem ızdırabı çok bir işten,patlıcanın,yeşil
soğanın sayesinde sapları kaynatıp suyunu içerek beş günde parası
yok,ızdırabı yok bir şekilde kurtulsaydınız,bu başlığa az bile derdiniz.
36 yıldır devamlı sanki tuvalet ihtiyacı var gibi bir hisle
yaşamanın,üstelik ağrı ve kanamanın olmasının ne demek olduğunu ancak bu
derdi çeken bilir.
Allah,sebep olandan razı olsun.Gazetede anlatıldığı gibi, 10 adet
kemer patlıcanın yeşil sap kısmını 10 bardak su ile kaynatıp, bu sudan
sabah akşam bir bardak içtim.Beşinci gün sonunda basur diye bir derdim
kalmadı.
Sevincimden sokaklarda bağırıp bu derdi hala çeken kardeşlerime
duyurmak istiyorum ve ilaçla tedavisi yok denilen bu hastalığın çaresini
patlıcanın sapına yerleştiren Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun diyorum."
ne yap et..kabızlığını yen...yoksa ilerler....
kayısı incir dereotu ebegümeci.........bir sürü şey var seni mülayim tutacak..onları ye...
kemerli patlıcan ne dir yaa:S:S???:44::44:
10 adet patlıcanın (bostan patlıcanı olmasın) yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat. Alevi iyice kıs, yarım saat yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy.
-akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç.
-sabah kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç.
Tedavi 5 gün sürecek. Bu 5 gün içinde sirke, turşu, domates, bulgur, çilek, acı biber yasak sonra hepsi serbest. Demir sandelyeye, taşa oturmak bunlara çıplak ayakla basmak ebediyyen yasak.
Ardıç yağını pamukla hergün basura sür ve o bölgeni çok temiz tut..geçmiş olsun.a.s.
ben bunu yapıyorum çok faydalı arkadaslar
kemerli patlıcan ne dir yaa:S:S???:44::44: