Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

benimde annem bu dertden muzdaripdi. Bir internet sitesinde tesadüfen muslu medine hemoroid çayı ve macununa rastladım. Büyük ihtimalle işe yaramayacağını düşünerek ama yinede bir umutla sipariş verdim. Sonrasında annemin yıllardır yaşadığı eziyetin sona erdiğini görmek pahabiçilmez bir mutlulukdu, herkeze tavsiye ederim.. geçmiş olsun.

Selam
Kızlar doğrumudur bu nerden bulunur normal dudak catlakları için olan olurmu illa aleo veralı mı olması lazımdır : (

benim yıllar önce kabızlıktak dolayı bi catlağım olmustu o gecmek bilmedi içtğim agrı kesıcelerın haddi hesabı yoktur en son safra kesesı amelıyatına acilen girmem gerekince o catlagıda dr um almıstı ve kurtulmustum ameliyat sonrasında ne agrı ne sızı hıc bır sey yasamadım rüya gibiydi yıllar sonra bugun wc den sonra canım acımaya basladı melhem surerken meme olustuğunu fark ettim ve saat geçtikce ağrısı da artmaya basladı 3-5 saattir ağrı cekıyorum zaytinyagı pamukla fitili denedim ,anestol denedim ,pomat denedim , kantoron yagı vardı evde onu denedım, rendelenmiş patates denedim daflon aldım içtim aktara gittim kısa mahmut ve sıgır dili otu istedim adam bi garip baktı yok dedi baska aktarlarada bakıcam inş. bulurum ...

sanırım patates rendesi biraz iyi geldi böle sacma bi ağrı olamaz bakar mısınız daha 5 saatte verdiğim mücadeleye yeni üye oldum tüm sayfaları okudum rabbim tüm cekenlere yardım etsin kanama yok ama meme var şiş ve gergin buda ağrı yapıyor ağrı diner mi bu ağrının bi süresi varmıdır : ((

arkadaşlar... ne yapacağız bilmem bende proctolog kullanıyorum bir haftadır bana mısın demedi.. ezcazın daflon u önermişti.. illa dr. mı yazdrmamız gerekiyor..fiyatı çok mu pahalı? ya dr. gitmeden hallolmaz mı? birde ben ve eşim ikimizde de oluştu.. aile boyu.. o sen git dr. diyor ben de sen.. kabız olmamak en önemlisi bencede...

kimsecikler yazmamış... bende patlıcan suyuna ve daflona başladım.. bakalım ne olacak? birde protolog işe yaramadı bende eczacıdan başka bir merhem istedim procto-glyvenol diye bir merhem verdi.. ama okuduğum kadarıyla yan etkisi çok.. insallah şifa buluruz.. çok zor bir şeymiş.. bende kabız olduğumda olurdu. ama hemen iyileşirdim.. şimdi meme de oluştu.. önce oturmamda bir sorun yoktu. ama şimdi otururkende rahatsız etmeye başladı.. Rabbim şifa versin hepimize..tüp bebek tedavisine başlayacaktım.. ama önce bunu halletmem lazım...
bazen her şey beni mi buluyor diyorum.. ama bu halimede şükür....

ARKADAŞLAR...
bu arada ilk sayfadan beri hepsini okudum...nelerden şifa bulduğunuzu tam yazmamışsınız...yani hep yarım kalmış...ne olur bir çare bulduysanız söyleyin.. eğer daflon da etki etmezse utanmayı felan bırakıp dr. gideceğim..aslında geç kalmadan gitmek lazım.. bu işler şakaya gelmez...daha beter olmadan gitmek lazım....

hepimizin sağlığına kavuşması dileğiyle...

arkadaşlar sanırım bu zamanla geçecek bir şey.. patlıcan suyu çok işe yaradı diyemem. ama bağırsakları yumuşattığı doğru..kabız olmamaya dikkat ediyorum.. artık tuvaletimi yaparken çok acımıyor. ama deli edecek bir kaşıntı tutuyor bazen..sizde de böyle bir şey oldu mu? ayrıca bu meme den kurtulmak mümkün değil sanırım. ancak ameliyatla kayboluyormuş. ama senelerdir meme oluşup hiç hemoroid sorunu yaşamayan insanlarda var. insallah bizimkilerde 1 seferliktir. bir daha çekmeyiz. bu arada daflona devam ediyorum. dr gitmeden eczacıdan aldım. kaç ay kullanmalıyım bilmiyorum..insallah bir an önce geçer.. daha tüp bebek işim var.. tedavi üstüne tedavi...insallah hepsinde hayırlısına kavuşurum..sağlıklı günler dilerim...

2. derece bendeki hemoroid. procto-glyvenol krem ve fitil kullanıyordum geçen sene, düzenli kullandığımda iyi geliyordu, ama bu sene işe yaramıyor, soğuk almamak çok önemli bu rahatsızlıkta, bir de yazın hiç bir şey olmuyor, kışın başlıyor sizlerde de mi öyle? çaresizlik çok kötü ya önceden kabız olmamaya uğraşırdım ozaman şiddetli ağrı-acı oluyordu, şimdi ise her halükarda acı mevcut
Daflon ve sarıkantaron yağı kullanmayı düşünüyorum, yarayı iyileştirici etkisi varmış iyi gelir umarım. geçmiş olsun herkese

kızlar bende hemroid başlangıcı olmasından korkuyorum. netten resimlere falan baktım kendim makat bölgesinden muayene ettim. dışarı sarkma yok ama içeride küçük yumurlar var sizce normal mi yoksa bende hemoroid adayı mıyım. kan derken 2 yıl önce bi kaç kez gelmişti bu ayın sonunda doktora gitmeyi düşünüyorum ve çok utanıyorum :2: yardım edermisiniz bana ? acı olmuyor ama kabızlığım var :2:

Son düzenleme:

arkadaşım ben bu sene çekiyorum bu hastalığı. normalde kabız olunca hafif bir kanama olur sonra bephantane ile geçerdi. bu sene soğuk bir okulda görev yapıyorum ve kabız olmadığım halde başladı..yinede her şeyden önce kabız olmamak ve zorlamamak en önemlisi. ben her sabah ılık ballı su ve arkasından iki kuru kayısı bir miktarda dere otu yiyorum. yemeklerine dikkat etmek en önemlisi..iyice ilerlememişse tabi..gecenlerde az acılı bir şey yedim. hemen yine azdı.. hemde daflon içtiğim halde..yemek içmek çok önemli.. daflonum bitti şimdi. iyiyim de...ama hep deli gibi dikkat ediyorum..üşümemek, kabız olmamak en önemlisi...hep mülayim tutacak şeyleri yiyorum...dikkat edin kendinize.. ve dr. dan utanmayın..eğer daflonda işe yaramasaydı ben kesin gidecektim. acıdan daha iyidir...

ne yap et..kabızlığını yen...yoksa ilerler....
kayısı incir dereotu ebegümeci.........bir sürü şey var seni mülayim tutacak..onları ye...

Selam hemoroidle ilgili herhalde yüzlerce makale, forum okumuş ve takip etmişizdir. Yok patlıcanın sapı, inciri sabah akşam ye aklınıza gelebilecek her türlü bitkisel kürden ilaca kadar hepsini denedik ancak hepside çok kısa süreliğine acıyı azaltıyor sonrasında yine aynı acılar kanamalar geri geliyordu... tek çare tıbbi operasyon bunu bilin çünkü ilerleyen hemoroidin tedavisi bir o kadar güç oluyor.. utanmayın ve ileri atmayın.. Allah korusun bu hastalık sonunda daha kötü hastalıklara yol açabiliyor. Eşim tam 20 yıl bu hastalığın en ağır durumlarını çektikten sonra ısrarlarımla ameliyat masasına yatmayı kabul etti. Hemoroidiniz eğer 2. evrei geçmişse ameliyatsız geçmiyor.. boşu boşuna para tuzağı ilaçlara ve bitkicilere kanmayın arkadaşlar. Uzun uzun araştırma yaptık biz.Önceleri çok tedirgindi ancak şuan ameliyattan sonra yaklaşık 5 ay bitti ve çok rahat yeniden doğmuş gibi. Buradan hastane adını ve doktoru yazmam reklam olması sebebi ile yasaklanabilir.. Ancak eğer isteyen olursa özelden mesaj atsın yazarım. Herkese acil şifalar...

kemerli patlıcan ne dir yaa:S:S???:44::44:

ne yap et..kabızlığını yen...yoksa ilerler....
kayısı incir dereotu ebegümeci.........bir sürü şey var seni mülayim tutacak..onları ye...

doktora muyane oldum .. bekar old için çok utansamda ilk defa o bölgeden muyane oldum .. doktor bir çatlağım var dedi ama yeni dikkat edersen kendi kendine yavaşça çekilebilir dedi. krem ve duplaloc verdi.. duphaloc bende tam tersi etki etti çünkü metfrominde alıyorum.. etkileşime giren ilaçlarmış bende mecbur bıraktıım kremlerimi sürdüm.. ne kadar uğraşsamda hep kabız oluyorum malesef ama son 3 gündür rahatım çünkü kayısıyı gece yatmadan 2 saat ıslatıp yiyorum bolda su içiyorum ertesi gün normal geçiyor... öneririmm

kemerli patlıcan ne dir yaa:S:S???:44::44:

bende merak ettimmm

kızlar yıllar önce annem hemoroid olmuştu, o zaman birlikte yaşamıyorduk ben nasıl tedavi oldu falan bilmiyodum tabi, başıma gelene kadar. bugün farkettim olduğumu , anneme söyledim. anne sen ne kullandın da geçti diye sordum. aloe vera suyu kullandığını söyledi.içiliyor. küçük bir bidonda satılıyormuş. distiribitörler satıyormuş. markasını da yazıyım :forever living products. bende bir distiribitör bulursam alıp deneyeceğim. sizlerede sonuçları yazarım. bu arada benm hemoroid meme yapmış durumda.

ben de doğumdan sonra yaşamıştım bu sıkıntıyı.. Allah hepinizi kurtarsın.. her sabah bi demet dereotu derdime derman oldu

ben bunu yapıyorum çok faydalı arkadaslar

ben bunu yapıyorum çok faydalı arkadaslar

Bende dün akşam başladım bu küre.Önce kantaron yağı ile çözüm olabilir diyerek aktardan bu yağı aldım ve pamuğa batırıp pansuman yaptım.Ancak işe yaraması için beklemeye tahammülüm olmadığı için 2.gün patlıcan saplarımı kaynattım.İlk bardağımı(nasıl bıkmışsam tuvaletimi yaparken ki iğne yırtıyormuş hissinden) 1 büyük su bardağı olarak içtim ve yattım.Bu sabah kalkınca tuvalete gittim ve tabiiki"bıçak değilki kessin,yine acıyacak" düşüncesi ile klozete oturdum hanımlar.Elbetteki acıdı birhayli.Sabah dolapta duran soğuk patlıcan sapı suyumu içip işe gittim.Tüm gün büyük tuvaletim gelmedi,taa ki 10 dakika öncesine kadar.Gittim ve yine klozete yerleştim çok afedersiniz.Elbetteki emindim yine o iğrenç batma aısının olacağından ama "HAYIR" inanamıyorum ama olmadı.Bu hafta bu makat çatlağının 4. haftası ve ben acısız bir tuvalet yaptım inanılmaz mutlu ve şükürlerdeyim.
Bu kür işe yaradı demem için elbetteki çok erken ama kullandığım başka bir ilaç olmadığına göre sanırım işe yarıyor.Gidip bir bardak suyumu yine az önce seve seve içtim.
Sürekli dua halindeyim.Suyumun tümü bittiğinde buraya yazacağım inşallah.
Herkese bol şifalar diliyorum.

arkadaslar pekı bu kemer patlıcanı normalde satılan patlıcanmı acaba?
Bende denıcem bakalım sonucu yazarım.

yeniden çıktı benim hemoroidim... kesin dr. gideceğim bende... zaten tedaviyle hamile kalacağım.. birde o dönemde çıkmasın...kabızlık en büyük düşmanı.. ne yapıp edip kabız olmamaya dikkat edin arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…