kızlar yıllar önce annem hemoroid olmuştu, o zaman birlikte yaşamıyorduk ben nasıl tedavi oldu falan bilmiyodum tabi, başıma gelene kadar. bugün farkettim olduğumu, anneme söyledim. anne sen ne kullandın da geçti diye sordum. aloe vera suyu kullandığını söyledi.içiliyor. küçük bir bidonda satılıyormuş. distiribitörler satıyormuş. markasını da yazıyım :forever living products. bende bir distiribitör bulursam alıp deneyeceğim. sizlerede sonuçları yazarım. bu arada benm hemoroid meme yapmış durumda.
evet bendede olmuştu iç yırtılma oluşmuş ondanmış
bu arada arkadaşlar ben ne kullandıysam kaşıntım hiç geçmedi bu nasıl kaşıntı anlatamam size bana bi çözüm bulunun ya ne kullanabilirim doktorun verdikleri işe yaramadı içten yırtık oldugu için hemoroid o kaşıntı yapıyormus çözüm bulan olur yazarsa sevinirim
Of yaaa ben de bu ara kabızlıkla cebelleşiyorum ve bu da doğal olarak tahribata yol açıyo çok acı veriyo yaaa doktora gitmeye de utanıyorum ama biraz daha ilerlerse mecbur gidicemHepinize acil şifalar diliyorum kızlar...
merhaba jasminp.. son durumun nedir? kullandığın bitkiler ve kremler umarım işe yaramıştır. Allah tez zamanda şifa versin hepimize inşallah
Arkadaşlar hiç boşuna kısa mahmut yada sığır dili aramayın hiç işe yaramıyor. Üstüne üstelik sürekli başınızı döndürüyor. Hemoclin denilen krem de sprey de anlık rahatlama veriyor. Anestol hemorıdlı bolgeyi gecici uyuşturuyor bir süre sonra aynı. protectin de hiç faydası olmadı. Bu arada kuşburnu haşlayıp koyma da etkili olmadı. Derken sakaryada oturuyorum ben. Burada eskiden birisi bu hastalığı olanlara toz halinde bir şeyler veriyormuş diye duydum. Buldum adamı işi ilerletmiş bitkisel bir hap haline dönüştürmüş. Şimdi onu kullanıyorum. 2. gün kanamam kesildi. Wcde sıkıntım kalmadı. Memeler küçüldü. Henüz tam geçmedi. Tam iyileşirsem eğer sakıncası da yoksa burada ismini ve nasıl ulaşacağınızı yazarım. Adam çok emin tamamen memeler kaybolmazsan, iyileşmezsen paran iade filan diyor. Zaten çok da pahalı değil. Bu arada yakın bir dostum vasıtasıyla doktora gittim. Benim hemoroid 4.derecedeymiş. O bölgede 300 tane damar varmış. Oluşan hemoroidlerde o damarların uzantısıymış. İstersen keser alırım ama yanındakiler gelir bir kaç ay sonra dedi. Eeee ne yapayım deyince bitkisel yollar da bul tedavini dedi aramaya devam ediyoruz insallah bu kullandığım iyi gelir
Arkadaşlar hiç boşuna kısa mahmut yada sığır dili aramayın hiç işe yaramıyor. Üstüne üstelik sürekli başınızı döndürüyor. Hemoclin denilen krem de sprey de anlık rahatlama veriyor. Anestol hemorıdlı bolgeyi gecici uyuşturuyor bir süre sonra aynı. protectin de hiç faydası olmadı. Bu arada kuşburnu haşlayıp koyma da etkili olmadı. Derken sakaryada oturuyorum ben. Burada eskiden birisi bu hastalığı olanlara toz halinde bir şeyler veriyormuş diye duydum. Buldum adamı işi ilerletmiş bitkisel bir hap haline dönüştürmüş. Şimdi onu kullanıyorum. 2. gün kanamam kesildi. Wcde sıkıntım kalmadı. Memeler küçüldü. Henüz tam geçmedi. Tam iyileşirsem eğer sakıncası da yoksa burada ismini ve nasıl ulaşacağınızı yazarım. Adam çok emin tamamen memeler kaybolmazsan, iyileşmezsen paran iade filan diyor. Zaten çok da pahalı değil. Bu arada yakın bir dostum vasıtasıyla doktora gittim. Benim hemoroid 4.derecedeymiş. O bölgede 300 tane damar varmış. Oluşan hemoroidlerde o damarların uzantısıymış. İstersen keser alırım ama yanındakiler gelir bir kaç ay sonra dedi. Eeee ne yapayım deyince bitkisel yollar da bul tedavini dedi aramaya devam ediyoruz insallah bu kullandığım iyi gelir
ben de problem neredeyse sıfır. Ağrı kanama kalmadı. Sadece 5 memeden miniminnacık 2 meme kaldı. Ürünün ismini söylemek serbestse yazayım
ben de problem neredeyse sıfır. Ağrı kanama kalmadı. Sadece 5 memeden miniminnacık 2 meme kaldı. Ürünün ismini söylemek serbestse yazayım
benim de ileri derecede hemoroidim var.hamilelikte kullandığım demir hapı kabızlık yapınca ister istemez hemoroidim oluştu.doğumdan sonra ise inanılmaz ağrı ve kanama vardı dışkılama sırasında.ameliyatı hep son çözüm olarak gördüm doktorun ameliyat şart demesine rağmen.bu sırada çok şeyler denedim patlıcan sapı doktorların verdiği merhemler (proctolog tarzı merhemler) işe yaramadı.patlıcan sapı içtiğim sürede ağrı ve kanama olmadı evet ama memelerde küçülme olmadı,içmeyi bıraktığım anda herşey eskiye döndü.şu an hemoclin kullanıyorum arkadaşlar inanın zar zor lavoyaya tuvalet ihtiyacı için giden ben nerdeyse her an gelir diye evden çıkmak istemiyorum.yani dışkılamaya son derece yardımcı bence kabızlıktan eser yok..ayrıca sanki daha iyi gibi bugün 2. günüm bakalım inş. işe yarar.eğer faydasını görürsem bu jelin mutlaka bildiririm.Allahım bu hastalıktan inş en kısa sürede kurtarır çok kötü bişey çünkü