Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

kızlar merhaba.ilk sayfadan son sayfaya kadar her satırı okudum.herkes bişeyler söylüyor.kendisi deneyenler var başkalarından duyanlar var.ben de hemoroidle tanışalı (malesef) 5 yıl kadar oldu.doktora gittim geçici bir süre rahatlatıcı ilaç krem vs. veriyor. sonra tekrar üzerine katlayarak devam...
ilk önce patlıcan sapı yöntemini denedim.bi çok kişiden duymuştum ve çok ümitliydim ama nafile.
daha sonra uzun bi duraklama döneminden sonra geçenlerde bikaç gün arayla wc'de ilk kez (uzun bi aradan sonra) tekrar ıkınarak pusuya yatmış canavarı uyandırdım şimdi wcler benim için yine büyük bir ızdıraba döndü.o kadar çok kanamam oluyor ki anlatamam.o da bir şey değil.wcden sonra 8-10 saat hayatı zehir ediyor bana.
neyse bi konuda uyarmak için yazdım.ankarada yaşadım uzun zamandır.mevlüt topbaş doktorun ismini çok duydum.ama burda yazan bir kaç yorumdaki gibi olumlu değil herşey.bence onu ve bu doktor hakkındaki dorumları da internetten iyice araştırmadan gitmeyin derim.zira bu doktora da ameliyat olan ve tekrar hastalığı nükseden çok kişi duydum veya okudum.
bir bugün tesadüfen gördüm pilleses kapsül diye bişey gördüm.%100 garantili ve para iade garantili diye okuyunca şaşırdım.ve onlarca kişinin de yorumlarını okudum :S
acaba içinizde bu ürünü duyan kullanan yada kullanan birini tanıyan var mı?
ben şu anda burdaki yorumlardan yola çıkarak 7 günde 7 hurma tedavisi ile beraber kantaron kremi ile beraber çörekotu yağını pamukla sürme olayını deniyorum.ne yapacağımı şaşırdım artık.
denize düşen yılana sarılır derler.bu hastalıktan kurtulmak için ne yapacağımızı şaşırdık valla (
bu arada şu anda adıyamandayım.en baştan beri yapmayı düşündüğüm mahmut otu ve sığır dilini kullanmayı düşünüyordum.adıyamanda kaç tane aktar gezmeme rağmen adını duyunca bile şaşırdı adamlar :S hevesim kursağımda kalarak geri döndüm.bu iki otu bulan arkadaşlardan bana kargoyla gönderebilecek arkadaş olursa çok sevinirim.
herkese geçmiş olsun diycem.Allah düşmanımıza dahi vermesin bu hastalığı

of of kızlar bu hastalıktan sıkıldım bende yaklasık 1 yıldır cekıyorum ne yaptıysam olmuyo en sonunda kantoron yağı kullandım bır tek bunu tavsıye edıyorum ağrılı günlerinizde kullanın bayağı faydasını gördüm

öncelikle herkese geçmiş olsun...yorumlardan çoğunu okudum...yaklaşık 1 haftadır çekiyorum bu illeti....makat bölgesinde bir tane meme oluştu ne yaptıysam kaç gündür geçiremedim..takii düne kadar....dün aktara gittim ben bitkisel karışımlar hazırlamasını isterken satıcı tam terine bana bi stick önerdi....bildiğiniz dudaklara sürelen bi stick.ALOE LİPS-FOREVER.....bu ürünü kullanmamı ısrarla tavsiye etti ve çevremde bi kaç kişi daha önerdi...her neyse dün akşam eve gittim ve önce sıcak su uygulaması arkasından bu ürünü denedim...sabah kalktığımda günlerdir aynı boyutta olan o meme o kadar küçülmüştü ki anlatamam size......mucize gibi bişey bu...ürün tamamen bitkiselmiş.....bir prof. araştırması sonucu bu ürünün sadece dudak çatlakları yada dudak bakımı için değil basur içinde rahatlıkla kullanılabileceğini kanıtlamış........sonuçlar bunlar....kaç gündür mağdurumda mağdurum basurumda basurum die dolaşan ben bugün çok rahatım :)darısı sizlere

Aynı beni anlattın bu cümlenle...

Bende bu illetle henüz yeni tanıştım,doktora gitmeye korkuyorum.

Öneriniz ilginç, bir araştıracağım...

Bitkisel Basur Tedavisi günümüzde hemoroidden kurtulmak ve hastalığın etkisini azaltmak için en çok uygulanılan yöntemlerden biridir.Bu konuda en iyi bitkisel tedavi rezene ,At Kestanesi ,Mayıs Papatyasından oluşan bitkisel karışım kullanılmaktadır.

Bu karşımı tüketimi çok olduğu için bir çok firma farklı markalar altında üretmektedirler.Piyasada geçen ismi ana maddesi rezene olduğu için Rezeneli Bitkisel Karışım Kapsül yada Rezeneli Bitkisel Karışım dır.Hemoroid yada basur sorunu olanlar için mucize gibi bir destektir.Hangi markayı alacağınız önemli değildir hepsi sonuçta aynı karışımı kullanıyorlar.

Bendede aynı sorun 2 ay önce oldu. Rezalet resmen. Allah kimseye bu illeti vermesin. Oturarak çalışıyorsan ve birde doktordan utanıyorsan vay anam vay olduk. Bu illetin dereceleri var. O yüzden kimisi patlıcan sapıylada düzeliyor, piyasadaki haplarlada.
Benimki zaten biraz var gibiydi pek rahatsızlık vermiyordu. Olayın olduğu günün bir hafta öncesinden çılgın gibi ekmek gibi tuzsuz köy türü peynir yedim hergün. Üstüne olay günü ayaklarımı ayaklarımı üşüttüm ve gece sabaha kadar rezalet 3-5 gün uykusuz gece ve 1-2 ay işkence.

İltihaplı duruma antibiyotik kullanmak faydalı. örnek: augmentin

Sorunlu bölgeye mümkün olduğunca az su değdirin.

Acı, baharat, dometes, turşu, peynir vs nerdeyse herşey yasak.

Pek yemek yemeyin. Kepekliye yanaşmayın (herkes tersini söyler ama rahatsız ediyor).

Kabız olmamak için kayısı ve kayısı suyu içemeye bakın mevsimine göre armut, kavun bolca yemek gerekiyor.. Kuşburnu sanki yanma yapıyor.

Patlıcan sapı kürü 10 patlıcan sapını 10 bardak su ile tencerey koyun kaynamaya başlayınca yarım saat daha kısık ateşte kaynatın. Sabah ve akşam yatarken aç karınla 1 er bardak için. Barsakları çalıştırıyor. Faydalı.

Eğer kabızlık sorunu büyükse tatlı kaşığı ucuyla Küçük hindistan cevizi rendesini yemeklerden önce suyla emerek tüketin.

Günde 2-3 kez Papatya çayı için. Papatyanın ağrı olayında biraz faydası var.

Ağrı olayı için rahatsız ettiğinde ilk dönemlerde Majezik türü ağrı kesiciler içilebilir.

Bir tutam 3-5 gr Mürver çiçeğini kaynar sıcak suya atıp 5-10 dk dinlendirip için. Grip ve üşütmeyede birebir.

MUCİZE BAMYA yı 2-3 hafta nerdeyse hergün yemeye bakın. Başkada fazla birşey yemeyin aleyhe oluyor :).

Eczanede satılan DAFLON faydalı.

Kantaron yağını sürmek fayda sağlıyor.

Kantaron yağını günde 1 tatlı kaşığının dörtte üçü kadar aç karınla sabah içmek çok faydalı.

Krem olarakda tavsiyem "Hemor+PLUS" . Kesinlikle SÜPER.

Yemeklerden yarım saat önce Avicenna ballı BSR karışım da biraz faydalı. İdasilde kullandım biraz faydalı gibi ama böğürtlen kökünü deneyince hepsini bıraktım.

Gelelim esas mucizeye. BÖĞÜRTLEN KÖKÜ nden 200 gr ı iyice kumundan temizledikten ve yıkadıktan sonra tencere koyuyorsunuz ve üzerine 12 bardak su ekliyorsunuz. Kaynamaya başlayınca kısık ateşte 30-40 dk daha kaynatıyorsunuz. Kendi kendine kapağı kapalı soğumaya bırakın 2-3 saat sonra rengi iyice kırmızılaşınca kapağını açabilrisiniz. Soğuyunca suyu süzüp buzdolabına koyun. Elde ettiğiniz suyu 7 günde sabah kaşam içerek tüketin. Ölçeği kendiniz yaklaşık olarak hesaplayın.
Böğürtlen kökü doku ve damar büzücü özelliğe sahip. Kanamayı durdurucu özelliği var. Kantaron yağında ve kara halilede de benzer özellik var.
Böğürtlen kökü nedense muhteşem sonuç veriyor. ayrıyeten enerji ve performans artışı sağlıyor.
Dezavantajı kabızlık yapıyor. Armut, kavun, küçük hindistan cevizi, kayısı ne varsa denemek gerkiyor.

Şu an sadece böğürtlen kökünü kullanıyorum. Kayısı suyu vs içmeye çalışıyorum. Arasıra kantaron yağını içiyorum. Hemor+Plus ise eksik etmiyorum.

Basur memesi şu an problem. Fakat gece yatarken zeytinyağı sürmek azaltıyordu. Elma sirkesi sürmek de iyi geliyordu. Bunları bırakmıştım.

Böğürtlen kökü, kara halile, kanatron yağı, bitkisel haplar ve macunlar ekseriyeti damar büzücü özelliğe sahip. Bu yüzden kalp damar türü riskleri korunmak için kan sulandırıcı birşeyler kullanmak gerekir. Ginkgo bilopa veya aspirin türevleri gbi. Kalap damar hastalığı varsa doktora özellikle danışmak gerek.

Herkese geçmiş olsun

kızlar bu lipton form plus kayısılı sallama çayları var.3 4 hafta için tekrarlamıcak

Bütün yazıları bende okudum....
Bu sıkıntı doğumdan sonra bende de var, geçti mi hayır...
Ama 1 aydır keşfettiğim bir site sayesinde biraz rahatladım ve küçüldürler. (Site ismi veremiyoruz galiba)
Onlar bana bir karışım ve krem gönderdiler şişlikler küçüldü biraz ama özellikle yazın sıcak aylarında rahatladım.
Aynı zamanda soru cevap olarak size dönüyorlar ve neyi ne kadar zamanda kullanmak istediğniizi söylüyorlar.

İç basur dış basur olmak üzere ikiye ayrılıyor. Dıştakiler biraz daha şanslı dr bana öyle söylemişti. Herkese geçmiş olsun.

Tabiki öncelikli dr kontrolü ama alternatif tıptanda yararlanmak gerektiğine inanıyorum...

sanırım 1 yıldır var ama utancımdan önemsemiyordm basur olduğunu henüz kabullenebildm dha 20 yaşındaym sadece bi kenarında ufak bi çıkıntı var ama kabız olduğumda zorladığımda kan gelebiliyor anlık bişey ama hala doktora gidemedm burda yazan bazı kürleri deniycm çok çaresizim ilerliycek diye çok korkuyorum

Hemodoid tıbbi sülük tedavisi kesin çözüm...

Hemoroidin etrafına 3-5 adet arasında tıbbi sülük uyguluyorsun. 3 gün aralıklarla 5 seans yapman yeterli...

Yaklaşık 4-5 yıl önce tifo sebebiyle hastaneye yatıp sabah akşam antibiyotik yutmamla başladı bu dengesiz hastalık.İlk zamanlar sadece kanama vardı ve ağrım sancım yoktu.Sadece kanı görünce acaip moralim bozulurdu sanki vücudumdaki kanım bitip gitcekmiş gibi fena olurdum.Ama keşke onla yetinseymiş.geçen sene yaz aylarında hastalık ilerlemesin diye çare aramaya başladım internette bu 50-60 liralık basur kapsüllerinden sipariş verdim 1 kutu ve çok düzenli olmamakla birlikte 1-2 ay onu kullandım.Sonrasında 9-10 ay süreli bi iyileşme oldu.O dönemde kaldıgım öğretmenevinin tuvaletinin klozet şeklinde olmasının da etkisi vardı sanırım ki bu gerçekten önemli!!! Daha sonra geçtiğimiz haziran ayında birden bire başlayan tuvalet sonrası sancılarım tekrar çareler aramaya başlamamın sebebi oldu.Ki bu birden başlayan ağrıların sebebi de birkaç aydır hamilelik düşüncesiyle kullandığım folikasit haplarıydı.Bude bi arkadaş bunu yazmış zaten demir ağırlıklı haplar hemoroid kanamalarına sebep oluyor demiş bende katılıyorum buna.Bide bu sancı krizlerine dikkat ederseniz genellikle adet dönemine denk gelir.Bunu doktorum da söylemişti.Adet döneminde dışkı dışarı çıkmak için daha çok engelle karşılaşır demişti.Hele adet dönemi gaz sıkışması yaşayanlar daha da zor çıkarlar tuvaletten.Kabızlık yoktur ama yine de lanet olası dışkı çıkmak bilmez. Velhasılı kelam yine bir adet dönemimde başlayan bu ağrılar şimdiye kadar hiç yaşamadıgım için farklı geldi ve saatlerce yaptığım araştırma sonucunda yok kantoron yok böğürtlen yok zart yok zurt hangisini yapim derken en etkileyici şekilde yazılan şu patlıcan sapı kürünü uyguladım ve netten araştırıp anal fissür teşhisi koydum kendime.Uyguladığım kür iyi geldi galiba ama açıkcası bunun faydası mı oldu yoksa zaten adet dönemim bittiği için kendiliğinden geçecek miydi orasını bilemiyorum.Kür sonrası bide doktora gittim geçen sene gittiğim doktorun aksine ameliyata gerek yok deyip daflon ve procto-glyvenol krem verdi ama ben arkadaşımdan aldığım procto-glyvenolun fitilini kullandım 3 defa henüz.Fitili zeytinyağına bandırıp kullandım ve kaç gündür günde 3 kere büyük abdestimi yapmama ramen geceleri rahat uyuyorum ve tuvaletten cıkınca o koca koca memeler olmuyo çok şükür.Tek merak ettiğim bu daflon sadece ağrı kesici mi yoksa aynı zamanda tedavi edici etkisi var mı?Bu arada kantoron,zeytinyağı ya da krem gibi sürülecek şeyleri öyle yüzeysel sürdüğün zaman bi işe yaramıyo.Baya bi içine nüfus ettirmen gerekiyo.Şimdilik bu kadar.Biraz uzun oldu ama herkes denediği şeyi yazıp faydasını gördümü görmedimi onu anlattıgı zaman daha faydalı oluyo.Allah herkesin şifasını versin.

bu kürü yazan arkadaşa çook teşekkür ediyorum denedim sonuçları tahminimden bile daha iyi oldu.Şu an geçmese de eskisine göre çok rahatım

Daflonun büzüştürücü etkisi varmış,hemoroit memelerini küçültmek için..
zamanla kaybolur mu bilmem,fakat bu bir kısır döngü zorlanınca tekrar çıkar...
ilacını tedavini bildikten sonra hemen müdahale etmek en iyisi..
bana göre daflon,procto fitil ve krem iyidir..

bende dün patlıcan kürüne basladım.bakalım sonuc ne olucak sizinle paylasırım.
pekı bu kürden kesin sonuc alan varmı acaba?

deneyen varmı? 3 adımda 3 günde hemoroidlerden kurulmanın formülünü içeren bir kitap fiyatıda cazip geldi

Son düzenleme:
hemoraid için özel çay ve krem setleri var birlikte kullanılıyor çok etkili bir ürün ALİZADE firmasına ait aktarlardan bulabilirsiniz çok geçmiş olsun

ya bendede ufak bir meme varmış dün fark ettim buna çare bulan kesin geçti diyen varmı zeytinyagı sürmeyi düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…