Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

Of yaaa ben de bu ara kabızlıkla cebelleşiyorum ve bu da doğal olarak tahribata yol açıyo çok acı veriyo yaaa doktora gitmeye de utanıyorum ama biraz daha ilerlerse mecbur gidicem :KK43: :KK43: :KK43: Hepinize acil şifalar diliyorum kızlar...

kızlar yıllar önce annem hemoroid olmuştu, o zaman birlikte yaşamıyorduk ben nasıl tedavi oldu falan bilmiyodum tabi, başıma gelene kadar. bugün farkettim olduğumu :KK43: , anneme söyledim. anne sen ne kullandın da geçti diye sordum. aloe vera suyu kullandığını söyledi.içiliyor. küçük bir bidonda satılıyormuş. distiribitörler satıyormuş. markasını da yazıyım :forever living products. bende bir distiribitör bulursam alıp deneyeceğim. sizlerede sonuçları yazarım. bu arada benm hemoroid meme yapmış durumda. :KK43:

arkadaşım forever'ın ürününü bulmanda sana yardımcı olabilirim. istersen benimle irtibata geçebilirsin. şimdiden geçmiş olsun.

evet bendede olmuştu iç yırtılma oluşmuş ondanmış
bu arada arkadaşlar ben ne kullandıysam kaşıntım hiç geçmedi bu nasıl kaşıntı anlatamam size bana bi çözüm bulunun ya ne kullanabilirim doktorun verdikleri işe yaramadı içten yırtık oldugu için hemoroid o kaşıntı yapıyormus çözüm bulan olur yazarsa sevinirim

allah yardimciniz olsun bi ilac ismi diyim ama yasakmi bilmiyorum isim vermek özel msj hakkim daha olmadigi icin yaziyim buraya yasaksa arkadaslar silsin bizahmet msj imi almanyadayim ben bu ilacida burdan aldim insallah turkiyedede vardir ismi SOVENTOL mavi renkte ve kasintiya yüzde yüz cözüm kal saglicaklan resmini ekliyorum bakarsin

[img=http://m.YollaYap.com/bal/1335906558972.jpg]

Of yaaa ben de bu ara kabızlıkla cebelleşiyorum ve bu da doğal olarak tahribata yol açıyo çok acı veriyo yaaa doktora gitmeye de utanıyorum ama biraz daha ilerlerse mecbur gidicem :KK43: :KK43: :KK43: Hepinize acil şifalar diliyorum kızlar...

Önce herkese gecmıs olsun dıyorum ve arkadasım kabızlık ıcın degıl ama zayıflamak ıcın bır arkadasımdan tavsıye almıstım onu bır kac gun yaptım. Allahın ıznı ıle bu sıze yardımcı olur , bır cezveye su ve 2 yada 3 kasık kadar tarcın koyun bır ıkı tasım kaynatın sonra atesten alın ıcıne bır tatlı kasıgı kadar bal koyun karıstırın 5 dk ka ıcınde ıcebıldıgınız kadar ıcın bıtırmek zorunda degılsınız ama beklesın 10 dakıka sonra ıcıerım yapmayın ertesı gun etkısını gorursunuz bunu yatmadan once yapın..

Bende bagsuru yasamıs bırı olarak yıllarca olmasada acısını bılıyorum :KK43: bende nohut buyuklugunde sıstı ve ınanılmaz rahatsız edıcı bır durum bıldıgınız gıbı, bende ınternetden bır kac sayfa baktım nasıl gecırebılırım dıye patlıcan sapını maydonoz suyunu hepsını okudum ama bırde ılk okudugumda cok ılgınc geldı buz ıle gecıren bır kısının yazısını okudum Allah o kısıden razı olsun aradan ıkı sene gectı hala aklıma geldıkce dua edıyorum yazan kısıye :) ben maydonoz suyunu felan ıcmektense bunu denıyım dedım ve sonuc gectı :)

Buzu bır pecete ıle sarın bır ıkı katdan fazla olmasın bagsurun uzerıne dokundurun ılk once tuhaf bır his gelıcek ama buzun etkısınden anıden soguk hıssı olunca sancı gıbı olucak ama cok degıl sonra bır dakıka bekletın bırakın, bunu ıkı saatde bır tekrarlayın 3 gun sonra bırsey kalmıyor denemeye deger.

67 sayfanın tamamını okudum. Elimde epeyce reçete oldu. Bende de ileri düzeyde hemoroid var. Eskiden yemekten önce 1 kaşık üzerlik tohumu ve aktarlarda satılan ballı bitkisel karışımdan 1 kaşık yediğimde rahatlıyordum. Şu dönemdeki ağrı ve kanamalarıma cevap vermeyince yeni denemelere başladım. Kısa mahmut ve sigir dili otu kullanıyorum. Yanında da Avrupada herkesin tercihi diye satılan bir krem var hemoclin diye hem kremi hem spreyi aldım. Onları da kullanıyorum. 2. günüm. Şöyle söyleyeyim değil popomun üstüne oturmak kıpırdayamıyordum bile. Şu an ağrılarım çok azaldı neredeyse hiç kalmadı. Memeler biraz küçüldü. İlerleyen zamanda durumu size aktarmaya devam edeceğim. Allah herkese acil şifa versin.

merhaba jasminp.. son durumun nedir? kullandığın bitkiler ve kremler umarım işe yaramıştır. Allah tez zamanda şifa versin hepimize inşallah :KK43:

merhaba jasminp.. son durumun nedir? kullandığın bitkiler ve kremler umarım işe yaramıştır. Allah tez zamanda şifa versin hepimize inşallah :KK43:

Arkadaşlar hiç boşuna kısa mahmut yada sığır dili aramayın hiç işe yaramıyor. Üstüne üstelik sürekli başınızı döndürüyor. Hemoclin denilen krem de sprey de anlık rahatlama veriyor. Anestol hemorıdlı bolgeyi gecici uyuşturuyor bir süre sonra aynı. protectin de hiç faydası olmadı. Bu arada kuşburnu haşlayıp koyma da etkili olmadı. Derken sakaryada oturuyorum ben. Burada eskiden birisi bu hastalığı olanlara toz halinde bir şeyler veriyormuş diye duydum. Buldum adamı işi ilerletmiş bitkisel bir hap haline dönüştürmüş. Şimdi onu kullanıyorum. 2. gün kanamam kesildi. Wcde sıkıntım kalmadı. Memeler küçüldü. Henüz tam geçmedi. Tam iyileşirsem eğer sakıncası da yoksa burada ismini ve nasıl ulaşacağınızı yazarım. Adam çok emin tamamen memeler kaybolmazsan, iyileşmezsen paran iade filan diyor. Zaten çok da pahalı değil. Bu arada yakın bir dostum vasıtasıyla doktora gittim. Benim hemoroid 4.derecedeymiş. O bölgede 300 tane damar varmış. Oluşan hemoroidlerde o damarların uzantısıymış. İstersen keser alırım ama yanındakiler gelir bir kaç ay sonra dedi. Eeee ne yapayım deyince bitkisel yollar da bul tedavini dedi aramaya devam ediyoruz insallah bu kullandığım iyi gelir :KK43:

Arkadaşlar hiç boşuna kısa mahmut yada sığır dili aramayın hiç işe yaramıyor. Üstüne üstelik sürekli başınızı döndürüyor. Hemoclin denilen krem de sprey de anlık rahatlama veriyor. Anestol hemorıdlı bolgeyi gecici uyuşturuyor bir süre sonra aynı. protectin de hiç faydası olmadı. Bu arada kuşburnu haşlayıp koyma da etkili olmadı. Derken sakaryada oturuyorum ben. Burada eskiden birisi bu hastalığı olanlara toz halinde bir şeyler veriyormuş diye duydum. Buldum adamı işi ilerletmiş bitkisel bir hap haline dönüştürmüş. Şimdi onu kullanıyorum. 2. gün kanamam kesildi. Wcde sıkıntım kalmadı. Memeler küçüldü. Henüz tam geçmedi. Tam iyileşirsem eğer sakıncası da yoksa burada ismini ve nasıl ulaşacağınızı yazarım. Adam çok emin tamamen memeler kaybolmazsan, iyileşmezsen paran iade filan diyor. Zaten çok da pahalı değil. Bu arada yakın bir dostum vasıtasıyla doktora gittim. Benim hemoroid 4.derecedeymiş. O bölgede 300 tane damar varmış. Oluşan hemoroidlerde o damarların uzantısıymış. İstersen keser alırım ama yanındakiler gelir bir kaç ay sonra dedi. Eeee ne yapayım deyince bitkisel yollar da bul tedavini dedi aramaya devam ediyoruz insallah bu kullandığım iyi gelir :KK43:

çok üzüldüm ya :KK43: bende daha 2 gün önce kısa mahmut ve sığır dili aldım ama henüz kullanmadım.. sanıyorum ki benim problemim çok ileri derece de değil,çünkü kanama,akıntı gibi sıkıntılarım yok Allah'a şükürler olsun.. ama bazen öyle bir ağrı oluyor ki oturup ağlıyorum :KK43: dışkılarken sanki jiletle kesiyorlar orayı :KK43: öyle zamanlarda da sarkmayan kabarcık şeklinde memeler çıkıyor.. şu durumda bile,verdiği acı çok kötü daha kötü olmaması için çabalıyorum bende.. Allah size de acil şifalar versin,inşallah.. Çok çok geçmiş olsun.. Memnun kalırsanız kullandığınız haptan,bizide haberdar edin...

jasminp arkadasım son kullandıgın ürün fayda etti mi? inşallah etmiştir... bende 3 gündür ağrı çekiyorum :KK43: kısa mahmut ve sıgır dili içiyorum dünden beri bi etkisini görmedim henüz,kantaron yağı sürüyorum ağrılar için,bu sefer o da pek etki etmedi :KK43: umarım kullandıgın ürün derdine derman olmuştur,bizde derman buluruz senin sayende :KK43:

arkadaşlar benim kullandığım şey basuru tedavi etmez ama kronik kabız olan arkadaşlara belki yardımcı olabilir. ben kronik kabız idim fissürüm var. bilinen hiçbir şey geçirmedi. ama bios life diye bir firmanın bios life tea akşamları demleyip içtim 1 kutu bitirmedim bile şimdi çok iyiyim.

cerenora arkadaşım,sende de hemoroid veya çatlak gibi problemler de mevcut mu ? ben sık sık kabız olup zorlandıgımı hatırlamıyorum hiç ama neden böyle oldugum konusunda da hiç bir fikrim yok :KK43:

kızlar merhaba,,doktora gittim procto glyvenol krem ve doxium 500 mg hap verdi.. kullanıyorum ama 4 gündür çok kötüyüm,fayda etmiyor. başka bi çare bilen var mı? canım çok acıyor :KK43:

jasminp arkadaşım kullandığın ürün işe yaradı mı ?

ben de problem neredeyse sıfır. Ağrı kanama kalmadı. Sadece 5 memeden miniminnacık 2 meme kaldı. Ürünün ismini söylemek serbestse yazayım

Merhaba Jasminp,bu dertten muzdarip olanlar konu içinde ilaç vs. isim vermişler zaten.Sence mahzuru yoksa ilacın ismini ve nasıl temin edileceği konusunda bilgi verebilirsen birçok kişi için belkide derman olacak.Yada isteyene özelden mesaj atarak bilgilendir.

jasminp arkadaşım bizimde derdimize derman ol söyleyiver ilacın adını. Herkes bildiği,denediği bitkileri-ilaçları paylaşmış burda. Senin vereceğin ilaç ismi belki hepimize şifa olacaktır.

benim de ileri derecede hemoroidim var.hamilelikte kullandığım demir hapı kabızlık yapınca ister istemez hemoroidim oluştu.doğumdan sonra ise inanılmaz ağrı ve kanama vardı dışkılama sırasında.ameliyatı hep son çözüm olarak gördüm doktorun ameliyat şart demesine rağmen.bu sırada çok şeyler denedim patlıcan sapı doktorların verdiği merhemler (proctolog tarzı merhemler) işe yaramadı.patlıcan sapı içtiğim sürede ağrı ve kanama olmadı evet ama memelerde küçülme olmadı,içmeyi bıraktığım anda herşey eskiye döndü.şu an hemoclin kullanıyorum arkadaşlar inanın zar zor lavoyaya tuvalet ihtiyacı için giden ben nerdeyse her an gelir diye evden çıkmak istemiyorum.yani dışkılamaya son derece yardımcı bence kabızlıktan eser yok..ayrıca sanki daha iyi gibi bugün 2. günüm bakalım inş. işe yarar.eğer faydasını görürsem bu jelin mutlaka bildiririm.Allahım bu hastalıktan inş en kısa sürede kurtarır çok kötü bişey çünkü :KK50:

benim de ileri derecede hemoroidim var.hamilelikte kullandığım demir hapı kabızlık yapınca ister istemez hemoroidim oluştu.doğumdan sonra ise inanılmaz ağrı ve kanama vardı dışkılama sırasında.ameliyatı hep son çözüm olarak gördüm doktorun ameliyat şart demesine rağmen.bu sırada çok şeyler denedim patlıcan sapı doktorların verdiği merhemler (proctolog tarzı merhemler) işe yaramadı.patlıcan sapı içtiğim sürede ağrı ve kanama olmadı evet ama memelerde küçülme olmadı,içmeyi bıraktığım anda herşey eskiye döndü.şu an hemoclin kullanıyorum arkadaşlar inanın zar zor lavoyaya tuvalet ihtiyacı için giden ben nerdeyse her an gelir diye evden çıkmak istemiyorum.yani dışkılamaya son derece yardımcı bence kabızlıktan eser yok..ayrıca sanki daha iyi gibi bugün 2. günüm bakalım inş. işe yarar.eğer faydasını görürsem bu jelin mutlaka bildiririm.Allahım bu hastalıktan inş en kısa sürede kurtarır çok kötü bişey çünkü :KK50:

Merhaba SlatanicRage..
Öncelikle çok geçmiş olsun... Ben İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği dereotu kürünü uyguluyorum.. her öğünden 15 dk önce bir avuç içi çiğ ve taze dereotu olarak tüketilecek.. Elhamdülillah fayadasını da görüyorum. Bunun yanı sıra hergün 1 armut tüketiyorum,bağırsakları rahatlattıgına inanıyorum.. Ve her büyük abdestten önce anestol krem sürüyorum,bu da çok işe yarıyor. İnşallah söylediklerimin,size de faydası olur.
Sizde faydasını gördüklerinizi burada paylaşırsanız çok iyi olur :)

X