Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

Ben de ağlıyorum tuvaletimi yaparken. Feci şekilde acıyor. Arada da çok kaşınıyor. İlaç kullandım biraz azaldı acısı. Birde çatlağım varmış benim. Ameliyat gerekli dedi doktor. Yeni memelerim de çıktı yav.

Bagırsaklarım her zaman problemliydi.Şu anda diyette olduğum için çok daha kötü.Bir aktardan Tilaks adında karışık bir çay aldım.Burada bazı arkadaşlar kullanmış bende kullanıyorum.Gerçekten çok ama çok memnunum tavsiye ederim.

offfffff bu illet bende de vardı ama doğum yaptıktan sonra dha beter oldu dr gittim çünkü 5 gün kanama oldu anlamadım kabız da değilim ama yinede kanama oluyor 1 ay önce dediğim gibi 5 gün kanama oldu ilk kez lunca böylee bir durum çok korktum sonra şimdi tekrarladı kanama off ağrı yok dışarda meme yok ama çatlak ve fissür var dedi dr ameliyatlık bir durumun yok dedi ama tuvalettte kan görünce morelim bozuluyor her günüm zehir oluyor dr korkma kanama seni rahatlatır dedi ve sadece fitil ve krem verdi bunlarda kaşıntıyı engelliyor ama kanama oluyor off moralim çok bozuk 3 aylık bebeğim var emiyor şu anda fazla bişi de kullanmak istemiyorum bebeğe zarar olur diye ne zaman geçecek bu zıkkım hastalık offf offff

kızlar size söledigim hemorplusu bir kullansanız ne kanama kalıcak nede agrı inanın 1haftada rahatlarsınız hele emzirme dönemindekiler kesinlikle kremden baska bişey kullanmasınlar kime sölediysem memnun kalıyo

37 haftalık hamileyim serçe parmağımın boğumu kadar 3 meme oluştu hareket edemez haldeydim anestol ve procto krem işe yaramadı
en son doktorum kortos krem ve fitili kullanmamı söyledi akşamdan beri birazcık rahatım çok şükür

kızlar basur muzdaribim bilindiği üzere
şu an kantaron yağı kullanıyorum tampon olarak kanama kesildi birde muskat cevizi sabah akşam bakalım hafta sonuna kadar gelişmeleri yazarım şu an durumum iyi sayılır

Her büyük tuvaletimi kanla beraber yapıyorum. Kıvranıyorum yaparken. Birde bu sorun çıktı başıma.

arkadaşım bu dr.mevlüt ameliyat ederken herhangi bi aneztesi falan kullanmadımı yani kullandı ise zaten ne yaptığını bilemezsin zaten artık basur ameliyatları eskisi gibi değil 10 dk.sürüyor.iğne yapıyorsa zaten bu bilindik bir yöntem basur tedavilerinin çeşitlerini iyi araştırırsan bunu görebilirsin.sadece dr. güvenmek insanın iini rahatlatıyor.ben her yazılan satırırları inceledim ve bazı işe yarayabilecek metodları kaydeddim.dnemeyi düşündüğü şeyler var.dr.gittim ve hemoroidimin son evrede olduğunu bir an önce ameliyat olmam gerektiğini yoksa geç kalmış olabileceğimi ve geç kalırsam 10 kere ameliyat olsam 10 kere tekrarlıyacağını söyledi.ameliyattan tek korkum tekrarlama ihtimalinden çok dışkı tutamama problemi olabileceği söyleniyor.bunun için biraz ertelemeyi düşünüyorum fazla vaktim kalmasada...dr.böyle şeyler olabilirmi diye sorduğumda olabiliyor ama bu kişiler hemoroidin bütün evrelerini tamamlamış kişilerde olabiliyor sen de son aşamaddasın bi kaç zaman sonra ameliyat et beni diye gelirsin bende ederim ama sonuç açısından o zaman garanti veremem dedi.sonuçta özel hastane ssk olmasına rağmen 1.200 tl. istediler.insanın haliyle kafası karışıyor bi yandan söyledikleri kafama yattı bi yandan acaba para için kandırılıyormuyum diyorum kendi kendime bikaç bişey deneyip ona göre ameliata karar vereceğim sonra keşke onu bunu deneseydim demek istemiyorum.bu arada emziren ve hamile olan bayanlar mutlaka cerrahi bi uzmana gidin benim hemoroidim tek büyüme nedeni kadın doğum dr.mun hamilesin ....emziriyosun tedavi olamazsın demesi yüzünden idi.onu dinlemeyip cerraha gitseydim şu anda ameliyat olmadan kurtulma şansım vardı.yani hamile ve emziren bayanlara ona göre tedavi uygulandığını öğrendiğimde kadın doğum dr. o kadar kızdım ki anlatamam....allah hepimize şifa versin.bi değişiklik olursa mutlaka hbr veririm...

selam kızlar ben 1 aydır rahattım kanma olmuyordu tuvalette ama 2 gün acı turşu canım çekti yedim vee yine tuvalette kan gördüm peçeteye sildiğimde baya var bu çatlaklarla ne yapıcam bilmiyorum dr gittim ama ameliyatlık bi durumun yok dedi ne zaman geçer bilmiyorum ister istemez canım sıkılıyor
kantaron yağı kullanıyorum kanamayı kessin diye inş geçer fakat kanama başlayınca en az 5 gün sürüyor tuvalete gitmekten nefret eder oldum doğumdan sonra oldu bende de daha öncesinde kan falan gelmezdi allah şifamızı versin bu hemeroid belası sanırım her kadının kabusu kadın olmak çok zor pffff

başlığı görünce bende annemin nasıl iyileştiğini anlatayım dedim.

Annemin durumu çok kötüydü, kanaması en önemli acısı, halini gördükçe benimde içim acıyordu.

2 ay boyunca her akşam 1 fincan kenevir ( kendir) tohumu yedi. Zaten 15 günde acıları kalmamıştı. 15 yıl oldu annem bir daha hiç rahatsızlık yaşamadı.

1 fincan olduğuna eminmisin canım...gerçi kendir tohumu hiç gormedim neye benzer bilmem ama denemeyi düsünüyorum...

öyleyse bende başlıcam umarım iyi gelir ama 1fincan çok deilmi acaba birde akşamları yemekten önce veya sonra gibi bir şart varmı eğer iyileşirsem çook dua edicem yaa utancımızdan doktora gidemiyoruz..

tilaks kabızlık problemini çözer ama hemoroide faydası yoktur sadece dediğim gibi bağırsak probleminizi çözersiniz en azından

öyleyse bende başlıcam umarım iyi gelir ama 1fincan çok deilmi acaba birde akşamları yemekten önce veya sonra gibi bir şart varmı eğer iyileşirsem çook dua edicem yaa utancımızdan doktora gidemiyoruz..

evet bir fincan çerez gibi akşam yemekten sonra ne zaman yiyebilirseniz yiyin. Yçekirdeğine benzer bir tadı var. Görüntüsüde yeşil mercimeğe benziyor.

Çok kolay birşey deneyin göreceksiniz

[COLOR="red"]Kenevir Nasıl Kullanılır? Kenevirden elde edilen Esrar, ruh sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri ile kişide halüsinasyonlara ve ruh hastalıklarına neden olmasının yanı sıra beyinde de erken bunamaya neden olur. Kenevir Nasıl Kullanılır? Tohumları ezildikten sonra sıcak sütte demlenip süzülerek ya da bal ile macun yapılarak kullanılabilir. Kenevirin lifleri iplik elde etmek için kullanılır. Ayrıca, kenevirde uyuşturucu hammaddesi ve kenevir yağı da vardır. Fazla kullanılmamalıdır.[/COLOR]

internetten buldum....zararlı olmasın?

merhaba arkadaşlar biraz önce Seda Sayanda,Ahmet Maranki hemoroid için kürler verdi sizinle paylaşmak istiyorum.Çünlü bende de aynı dert ver.Yaklaşık 2 yıldır.Dışkılama sonrası kanamam oluyor.Önceden geçmişti sonra yine sık sık olmaya başladı.Sanki biryerler yırtılıyormuş gibi.Ve küçük bir meme oluşmuş.Elimle itince içeri giriyor.Bende bulabilsem kesin çözüm çok iyi oalcak ama aşağıdaki maddeleri bugünden itibaren deneyeceğim.Ayrıca Maranki dedi ki 'asla basur memelerini kestirmeyin'

1- Saf zeytinyağı ısıtılır.Ilıyınca sabah aç karnına,akşam yatmadan önce aç karnına 50gram içilir.Birkaç gün devam edilir.İçmeye alışınca bu miktar çoğaltılabilir.Eğer sade saf zeytinyağını içemiyorsanız biraz limon damlatılır.
2- Pamuğu zeytinyağı ile ıslat.Akşam yatarken makat deliğinie fitil gibi koy.Sabah çıkar.Bütün iltihapı söküyormuş.
3- Yeşil zeytinin çekirdeğini 5-6 zeytin,kurut ve mikserde öğüt ve çay gibi iç.
4- Bir bardak kaynamış suya 2gr papatya koy.10dk beklet.Bu karışıma pamuğu batır ve basurlu bölgeye pansuman yap.(bunu da söyledi ama ben kaçırdım,netten okuyup yazdım)
5- Bir bardak kaynar suyun içine 1 tutam ince doğranmış maydonuz ilave edilir.bu karşım 5-10 dk boyunca kaynatılır.Kaynayan maydanoz kürü 20dk.demlendikten sonra bu kür ile basurlu böle bolca ıslatılır.(bunu söylediğini duymadım ama nette paylaşmış oradan yazdım)

Bu kürleri deneyen varsa işe yarayıp yaramadığını söylerlerse sevinirm.Umarım bir an önce bu kabusdan kurtuluruz.Herkese acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…