- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Evet, oy verilen partilere bakilarak dislanabiliyorsun demekte haklisin. Ben de hem basortulu, hem de AKPye oy verenlere suphe ile yaklasiyorum. Cunki AKP hem pis islerde adi cikmis, hem de gozumuzun icine baka baka, analari aglata aglata teror orgutunun her istedigini yerine getirmis, kanunlar cikartmis bir parti. ISIDi bile ilk duyuldugunda "onlar oyle seyler yapmaz" deyip arkalamisti. Daha sonra dis basinda kizi ve ISID, oglu ve ISID arasindaki yardimlasma ve ticaret iliskileri de yazildi cizildi, ne kadari dogru bilemem, o yuzden ille de boyledir de diyemem, ama mide bulandiriyor. Buna ragmen inancima uygun parti, musluman parti deyip bu partinin pisliklerini destekleyenleri inanclarinda samimi bulmuyorum ve basortulerini bahane etmeleri o basortuyu daha da itici hale getiriyor.
MHP de asiri sag bir parti, iki ilke ustune kurulmus bir parti, biri Turkluk, digeri Islam. Oradaki basortusu bana hic de itici, korkutucu gelmiyor, cok daha samimi geliyor, inanca saygi uyandiriyor. Cunki MHP'nin boyle pislikleri yok desteklenen, "ben dindar bir insanim" diyen birinin midesinin almamasi gereken.. Bilmem anlatabildim mi..
Ay saraylim bak şimdi çok üzüldüm ben ve bir aydinlanma yaşadım oyumu artık CHP'ye vericiiiimm. Yeterki sen itici bulma benii