Başlıyorum...

Tünaydın Hanımlar;

Yine bir geç kahvaltıyla karşınızdayım.

2 yumurta ve peynirle yapılmış omlet
5 tane zeytin
1 küçük domates
2 dilim beyaz ekmek

Yorumlarınızı bekliyorum. Selamlar...

günaydın cnm
beyaz ekmeği kepekle yada çavdarla değiştirirsen daha iyi olur

hafta sonunu kazasız belasız atlattım.bu sabah itibariyle 71.2 yim

Kızlar Selamlar!

Akşam yemeğimi yazıyorum;

Haşlanmış makarna
Haşlanmış brokoli
Izgara et

Bunlara 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekledim.

Bundan iki saat önce Tadım ın sağlıklı atıştırmalık barından yedim. Onunla birlikte leblebi, badem ve kuru erik atıştırdım. Bu şekilde devam etmeye çalışacağım.

Günaydın Hanımlar;

Mantarlı omlet(3 yumurta ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile)
Domates, salatalık
Az peynir
2 dilim beyaz ekmek
1 çay bardağı badem, ceviz, kuru erik, kuru üzüm

Spor yapmıyorum. Zayıflama işareti yok bende. Çok mu yiyorum kızlar? Bilenler baksın bi ya...

20 dk leslie 3 mil...

Sporuda ekleyelim bakalım sonuç değişecek mi?

Birazdan öğle yemeğimi hazırlayacağım. Tavuk göğsü haşlama, salata(domates, marul, salatalık limon ve bir yemek kaşığı zeytin yağı) az makarna yiyebilirim.

Öpüyorum burada olmayan herkesi ...

maalesef sporla desteklenmeyince kilo vermek zorlaşıyor leslie 3 mil iyi bir seçim bana kalırsa beyaz ekmek 2 dilim fazla

1 tane Tadım sağlıklı atıştırmalık...

Bundan sonra sadece meyve yerim. Bugün çok yediğimi hissediyorum.

Öyle mi ya sahiden ?

ben bugün kaçamaklar yaptım bir dilim kek bir dilim börek yedim
öğle yemeği yemedim şimdiye kadar 2 elma 1 kupa 7 otlu çay 1.5 lt su içtim birazdan eve gideceğim akşama kursum var tekrar okula gelmem gerekiyor.kendimi zinde hissedersem 30 dk eliptik bisikletle spor yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet

Olacak o kadar ama o yediklerin le kalsın kaçamakların. Ne kadar oldu sen diyete başlayalı canım?

O süreç nasıl atlatılıyor peki? Yada ne kadar zaman sonra tekrar kilo vermeye başlanıyor?

canım, istikrarlı bir şekilde 3-4 hafta diyetine devam edersen, atlatırsın, yani 3-4 hafta kilo vermesen de üzülme, sonrası çorap söküğü gibi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…