- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
- Konu Sahibi obiviyante
-
bence kahvaltıyı erken yap metobolızmayı ne kadar erken çalıştırırsan o kadar yağ yakarAslında geç kahvaltı yapıyorum, haliyle öğlen yemeği de akşama yakın oluyor. Çok acıktım, çorba içebilirim sanırım.
Harika.günaydın cnm
beyaz ekmeği kepekle yada çavdarla değiştirirsen daha iyi olur
hafta sonunu kazasız belasız atlattım.bu sabah itibariyle 71.2 yim
maalesef sporla desteklenmeyince kilo vermek zorlaşıyor leslie 3 mil iyi bir seçim bana kalırsa beyaz ekmek 2 dilim fazlaGünaydın Hanımlar;
Mantarlı omlet(3 yumurta ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile)
Domates, salatalık
Az peynir
2 dilim beyaz ekmek
1 çay bardağı badem, ceviz, kuru erik, kuru üzüm
Spor yapmıyorum. Zayıflama işareti yok bende. Çok mu yiyorum kızlar? Bilenler baksın bi ya...
Aynen canım. Sen neler yapıyorsun? Bugün neler yedin bakimmaalesef sporla desteklenmeyince kilo vermek zorlaşıyor leslie 3 mil iyi bir seçim bana kalırsa beyaz ekmek 2 dilim fazla
Olacak o kadar ama o yediklerin le kalsın kaçamakların. Ne kadar oldu sen diyete başlayalı canım?ben bugün kaçamaklar yaptım bir dilim kek bir dilim börek yedim
öğle yemeği yemedim şimdiye kadar 2 elma 1 kupa 7 otlu çay 1.5 lt su içtim birazdan eve gideceğim akşama kursum var tekrar okula gelmem gerekiyor.kendimi zinde hissedersem 30 dk eliptik bisikletle spor yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet
bugün tam 4 hafta oldu 75 ile başlamıştım.71.3 sabah ki kilom kurtulamadım bitürlü bu 71 den
Çok güzel kilo vermişsin canım. Darısı başıma. Ben yarın sabah tartılacağım. Egzersizleri mi arttırsan acaba?bugün tam 4 hafta oldu 75 ile başlamıştım.71.3 sabah ki kilom kurtulamadım bitürlü bu 71 den
O süreç nasıl atlatılıyor peki? Yada ne kadar zaman sonra tekrar kilo vermeye başlanıyor?gayet iyi vermişsin canım, kilo arada duraklıyor, bozma moralini,
O süreç nasıl atlatılıyor peki? Yada ne kadar zaman sonra tekrar kilo vermeye başlanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?