- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
-
Hmmm, nasıl bir şeymiş ki o?böyle devam ederse 1 günlük şok yaparım yran detoksu mesela
günaydın cnm inşallah dün akşam o canının çektiklerini yememişindir.birde çok mu geç yiyorsun acaba
71,2 idi değil mi? Canım ilk sayfada bir tablo oluşturdum. Haftada bir tartılırız diye düşündüm. Bir sonraki tarihte bildirimini yaparsan kaydedebilirimbende takılıyorum öyle işte dünkü kilomla aynıydım sabah üzüldüm
71.571,2 idi değil mi? Canım ilk sayfada bir tablo oluşturdum. Haftada bir tartılırız diye düşündüm. Bir sonraki tarihte bildirimini yaparsan kaydedebilirim...
71.3 cnm tabiiki haftaya yazarım kilomu tskler71,2 idi değil mi? Canım ilk sayfada bir tablo oluşturdum. Haftada bir tartılırız diye düşündüm. Bir sonraki tarihte bildirimini yaparsan kaydedebilirim...
Merhaba canım hoşgeldin;uzun zamandır yazamadim.regli donemi falan derken biraz kilo artışı oldu ama yavaş yavaş normale dönüyorum.bu sabah 72.2 idim.kilo ayni ama sıkılaşma devam ediyor haftaya artik 71 lere gecerim herhalde.spora başlamişsin nasıl gidiyor.3 mille başlamak biraz zor olmuştur gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?