• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlıyorum...

Progestan mı kullandın? Bende uzun bir süre kullandım. O ilaç vücutta yağ birikimini arttırıyormuş. Canım hiç kasma kendini, sen hamilesin. Sağlıklı beslen. Az kalmış zaten. Ben 88 kg ile doğuma girdim biliyor musun? Yatakta dönemiyordum. Bildiğin yuvarlanıyordum. Şimdi 71.6 kg yim. 88 den iyidir herhalde ne diyelim. Zamanla bu kilolarda gidecek inşallah.

Evet progestan kullandım.Bende yatakta dönemiyorum diyorum nasıl geçecek bu günler offf.
Ama maşallah sen çok güzel vermişsin 88 den 71 e maşallah.Bundan sonra dikkat edersen daha da hızlı verirsin zaten.
İmkanın oluyor mu yürüyüş ya da spor yapabiliyor musun.

Evet progestan kullandım.Bende yatakta dönemiyorum diyorum nasıl geçecek bu günler offf.
Ama maşallah sen çok güzel vermişsin 88 den 71 e maşallah.Bundan sonra dikkat edersen daha da hızlı verirsin zaten.
İmkanın oluyor mu yürüyüş ya da spor yapabiliyor musun.
Canım benim çok ödemim vardı. Doğumdan hemen sonra 10 kg gitti düşün. Yalnız bundan sonra dikkat etmem lazım işte. Bel fıtığı ameliyatı olduğum için koşu bandını çok sık kullanamıyorum. Yarın bir yarım saat çıkacağım bakalım. Belimi nasıl etkileyecek bilmiyorum ona göre bir program oluşturacağım.

3 haftadır diyetteyim 75 le başladım bu sabah 71.2 yim öğretmenim çalışınca zorlanıyorum polikistik over hastasıyım insülin direncim var ama ilaç kullanamıyorum kendi çabalarımla vermeye çalışıyorum işte.eliptik bisikletimi aldım haftanın 4 günü falan 30 dk yapıyorum.
Hadi bakalım. İyi vermişsin maşallah. Bence biz çok kritik bir kilodayız. Bu saatten sonra dikkat etmezsek en azından kendi adıma 80 falan dinlemem gibi geliyor açıkçası. İnsanın nefsine hakim olması çok zor ya. Şu anda aklımdan neler yemek geçiyor :KK23:bilsen...

Günaydın herkese.Bugün tartildim ve ne yazık ki 73.3 çıktım.Regli döneminde olduğum için.Ama ölçülerimde değişiklik olmuş sıkılasmisim.Bununla mutlu oluyorum simdilik :)

günaydın:KK54:
sabah ki kilom :71.4
kilo almış görünüyorum hafta sonuda araya giriyor pöfff umarım çok almam
Günaydın canım;

Aynı kilodayız. Hadi bakalım görelim bizi. Dünkü tatlı krizini zor atlattım. Birazdan kahvaltı yapacağım. Canım şu baklavalardan çekiyor. Kahvaltıda bir dilim yesem mi ne?

Kahvaltım;

2 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Sütlü kahve (1 çay kaşığı şeker ile)

Midem doydu ama nefsim doymadı. Bugünü de atlatabiliriz inşallah...

Back
X