• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlıyorum...

canım şekerli yani glikozlu ekmekten tut pekmeze kadar hiç bir şey yenemiyor. baha iyibir kkaratay kahvaltısı . ve tatlı krizi vs de de badem gibi glisemik indeksi düşük gıdalar ile takviye . ben aralık sonunda başladım ve düzenli yapmadım 70.9la şimdi 63 um ama çok rahat gitti . diğer dogumumdan sonra da diet yaptım ama hasta oldum . ama karatayla iyileşip güzelleşiyor insan :)

karatayda şart aç kalmamak :)

kızlar bel bölgesinde simit varsa karacigeriniz yağlı :( spor tek başına yeterli değil :(

Hemen anlatayım ..Çok fazla tatlı vs krizi yaşamıyorum aslında sadece malum dönemlerde tatlı -abur cubur krizim olur ve ne yazıkki bugüne kadar kendimi frenlemeye yönelik bir şey yapmadım.Ama bundan sonra daha dikkat edeceğim.Bu konuda birbirimize destek olabiliriz
Tabi. Elimizden geleni yapmaya çalışalım. Çok uzun vadeli bir plan yapmayalım. İlk aşamada önümüzdeki 1 haftayı ele alalım mesela. Herkes bugünkü kilosunu kaydetsin. Haftaya bugün tekrar tartılalım. Eğer kısa vadede verdiğimiz sözleri tutabilirsek bu bizi motive edecektir diye düşünüyorum.

Tabi. Elimizden geleni yapmaya çalışalım. Çok uzun vadeli bir plan yapmayalım. İlk aşamada önümüzdeki 1 haftayı ele alalım mesela. Herkes bugünkü kilosunu kaydetsin. Haftaya bugün tekrar tartılalım. Eğer kısa vadede verdiğimiz sözleri tutabilirsek bu bizi motive edecektir diye düşünüyorum.
Yarın sabah tartılıp bildirelim mi ben bugün tartılmadım

Aman canım ya, aksi olsa burada ne işimiz var? Bakalım haftaya bugün kaç kilo olacağız? Haftada bir, iki kilo normal diyorlar. Bakalım verebilecek miyiz?
Bu biraz da metabolizmayla ilgili.Benim metabolizmam da yavaş sanırım.Onu da hızlandırmam lazım.Bu arada kaç yaşındasın.Bebişin ne kadarlık diye sorsam sakıncası yoktur sanırım

Bu biraz da metabolizmayla ilgili.Benim metabolizmam da yavaş sanırım.Onu da hızlandırmam lazım.Bu arada kaç yaşındasın.Bebişin ne kadarlık diye sorsam sakıncası yoktur sanırım
Estağfurullah canım, ne sakıncası olacak. 30 yaşındayım, bebeğim 6. ayında teyzesi. Şimdilik izindeyim. Sütümde yok maalesef. O yüzden kilolar kaldın üstümde. Dediğim gibi hafta hafta ilerleyelim. Birden uzun vadeli planlar yaparsak bu motivasyonumuzu düşürebilir.

Sende durumlar nasıl? İş, okul, ev ? Neler yapıyorsun?

Bu arada biraz önce çay demledim. Yarım çay kaşığı şeker attım. Akşam yemeği olarak sebze haşlama düşünüyorum. Bugün performansım düşük çünkü midemi bozdum. Ne kadar kek, çörek yedim düşünün. Bu iştah nasıl azalacak kardeşim?

Estağfurullah canım, ne sakıncası olacak. 30 yaşındayım, bebeğim 6. ayında teyzesi. Şimdilik izindeyim. Sütümde yok maalesef. O yüzden kilolar kaldın üstümde. Dediğim gibi hafta hafta ilerleyelim. Birden uzun vadeli planlar yaparsak bu motivasyonumuzu düşürebilir.

Sende durumlar nasıl? İş, okul, ev ? Neler yapıyorsun?
Maşallah.Allah bağışlasın canım.Benim de 22 aylık bir oğlum var.Normalde bu kadar internette takılamıyorum fırsat vermiyor benim ufaklık.Şimdi uyuyor da bende takılıyorum.36 yaşındayım.Çalışmıyorum.

Gel canım. Maşallah az kalmış. İlk bebeğin mi? Annelik çok güzel, değer her şeye. Ben kendimden rahatsız olmaya başladım. Kendimi böyle görmeye alışkın değilim. Elimden geleni yapmaya çalışacağım. Bu arada diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım...

Evet ilk bebeğim ama hamilelik beni çok yordu,daha doğrusu kilolar yordu sanırım bu kadar.Normalde hep çok zayıftım.Normal kilom 54 tü :( şimdi 80 küsürüm :(( Hormon kullandım ilk 4 ay ve inanılmaz yedim ve hala yiyorum.Depresyona girmek üzereyim galiba.Kendimi eskisi gibi görebilecek miyim acaba diye .Ama sizi takip etmek motive olacak umarım :)

Evet ilk bebeğim ama hamilelik beni çok yordu,daha doğrusu kilolar yordu sanırım bu kadar.Normalde hep çok zayıftım.Normal kilom 54 tü :KK43: şimdi 80 küsürüm :KK43:( Hormon kullandım ilk 4 ay ve inanılmaz yedim ve hala yiyorum.Depresyona girmek üzereyim galiba.Kendimi eskisi gibi görebilecek miyim acaba diye .Ama sizi takip etmek motive olacak umarım :)
Progestan mı kullandın? Bende uzun bir süre kullandım. O ilaç vücutta yağ birikimini arttırıyormuş. Canım hiç kasma kendini, sen hamilesin. Sağlıklı beslen. Az kalmış zaten. Ben 88 kg ile doğuma girdim biliyor musun? Yatakta dönemiyordum. Bildiğin yuvarlanıyordum. Şimdi 71.6 kg yim. 88 den iyidir herhalde ne diyelim. Zamanla bu kilolarda gidecek inşallah.

Akşam yemeğim;

3 kabak ve 1 havucu rendeledim. İçine 1 yumurta, 1 yemek kaşığı un, 1 çay kaşığı tuz-pulbiber ve nane attım. Tavada 1 yemek kaşığı çiçek yağıyla kızarttım. Bir kibrit kutusu kadar peynirle yedim. Bundan sonra yemek yemeyeceğim. Çayla devam ederim sanırım. Öpüyorum sizleri.

Tabi ki canım. Hoş geldin. Ne yedik, ne içtik, ne tür egzersizler yaptık yazalım buraya. Gözümüz döndüğünde de hissettiklerimizi ve istediklerimizi yazarak birbirimizi motive edelim. Bundan bir ay sonra ne durumda olacağız hep birlikte görelim mesela...

3 haftadır diyetteyim 75 le başladım bu sabah 71.2 yim öğretmenim çalışınca zorlanıyorum polikistik over hastasıyım insülin direncim var ama ilaç kullanamıyorum kendi çabalarımla vermeye çalışıyorum işte.eliptik bisikletimi aldım haftanın 4 günü falan 30 dk yapıyorum.

Back
X