başlıksız...

Kendine öz güveni varmış kızın. Başkası için değil, kendisi için yaşamış.
bir sürü insanın sazan olacağı "evlilik" tılsımına yenik düşmemiş.
Bir şeyin üzerine ne kadar titrersen o kadar ters teper sana. Yani ne kadar kendin olmayı bırakır karşındaki için yaşarsan artık karşındaki insan için tat tuz kalmaz.

arkadasa da yazdım bu ilişki bitti bunun gayet farkındayım artık. dediğim gibi telefonda başlamadık telefonda da bitirmycem. yakın zamanda görüşeceğiz, o günü bekliyorum.
Ya siz bu insanla hala adı var olan bir birliktelik içindesiniz demi?
bu durumda tesadüf bir karşılaşma gibi zamanı belli olmayan bir tanımlama seninki..
Madem ayrılacaksın ara "seninle konuşmam lazım " de. Çok zor değil ama etik olan budur.

Hayat sana zorluklar yaşatmış, zamanla da insanlara safça güvenmemek gerektiğini öğrenmişsin ve iyi de etmişsin. Kınamıyorum, hayat senin hayatın nasıl davranmak istediğin seni bağlar ama biriyle birlikteyken başka biriyle görüşmeni doğru bulmadım. Karşındaki erkek seni yedekte görüp başkalarına mavi boncuk dağıtıyorsa sen de onun gibi olmalısın diye birşey yok. Herkesin kendine göre değer yargıları, prensipleri, hayata bakışı vardır. Her ne olursa olsun hayatına yeni birini alacaksan, önce var olan ilişkini sonlandırmalısın bence. Umarum hayat bundan sonra istediğin gibi olur, sevgiler...

aman allahım böyle sapıklar işte bu yüzden rahatlar... nasılsa söyleyemiyorlar diye sizin için gerçekten çok büyük bir travma..

o zamanlar aynı ortama gelmek bile istemiyordum. annemler ananemlere giderken çoğu zaman gitmezdim. annem hep olur mu kızım ananen özlemiş diyerek zorla götürürdü. nerden bilecekki kardeşinin bu derece pislik, adi bi insan olacağını.

O zaman ayrıl,

sende onun kişiliğine düşüp yedekte tutma hiç hoş değil

dediğim gibi görüştüğümüzde ayrılacam. bu olayın hoş olmadığının farkındayım. görüşüğüm zaman söyleyecek çok şeyim var onları söyleyip bitircem.

telefonda mı bitireyim. zamanı belli haftaya grüşeceğiz onun için sabrediyorum.

teşekkür ederim... İnşallah hayat her insanın gönlüne göre olur...
bayanlarda bazen dur diyemeyeceğin bi dürtü vardır bilmiyorum bunun adı ne. bir yıldır yaptıklarıma karşılık onun yaptıklarını düşününce bu dürtü çıkıyor işte. o bana yaptı ben de ona yapayım ki anlasın tarzı bişey... inan bu söylediklerimi bi başkası söylemiş olsaydı kızardım ama şimdi engel olamıyorum kendime.

burda benim açımdan iyi bişey mi dedin kötü mü anlayamadım ama. son sözün kesinlikle doğru):

O dayının Allah belasını versin

Pis sapık aşağılık

zamanında ben de Rabbime havale etmiştim. ve şuan hayatı berbat mutsuz. bunları gördükçe sevinmiyorum tabiki ama benim çocuk yaşta o şeylere maruz bıraktığı içinde bazen ohhh olsun diyorum.

kaç yaş fark vardı aranızda merak ettim.. annen nerden bilsinki dedğin gibi

Bence içinde yılların birikmiş öfkesi var ve bunu bir şekilde birinden çıkartmak istiyorsun. Belki dayının yaptığı ahlaksızlığı, sevgilinden çıkartıyorsundur olamaz mı? Yani kafandaki algı "erkekler pislik, onlara müstehak" gibi bir şey olabilir mi?

arkadasa da yazdım bu ilişki bitti bunun gayet farkındayım artık. dediğim gibi telefonda başlamadık telefonda da bitirmycem. yakın zamanda görüşeceğiz, o günü bekliyorum.

"Doğru" ne? Niye başka insanların seviyelerine düşüyorsunuz ki.
Açıkça yedekte tutacağım diyorsunuz, kısasa kısasla hele böyle bir konuda olmamalı..
Kınamaya gelince, kınamayın ama aldatıcam sevgilimi gibi konuşmuşsunuz bu yüzden o şekilde konuştum ben de, böylesinin doğru olduğu bir dünya yok çünkü..
Karar sizin, hakkınızda hayırlısı.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki lunatic. Dışarıdan öncr ayrıl sonra yoluna bak diyenlere herşey çok kolay geliyor. Bazı insanlar güçlüdür psikolojik olarak stabildir bazıları ise değildir. Bazen tek başına cesaret edemediğin durumlarda birinin yardımı sana güç verir.
Yeni kişiyle tanışmadan geçmişten gelen özgüven eksiğiyle bu hastalıklı ilişkiden kurtulamazsın. Sana birinin kendini iyi hissettirmesi lazım. Şunu unutma hayatta kimse senden daha önemli değil.

Hersey iyi güzel hosta, yani saglam adimlar atmaga baslamissiniz, ama sevgiliniz varken yeni biriyle bulusup tanismak olmamis kusura bakmayin... Madem gelecek göremiyorsunuz ayrilin yasa ara verin( bu ara vermek ne oluyorsa) ama suan yaptiginiz düpedüz aldatmak... Gözünüzü acmaniz iyide siz biraz fazla acmissiniz...

şimdiye kadar öyle bi düşünce yoktu kafamda. yıllardır dayımın yaptığı pisliği evet tek başıma kaldırmak zorunda kaldım ama bunu diğer erkeklerden asla çıkarmaya çalışmadım. sevgilime gelince şuan inan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. onu hala çok seviyorum, hala öl dese ölürüm... son bir haftadır etrafımı izliyorum kuzenlerimin sevgilileriyle ilişkilerine bakıyorum, benimkine bakıyorum. sonra bilmiyorum şuan aslınca canım yanıyor. belki de onun tavırlarını yine ondan çıkarmak istiyorum.

Durumunu okuyunca üzüldüm açıkçası; Kendine sıfırdan bir özgüven oluşturma çabanda bunu erkek arkadaşını fiilen aldatarak yapmamalısın. Çünkü ne olursa olsun yarın öbür günde bunun için pişmanlık yaşayacaksın. Belli ki bu ilişki senin için tamamen bitmiş, yeni bir yol arayışına girmişsin ama etik olan sözde devam eden ilişkini bitirmekten geçer. Tanışma olayını da haftaya erteleyebilirsin mesela :)

Dayı olayına gelince bunu içinde kendi kendine yaşamış olman çok acı; babam öldürürdü dayımı demen bir varsayım ama o pislik hayatından tamamen çıkmış olurdu böylece. İnan buna tekrar yeltenecek günün birinde çünkü karşısında onun pisliği karşısında susan biri var.

İnsanlara hayır demeyi öğrenmek gerçekten en büyük olay bence :) Bende bunu kısa bir süre önce oğlumun doğumuyla öğrenmiştim aslında.

Kendinle ve hayatınla ilgili verdiğin kararlarda sana şans diliyorum. Gerekirse bu yolda bir psikolojik destekte al ve pes etme. Erkek arkadaş olayını bir an önce hallet ki daha sonra aldatan kişi olmanın pişmanlığını yaşama. Dayı olayına gelince susma lütfen ; bunu başka kimlere yaptığını ya da yapacağını bilmiyorsun. Bir şekilde bu dayı olayı bilinmeli !!!!

duygularıma tercüman oldun resmen teşekkür ederim. haklısın bana birinin iyi hissettirmesi, değerli olduğumu hisetmem lazım. teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…