Kendine öz güveni varmış kızın. Başkası için değil, kendisi için yaşamış.bir arkadasım vardı kendini çok beğenmiş. gerçekten abartmıyorum okulun yarısından çoğu kızın peşindeydi. kız kimseye pas vermez dilediği kişiyle yatardı. ki kızın da huyunun ne olduğunun herkes farkındaydı. neyse okulda bir çok kişiyle çıktı ama o sevgilililerini görmeniz lazımdı resmen kızın ağzının içine bakıyorlardı. kız çıktığı herkese aynı şeyler hevesini alınca bırakırdı felan.. sonuç kız sevgilileri tarafından çok sevildi çıktığı çoğu erkek mükemmel evlilik teklifleri yaptı. bir yıldır kimseyle konusmadım görüşmedim, dışarda gezmedim, işten eve evden işe, sevgilim ne derse yaptım onu asla üzmedim peki ya ben neden değer görmedim... artık erkeklere bakış açımda değişti çoğu erkek bundan anlıyor.
Ya siz bu insanla hala adı var olan bir birliktelik içindesiniz demi?arkadasa da yazdım bu ilişki bitti bunun gayet farkındayım artık. dediğim gibi telefonda başlamadık telefonda da bitirmycem. yakın zamanda görüşeceğiz, o günü bekliyorum.
aman allahım böyle sapıklar işte bu yüzden rahatlar... nasılsa söyleyemiyorlar diye sizin için gerçekten çok büyük bir travma..
O zaman ayrıl,
sende onun kişiliğine düşüp yedekte tutma hiç hoş değil
Ya siz bu insanla hala adı var olan bir birliktelik içindesiniz demi?
bu durumda tesadüf bir karşılaşma gibi zamanı belli olmayan bir tanımlama seninki..
Madem ayrılacaksın ara "seninle konuşmam lazım " de. Çok zor değil ama etik olan budur.
Hayat sana zorluklar yaşatmış, zamanla da insanlara safça güvenmemek gerektiğini öğrenmişsin ve iyi de etmişsin. Kınamıyorum, hayat senin hayatın nasıl davranmak istediğin seni bağlar ama biriyle birlikteyken başka biriyle görüşmeni doğru bulmadım. Karşındaki erkek seni yedekte görüp başkalarına mavi boncuk dağıtıyorsa sen de onun gibi olmalısın diye birşey yok. Herkesin kendine göre değer yargıları, prensipleri, hayata bakışı vardır. Her ne olursa olsun hayatına yeni birini alacaksan, önce var olan ilişkini sonlandırmalısın bence. Umarum hayat bundan sonra istediğin gibi olur, sevgiler...
Kendine öz güveni varmış kızın. Başkası için değil, kendisi için yaşamış.
bir sürü insanın sazan olacağı "evlilik" tılsımına yenik düşmemiş.
Bir şeyin üzerine ne kadar titrersen o kadar ters teper sana. Yani ne kadar kendin olmayı bırakır karşındaki için yaşarsan artık karşındaki insan için tat tuz kalmaz.
O dayının Allah belasını versin
Pis sapık aşağılık
o zamanlar aynı ortama gelmek bile istemiyordum. annemler ananemlere giderken çoğu zaman gitmezdim. annem hep olur mu kızım ananen özlemiş diyerek zorla götürürdü. nerden bilecekki kardeşinin bu derece pislik, adi bi insan olacağını.
Bence içinde yılların birikmiş öfkesi var ve bunu bir şekilde birinden çıkartmak istiyorsun. Belki dayının yaptığı ahlaksızlığı, sevgilinden çıkartıyorsundur olamaz mı? Yani kafandaki algı "erkekler pislik, onlara müstehak" gibi bir şey olabilir mi?teşekkür ederim... İnşallah hayat her insanın gönlüne göre olur...
bayanlarda bazen dur diyemeyeceğin bi dürtü vardır bilmiyorum bunun adı ne. bir yıldır yaptıklarıma karşılık onun yaptıklarını düşününce bu dürtü çıkıyor işte. o bana yaptı ben de ona yapayım ki anlasın tarzı bişey... inan bu söylediklerimi bi başkası söylemiş olsaydı kızardım ama şimdi engel olamıyorum kendime.
kaç yaş fark vardı aranızda merak ettim.. annen nerden bilsinki dedğin gibi
arkadasa da yazdım bu ilişki bitti bunun gayet farkındayım artık. dediğim gibi telefonda başlamadık telefonda da bitirmycem. yakın zamanda görüşeceğiz, o günü bekliyorum.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki lunatic. Dışarıdan öncr ayrıl sonra yoluna bak diyenlere herşey çok kolay geliyor. Bazı insanlar güçlüdür psikolojik olarak stabildir bazıları ise değildir. Bazen tek başına cesaret edemediğin durumlarda birinin yardımı sana güç verir.nasıl bi başlık yazacağımı bilemedim. daha doğrusu ne yazacağımı da bilmiyorum...
hanımlar beni çoğunuz biliyorsunuz artık. neler yaşadığımı ailemi, sevgilimi, arkadaşlarımı, kişiliğimi, hayatımın nasıl ilerlediğini... konularımda bunlardan hep bahsettim...
kişiliğim: artık insanlara eskisi gibi davranamıyorum. davranmıyorum değil, davranamıyorum... içimden gelmiyor artık herkese karşı güler yüzlü olmak, herkesi kendimden üstün görmek.... sanırım bu konuda biraz düzeldim, insanlara hayır diyebiliyorum ve bu hoşuma bile gidiyor bazen.
neler yaşadım: küçüklüğümde hep kilolu, insanların kırıcı, alaycı konusmalarına maruz kalan, özgüveni yitip gitmiş, güçsüz, aciz, bir o kadar da saftım. tabiki güvenimin çoğunu kilodan dolayı kaybetmiştim ama beni asıl yaralayan ve asla aklımdan çıkmayan, kimseye anlatamadığım dayımın tacizleriydi. kendimi bana iğrenç hisettiren benim öz dayım.
ailem: harika bir aileye sahibim çok şükür. babam çok merhametli, annem çok iyi, abim düşünceli, yengemin eşi benzeri yok ve yeğenlerim... ailemi çok seviyorum. borçlarımız çok bu biraz canımızı sıkıyor ama Allah can sağlığı versin bu günlerde geçecek.
arkadaşlarım: dostum diyebileceğim 2 kişi diğerleri sadece arkadaş... çoğu arkadasım, güvendiğim, sırlarıma ortak ettiğim çoğu arkadaşım beni kendi egoları için harcadılar. ses etmedim... ama artık eski hastalıklı arkadaşlıklardan da kurtuldum...
kişiliğim: özgüvensiz, kendini her olayda küçük gören, insanları kıramayan, lügatımda hayır kelimesi bulunmayan, kimilerine göre çok salak, bazılarına göre iyi biriyim (dim).
sevgilim: hastalıklı bi ilişkinin içindeyim ki bunu artık fark etmemem mümkün değil. sevgilimin ağzının içine bakardım hep, askerliğini, işsizlik psikolojisini, hakaretlerini, ağır sözlerini her defasında alttan alan ben olan bir ilişki... eskiye göre şimdi biraz daha iyiyiz ama ben artık bu ilişkiye olan güvenimi yitirmiş durumdayım.eskisi kadar çok seviyorum ama bişeylerde beni ondan itiyor. geçenlerde ona 1 yıl boyunca neyi içimde tuttuysam uzunca bir mesaj atıp yolladım.
bunlar nasıl laflar böyle bana vicdan mı yaptırmaya çalışıyorsun dedi bana.
ben de içimde kendimce yaşadığım sen üzülme diye gıkımı çıkarmadığım şeyleri seninle paylaştım dedim.
aradı konustuk epey herşeyden konustuk. ona sinirlenmem hoşuna gitmiş, ama benim saf, temiz halimi sevdiğini değişirsem eğer 20 yıllık bi evlilikte olsa bitireceğini söyledi. hep böyle kal dedi.. tabi kim istemez dimi ağzının içinde dili olmayan, dırdır etmeyen, herşeyine göz yuman, gel dese gelecek git dese gidecek, en önemlisi elinin altında olan bir kadını kim istemez....
ve hayatım nasıl ilerliyor: çok enteresan ama artık kendimi güçlü hisediyorum. 3 günlük dünya bugün varız yarınımız meçhul. neden üzeyimki kendimi ya da neden üzülen olayım ki. Rabbim bana bu hayatı bahşetmiş bir şans vermiş, neden olumsuzlukları düşünerek bu hayatı devam ettireyimki.yarın hepimiz toprak olmayacak mıyız? seneler sonra kim hatırlayacakki bizleri.. ve insanlara artık hayır diyebiliyorum. bu diyeceğim şeye belki hepiniz çok kızacaksınız, belki beni kınayacaksınız ama bugün biriyle tanışacam... hayır buna sevinmiyorum çünkü sevgilimi gerçekten çok seviyorum, ama benimkinin hal ve hareketleri ortada. Rabbim herşeyin hayırlısını versin..
Allah herkesin gönlüne göre versin. bu arada benden küçük evlenmemiş arkadaslara bir nasihatım var aslaaaa ama aslaaa erkeklere güvenmeyin. aaa bu beni seviyor ne isterse yapayım, evlenecez zaten demeyin. sonrası çok büyük pişmanlık. bir kul olarak Yaradanın karşısına bile çıkarak utanmanız.. güvenmeyin kızlar...
tek vicdanımı sızlatan Allaha karşı utancım... ,,
velhasılkelam neden yazdım bilmiyorum:) burası bana bağımlılık yaptı. sanki herşeyi yazmam gerekiyor gibi hisediyorum.. sizleri seviyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin...
Bence içinde yılların birikmiş öfkesi var ve bunu bir şekilde birinden çıkartmak istiyorsun. Belki dayının yaptığı ahlaksızlığı, sevgilinden çıkartıyorsundur olamaz mı? Yani kafandaki algı "erkekler pislik, onlara müstehak" gibi bir şey olabilir mi?
Seni o kadar iyi anlıyorum ki lunatic. Dışarıdan öncr ayrıl sonra yoluna bak diyenlere herşey çok kolay geliyor. Bazı insanlar güçlüdür psikolojik olarak stabildir bazıları ise değildir. Bazen tek başına cesaret edemediğin durumlarda birinin yardımı sana güç verir.
Yeni kişiyle tanışmadan geçmişten gelen özgüven eksiğiyle bu hastalıklı ilişkiden kurtulamazsın. Sana birinin kendini iyi hissettirmesi lazım. Şunu unutma hayatta kimse senden daha önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?