• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlıksız...

Hersey iyi güzel hosta, yani saglam adimlar atmaga baslamissiniz, ama sevgiliniz varken yeni biriyle bulusup tanismak olmamis kusura bakmayin... Madem gelecek göremiyorsunuz ayrilin yasa ara verin( bu ara vermek ne oluyorsa) ama suan yaptiginiz düpedüz aldatmak... Gözünüzü acmaniz iyide siz biraz fazla acmissiniz...:KK14:

ilişkiye ara vermek de bitirmek zaten. bilmiyorum bu konuyu açarken güçlü olduğumu düşündüğümden açmıştım. ama şimdi yine aklım karıştı duygusala bağladım:)

Durumunu okuyunca üzüldüm açıkçası; Kendine sıfırdan bir özgüven oluşturma çabanda bunu erkek arkadaşını fiilen aldatarak yapmamalısın. Çünkü ne olursa olsun yarın öbür günde bunun için pişmanlık yaşayacaksın. Belli ki bu ilişki senin için tamamen bitmiş, yeni bir yol arayışına girmişsin ama etik olan sözde devam eden ilişkini bitirmekten geçer. Tanışma olayını da haftaya erteleyebilirsin mesela :)

Dayı olayına gelince bunu içinde kendi kendine yaşamış olman çok acı; babam öldürürdü dayımı demen bir varsayım ama o pislik hayatından tamamen çıkmış olurdu böylece. İnan buna tekrar yeltenecek günün birinde çünkü karşısında onun pisliği karşısında susan biri var.

İnsanlara hayır demeyi öğrenmek gerçekten en büyük olay bence :) Bende bunu kısa bir süre önce oğlumun doğumuyla öğrenmiştim aslında.

Kendinle ve hayatınla ilgili verdiğin kararlarda sana şans diliyorum. Gerekirse bu yolda bir psikolojik destekte al ve pes etme. Erkek arkadaş olayını bir an önce hallet ki daha sonra aldatan kişi olmanın pişmanlığını yaşama. Dayı olayına gelince susma lütfen ; bunu başka kimlere yaptığını ya da yapacağını bilmiyorsun. Bir şekilde bu dayı olayı bilinmeli !!!!

sevgilim onu çok seviyorum bu ilişki bitsin istemiyorum. ama bu noktaya o getirdi bizi. beni her defasında aşağıladı, hakaret etti, bekaretimi aldı o anı bile bana zehir etti. beni diğer kız arkadaşlarıyla bir tuttu. içimde anlatmak istediğim o kadar çok şey varki aslında. anlatamadığım içimde çok şey yaşıyorum ben.
bundan yıllar önce o iğrenç dayım olacak adam. kendi öz hala oğlunun karısıyla senelerce ilişki yaşadı kimse bilmeden. yine bunu ilk öğrenen ben oldum o zamanlar yanında silah taşıyordu şaka değil beni öldürmek için. sonra olaylar ananemin evlatları arasında duyuldu. ama ben kimseye tek bişey dememiştim.
o dönem bu taciz olayını kuzenime anlattım sonuçta herkes onun ne kadar pislik olduğunu anlamıştı. kuzenim bana dediki saçmalama ne kadar adi de olsa yeğenlerine bunu asla yapmaz şuan iftira atıyorsun demişti:(

Baska birini garantilemeden sevgilinden ayrilmak istemiyosun.Hmm.Iyimis.Devam et boyle kendini guclu zanneden kadin.

şimdiye kadar öyle bi düşünce yoktu kafamda. yıllardır dayımın yaptığı pisliği evet tek başıma kaldırmak zorunda kaldım ama bunu diğer erkeklerden asla çıkarmaya çalışmadım. sevgilime gelince şuan inan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. onu hala çok seviyorum, hala öl dese ölürüm... son bir haftadır etrafımı izliyorum kuzenlerimin sevgilileriyle ilişkilerine bakıyorum, benimkine bakıyorum. sonra bilmiyorum şuan aslınca canım yanıyor. belki de onun tavırlarını yine ondan çıkarmak istiyorum.
O sana "öl dese" neden ölürsün? Sen bu kadar mı ona bağımlısın? Kendini neden düşünmüyorsun? Güçlü bir kızsın belli, bu yolda da adımlar atmaya başlamışsın. Ama bu adımları yavaşça atmayı denesen? Herşey bir anda olmaz. Yeni biriyle görüşme isteğin, aslında sevgilini sevmediğinden, ondan kurtulmak istediğinden, içindeki güçlü kızı çıkartma ve bunu gösterme isteğinden. Yani "bakın ben güçlüyüm" diye haykırmak istiyorsun gibi geldi bana yazdıkların. Sen kıymetlisin, bu dünyada teksin, bir tanesin. Kimse senden daha değerli değil. Ve kimse için de kendinden ödün vererek bir şeyleri ispat etmeye çalışma derim ;)
sevgilim onu çok seviyorum bu ilişki bitsin istemiyorum. ama bu noktaya o getirdi bizi. beni her defasında aşağıladı, hakaret etti, bekaretimi aldı o anı bile bana zehir etti. beni diğer kız arkadaşlarıyla bir tuttu. içimde anlatmak istediğim o kadar çok şey varki aslında. anlatamadığım içimde çok şey yaşıyorum ben.
bundan yıllar önce o iğrenç dayım olacak adam. kendi öz hala oğlunun karısıyla senelerce ilişki yaşadı kimse bilmeden. yine bunu ilk öğrenen ben oldum o zamanlar yanında silah taşıyordu şaka değil beni öldürmek için. sonra olaylar ananemin evlatları arasında duyuldu. ama ben kimseye tek bişey dememiştim.
o dönem bu taciz olayını kuzenime anlattım sonuçta herkes onun ne kadar pislik olduğunu anlamıştı. kuzenim bana dediki saçmalama ne kadar adi de olsa yeğenlerine bunu asla yapmaz şuan iftira atıyorsun demişti:KK43:
Onunla birlikte olduğun için mi acaba mecbur hissediyorsun kendini?

O sana "öl dese" neden ölürsün? Sen bu kadar mı ona bağımlısın? Kendini neden düşünmüyorsun? Güçlü bir kızsın belli, bu yolda da adımlar atmaya başlamışsın. Ama bu adımları yavaşça atmayı denesen? Herşey bir anda olmaz. Yeni biriyle görüşme isteğin, aslında sevgilini sevmediğinden, ondan kurtulmak istediğinden, içindeki güçlü kızı çıkartma ve bunu gösterme isteğinden. Yani "bakın ben güçlüyüm" diye haykırmak istiyorsun gibi geldi bana yazdıkların. Sen kıymetlisin, bu dünyada teksin, bir tanesin. Kimse senden daha değerli değil. Ve kimse için de kendinden ödün vererek bir şeyleri ispat etmeye çalışma derim :KK66:

Onunla birlikte olduğun için mi acaba mecbur hissediyorsun kendini?

aslında bu soruyu kendime çok sordum, soruyorum ama sonucunda hayır diyorum onu sevdiğim için birlikteyim diyorum. sonra bi an geliyor beni üzüyor kırıyor o an çok sinirleniyorum offf yeter bitti demek istiyroum ama aklıma bu sefer birlikte olduğumuz geliyor. böyle bir karmaşa aslında ben bile çözemedim durumumu.

aldatmak değil benim anladığım sevgilisinde aradığını bulamamış başka birsiyle görüşmek isteyen bir insan var
ama üzgünüm bir an evvel sevgilinizden ayrılmanız gerek...yoksa ileri versiyonu gerçekten aldatmak...
bence çok duygusal ve hassassınız belli ki...ama güçlü durmaya çalışmakla olmaz
sadece duygularınızı yaşayın iyi , kötü , olumlu olumsuz .....(ve tabi değer yargılarınızla ,kişilik kurallarınızla)
neden derseniz içinize attığınız her duygu sizde yara yapmış gibi
ben okuduğum yazıda hala güçlü bir kız göremedim
inşallah hepsinden geçip önce kendisiyle ve gerçekten sevenleriyle ilgilenen güçlü bir insan olursunuz...

ayrılmamış onu yedekte tutuyormuş kendini güçlü hissetmek adına.
ben çok yanlış anlamışım başından sonuna okumayınca o_O
böyle bir mantık olabilir mi :KK51:
kendini daha da düşürürsün konu sahibi arkadaşım
güçlü hissetmek demek özgüven sahibi olmak demek
o da değerler yargılarına ters hareket yaparak daha da zayıflar güçlenmez....neyse..

aslında bu soruyu kendime çok sordum, soruyorum ama sonucunda hayır diyorum onu sevdiğim için birlikteyim diyorum. sonra bi an geliyor beni üzüyor kırıyor o an çok sinirleniyorum offf yeter bitti demek istiyroum ama aklıma bu sefer birlikte olduğumuz geliyor. böyle bir karmaşa aslında ben bile çözemedim durumumu.
Birlikte olduğun için ona mecbur değilsin ve ayrılmak istiyorsan gerçekten, bunu yapmaktan korkmamalısın. Biraz cesaret ;) Kendini çok sorgulama, içinden geleni yaşa ama sonunda da yaptıklarının arkasında duracak kadar da güçlü olmasın, tamam mı? ;)

Birlikte olduğun için ona mecbur değilsin ve ayrılmak istiyorsan gerçekten, bunu yapmaktan korkmamalısın. Biraz cesaret :KK66: Kendini çok sorgulama, içinden geleni yaşa ama sonunda da yaptıklarının arkasında duracak kadar da güçlü olmasın, tamam mı? :KK66:

Birlikte olduğun için ona mecbur değilsin ve ayrılmak istiyorsan gerçekten, bunu yapmaktan korkmamalısın. Biraz cesaret :KK66: Kendini çok sorgulama, içinden geleni yaşa ama sonunda da yaptıklarının arkasında duracak kadar da güçlü olmasın, tamam mı? :KK66:

tamam teşekkür ederim. defterle çalışcam bu konu üzerinde. 1 yıldır ne yaşadıysam tek tek düşünüp yazacam sonumuza öyle karar vereceğim. teşekkür ederim yargılamak yerine çözüm yolu gösterdiğin için.

tamam teşekkür ederim. defterle çalışcam bu konu üzerinde. 1 yıldır ne yaşadıysam tek tek düşünüp yazacam sonumuza öyle karar vereceğim. teşekkür ederim yargılamak yerine çözüm yolu gösterdiğin için.
Rica ederim :) Yaşadığın olayların sendeki etkisi bu şekilde demek ki o yüzden tasvip etmesem de sana saygı duyuyorum, yargılamak kimsenin haddi değil, hakkında hayırlısı olsun istediğin zaman özelden de yazabilirsin elimde bir şey gelmese bile dertleşmiş oluruz ;) Deftere yazmak da güzel fikir, sana iyi geleceğine inanıyorum:KK68:

Back
X