- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 34
-
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Ben zaten hamilelikten önce de hassastım uyku konusunda. Gece o yorganı pikeyi çeker ben açılırdım ve sürekli yorganıma sahip çıkcam diye uykusuz kalırdımay anammm yorum yazanlar ikiye bölündü. benim kafam da ikiye bölündü iyice kararsizlastim. ama hazır olduğumda denemeyi düşünmüyor da değilim bilemedim yauuuv
Oncelikle guzel temennilerin icin tesekkur ederim., sağa-sola dönüp yatamam, sırt üstü asla yatamam, yüz üstü uyuyanlardanım, gebeliğin son ayları perişan olmuştum, yatağın ortasına yuvarlak açıp yüz üstü yatmayı bile düşünmüştüm
şu kafaya erişirsem bende rahat edicem inşallahBen zaten hamilelikten önce de hassastım uyku konusunda. Gece o yorganı pikeyi çeker ben açılırdım ve sürekli yorganıma sahip çıkcam diye uykusuz kalırdımsonra gidip tek kişilik yorgan ve pike aldım herkes kendi yorganıyla uyuyo şimdi ohh mis nefesi yüzüme gelse asla uyuyamam hamile kalmadan önce yatış pozisyonunu ayarlayıp çözüm buluyordum bu işe ama artık mecbur yan yattığım için araya yastık koyuyorum yani ben ne kadar sağlıklı bir uyku uyursam ilişkimiz de o kadar sağlıklı olur o yüzden ayrı yatmak hiç dert değil
Uyku konusunda seni en iyi ben anlarım o zaman:))) doğumdan sonra yüz üstü yatmaya başlayınca dünya varmış demiştim:)))Oncelikle guzel temennilerin icin tesekkur ederim.
ay ablacım özellikle şuralara aşırı katılıyorum. sadece yüzüstü yatmayı sevenlerdendim bende ama gel gör ki hasret kaldımmm.
ben biraz ince ayrinticiyim abla eşimin de rahat yapısını bildiğim için kafam direk sogumalara vs gidiyor.
belki de ben yersiz evham yapıyorumdur. ama kafalar dallas vallahi
yazdığın her kelimeye sonsuz katılıyorum abla. sadece ayrı yattık diye soğumaz ama illaki o rahatlıkla bu tarz şeyler olduğunda hep isteyecek. doğumdan sonrada başlayacak siz rahat yatın, aman ben çocuk sesinden yatamıyorum bilmem nelere.Uyku konusunda seni en iyi ben anlarım o zaman:))) doğumdan sonra yüz üstü yatmaya başlayınca dünya varmış demiştim:)))
Eşini en iyi sen tanırsın tabii ama ayrı yatmak soğutmaz, ayrı yattı diye soğuduğunu iddia eden adam varsa da soğuyası varmış kadını suçlamak için bahane ediyor derim zira sevgiyi bir kenara bıraksam güçlü bir iletişimi olan eşler sırf ayrı yatıyor diye soğumaz ama şunu tavsiye ederim doğum sonrası hem babalık öğrenmeleri hem de kendilerini dışlanmış hissetmemeleri için, erkekleri mutlaka bebek bakımına dahil edin.
Soğuma neden oluyor dersen veya bir süre sonra iletişimin kopması, erkeğin ilgisizleşmesi, heh işte doğum sonrası kadının ben anneyim bebeğimle ben ilgilenirim, koynumda da uyur, sende köşede dur çıtını çıkarma, doğru tut incitme, aman yok yok sen en iyisi bebeğime dokunma demeyle oluyor.
Verin kucağına gazda çıkarsın, haftasonları pışpışlayıp uyutsun da, erkektir beceremez demeyin valla süper bebek bakıcılığı yapıyorlar, arada verin kucaklarına dışarı çıkarsınlar.
hamilelik için rahat ettirici 3 4 yastıkla yatıyorum. yok anam yok olmuyor. bu sabah art arda sağa dön sola dön yaptığım için çocuk sanki can çekişir gibi çırpındı ve biranda sertleşti karnım hemen ayağa kalktım panikle. Sanırım o da hiç rahat değilKız cinnetnur daha düne kadar hamile kalma isteğinle ilgili konu açarken şuan hamilelik sorunlarıyla debeleniyorsun valla zaman su gibi akıp gidiyor takvim doğruysa 81 günün kalmış :))
Aslında terzide Hamile yastığı diktirebilirsin vücudun belirli yerlerini desteklediği için konforlu uyku sağlıyormuş.
O zaman kulak tıkacı ve hamile uyku destek yastığı önerimi yineliyorum:)))yazdığın her kelimeye sonsuz katılıyorum abla. sadece ayrı yattık diye soğumaz ama illaki o rahatlıkla bu tarz şeyler olduğunda hep isteyecek. doğumdan sonrada başlayacak siz rahat yatın, aman ben çocuk sesinden yatamıyorum bilmem nelere.
bunun olmasını da asla istemiyorum o yüzden şimdi de sonrasında da benim her halime katlansın ki alışsın. o bebeği tek başıma bakmak için yapmadım.
asla da o düşüncelere sahip bir anne olmam diye düşünüyorum. :) gazını da çıkaracak, pışpışlayacak da.agladiginda susturacak da. ben anneysem o da baba yani
Bende hala şok oluyorum.yani soğuyan insan her türlü soğur yapacak insan her türlü yapar diyorsunuz. son örnek beni derinden sarstı aoooooovvvvvv gözlerimden ateş fırladı şuanda
inşallah benim durumum da sizinkine evrilir ablacım.O zaman kulak tıkacı ve hamile uyku destek yastığı önerimi yineliyorum:)))
Yok yok sakın bebek bakımında eşini dışarıda bırakma, bebekle babasının arasındaki bağı da sağlıyor ilgilenmeleri.
Biz ek gıdaya geçtiğimizde eşim doğum yapmış tecrübeli annelerden mama tarifleri alır yapıp yedirirdi, biz gidiyoruz deyip kanguruya koyar giderdi, bebek kızsa babaya daha bir düşkün oluyorlar, benim kız benden çok babasının peşinde gezerdi, tip ve karakter olarak da çok benziyorlar, benim adam daha bir şevkle yapardı o yüzden:)) bir ara dedim bir doğurmadın, yapabilsen onu da yapacaktın
ağzıma dolu dolu küfür geldi ama hazır Mune hanım da buradayken bir karaktersiz için yok yere ban yemek istemem...Bende hala şok oluyorum.
yaşamanız lazım.
nası abi ya bu adam mı nasıl hı. Felan dersiniz.
bi örnek vereceğim çok istedim.
ailecek oturuyoruz çaylar içiliyor.
elti mutfakta sigara içiyor.
benim hanım nerdeee diyor kaynım.
yani sohbet edilirken bile kadını görmek istiyor.
oda orda olacak adamın nefesi çıkmıyor.
aovvv 2 yıl ne kız? sabah uyandığımda muhakkak o yarı ağzı açık halini görmem lazım yoksa gün geçmiyor hdjfjfnfnfn 2 yıl neeeHamile oldugumu öğrendiğim andan çocugum 2 yaşına gelene kadar ayrı yattık:)
Hamileyken çarparda bişey olur diye huzursuzduk.
Doğunca uykusu çok hafifti , benide hep yanında isterdi ,kocamda horladığı için ayrı ayrı takıldık hep.
Valla hiçte soğuma olmadı.
Bence takıntı yapmışsınız.
Ayrıca rahat rahat yatın yatağınızda adam başka yerde uyusun ,
kız varya yatağımı da bazamı da yeni almıştım bir de biliyor musunİste tamda bu yüzden en büyük yataklardan aldım.
Yatağı büyütün
Standart boy mu aldin ki yinekız varya yatağımı da bazamı da yeni almıştım bir de biliyor musun
evet standartStandart boy mu aldin ki yine
Yooo o çok memnun gitsin der.ağzıma dolu dolu küfür geldi ama hazır Mune hanım da buradayken bir karaktersiz için yok yere ban yemek istemem...
eltine çok üzüldüm şuanda
Siz neyse de bebek onun horlamalarından uyuyacak mı sanki? Bebeğe de yazık. Dalamaz ki uykuyadoğuma kadar diyor doğuma 2 ay var. bu rahatlığa alışıp doğumdan sonra da bebek var siz rahat olun aman ben çıkayım da der diye tedirgin oluyorum.