Başlık olarak ne atayım bilemedim valla

Ya bir de yukarıda bazıları arsayı bedava kullanacaksın o açıdan da bak dedi , yani şu an şunu düşünüyorum hani hataysa bile denesek mi acaba çünkü zaten direkt bir ev alamıycaz zar zor belki kredi çekeriz ama o ödemeler için bile eşim fazladan çalışacak aylarca olmayabilir bunda en azından dener , Çalışır görür memnun olmazsak da bırakırız her şeyi yani napalım , çok fazla her şeye karışıp kontrol etmeye çalışıyorum belki de ona bırakmalıyım bilemiyorum buradaki pek çok söylenen de mantıklı geldi bana

Ticaret cesaret ister. Var olan bir işletme olmasaydı belki derdim ama zaten o çevrede bir isletmeleri var ve gelen gideni ,piyasayı az çok biliyorlar, dediğim gibi turistik yerlerde pansiyon kaybettirmez. zaten ev almaya bile yetmeyecek bir para faize koysan bile döndür döndür dur. ev fiyatları da yerinde durmayacak denemeye değer.

Yani batmak ta var çıkmak ta Ama bazı fırsatlar hayatta sadece bir kere gelir.denemeye değer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…