Başlık ne diyeyim ki? Kafam allak bullak

Annemle ayni evde yaşadıkları için ksrsilasiyoruz diyelim. Yoksa telefinds filan asla girusmuyiruz
Ozaman bu olgunlaşmamış eşinizi buraya niye getirdiniz?
Babanizla neden muhatab ettiniz?
Artık yapmayın bunu.
Babanizla bir olmuş şeytan sofrası kurmuş maalesef.
3.cocuk olmasın dediğinize göre hala devam edeceksiniz.
Allah bol sabır versin.

Keşke böyle bir ortama gitmeseydiniz ama olan olmuş artık, baba rahatlamıştır umarım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Onceki yorumlar da da yazdim. 12 senede 2. Yada 3. Gelişi. Yani bununla 3.
Giderim yada gitmem diye kesin birşey diyemem.
Suan verecegim kararin çokda sağlıklı olmayacagini biliyorum.
Çocuk sorusuna da çok sinir oluyorum kinayeli yazdım kişisel algılamayın.

Bayram mi kaldı. Hepimize zehir oldu.

Sinir oldum. Hayatının içine eden iki salatalık var. Baş salatalık zaten baban. O kadar negatif bir adam ki. Ikı günde sizi fistiklemis. Bak ne hale gelmişsiniz. Kocan olcak salatalık çok lüzumsuz biri.
Gitme kız bir süre burnu sürtsün. Surtmuyorsa da kendi bilir. Baban da harbiden kına yakar artık.

Ikisine de o kadar sinirliyim ki. Ikisine de hakkimi helal etmiyorum

Bence çok iyi yapmışsınız, babası böyleymiş ben de böyle davranırım o zaman kafasında olmamalı eşiniz. Doğru yanlış bilemem ama yerinizde olsam ben de aynısını yapardım. Eşiniz Baban da sana böyle yapıyor dediğinde de babamı atamam satamam ama gerekirse kocamı atarım da diyebilirsiniz. Yerinizde olsam bayram dönüşü hiçbir şey olmamış gibi evime giderim. Eşim konuyu açmadığı sürece açmam, vakarımı korurum. Açarsa da benim nasıl bir eş istediğimi biliyorsun istediğim gibi davranacaksan eşinim, babama benzemeye heves edeceksen de kapı orada derim.

Yok o yalvarmadan ben ettim sen etme demeden asla donmeyecegim. Çünkü onlarin yaninda asla eve gelme sen bittin benim için dedi. Bana o kapıyı gosteriyorsa sonucunu da dusunecekti.
Ve gidecegi sabah ben ona şu kapidan insanca çik dönülmez yollara girmeyelim dedim inceldiği yerden kopsuna getirdi lafı . Öyle mi dedim öyle dedi. Sonra yalvarma dedim. Yalvarmam dedi. Düşündükçe beynime kan sıçrıyor hala ya

Allah sonunuzu hayır etsin o zaman, ne diyeyim. Sinirlenmekte haklısınız. Bekleyin bakalım zaman ne getirecek. İnşallah eşinizin aklı başına gelir

Çok iyi yapmışsınız. Haddini bilsin ikisi de. Çocuk mu azarlıyorlar. Bence eşinizi de hiç arayıp sormayın. Eşek gibi peşinizden koşsun

Sizi en son anneniz evden kovmustu da siz o yüzden eşinize dönmüştünuz. Hala annenizle gorusuyo musunuz?

Çok iyi yapmışsınız. Haddini bilsin ikisi de. Çocuk mu azarlıyorlar. Bence eşinizi de hiç arayıp sormayın. Eşek gibi peşinizden koşsun
Yani biz kadinlarin ya kocaları tarafindan ya babalari tarafindan sürekli kontrolde tutulması lazım. Yoksa allah muhafaza ipini koparmis eşşek gibi dağa kacariz yada birilerine zarar veririz.

Babanız arkanızda olsaydı eşin de böyle davranmazdı..Babanın sana olan tavrı da ister istemez Etkiliyor maalesef babası zaten şöyle ben de böyle olayım gibi basit düşünceye sahip.. Tavrınızı ortaya koyupta iyi yapmışsınız bnce..

Okurken sinirden ben burda kudurdum babasinin saygı sevgi gostermedigini elin oglumu sever lanet erkek siddetinin farklı bir boyutu.kimisi karisina babasi gibi o sevgi boslugunu doldurur kimside bunu kendi aleyhine kullanir esin gibi. Allah sabir versin .gitme dicem annene gidiyorsun off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…