Başlık ne diyeyim ki? Kafam allak bullak

Babanız arkanızda olsaydı eşin de böyle davranmazdı..Babanın sana olan tavrı da ister istemez Etkiliyor maalesef babası zaten şöyle ben de böyle olayım gibi basit düşünceye sahip.. Tavrınızı ortaya koyupta iyi yapmışsınız bnce..
Kesinlikle öyle. Zaten yıllardır arayıp sormayan babanin ne olduğunu anlamaz mi insan.

Okurken sinirden ben burda kudurdum babasinin saygı sevgi gostermedigini elin oglumu sever lanet erkek siddetinin farklı bir boyutu.kimisi karisina babasi gibi o sevgi boslugunu doldurur kimside bunu kendi aleyhine kullanir esin gibi. Allah sabir versin .gitme dicem annene gidiyorsun off
Aslında en güzeli gitmemek tabi ama o da esimin psikolojik siddetine farklı bir katkı sağlayacak. Iyice beni evsiz yurtsuz kimsesiz sanacak

Muhtemelen doneceginizi dusunuyordur. SizdRaen ses cikmayinca aramaya baslar.
Rahat rahat takılacak belki bir süre aklı sıra. Nerdeydin geldin mi gittin mi diyen olmayacak. Ne zaman eglenmesi bitti arayacak.
Onunla ugrasamayacagim suan canım in derdine düştüm göğsüm sızlıyor ağrıyor

Rahat rahat takılacak belki bir süre aklı sıra. Nerdeydin geldin mi gittin mi diyen olmayacak. Ne zaman eglenmesi bitti arayacak.
Eğlencesi bittiğinde de gelecek yeri yok ki. Hiçbir şey olmamış gibi devam edeceğini mi sanıyor o ?

Siz cok aklibasinda birisiniz. Dogru sekilde hareket edeceginizden suphem yok. Hic moralinizi bozup sinirlenmeyin. Rabbim hakkinizda en iyi olani nasip etsin insallah.

Bu nasıl baba
Hadi baba karaktersiz bu nasıl koca

Orda kalın babanızın başında. Baba birşey derse sen sebeb oldun kocamın yanında beni arkasız bıraktın herkesin babası dağ gibi durur ardında sen benim kolumu kanadımı kırdın malesef senin yüzünden yuvam bozuldu ben artık burdayım gidemem de bi korksun

Kocanın yanina da bin pişman olana kadar dönme
Benim babam geri kafalı sevgisiz ya da kötü bir adam diye sen ne biçim merhametsiz kişiliksiz adamsın insan hayat arkadaşına bunu nasıl yapar de

Bir defasında babamla tartışıyorduk babam sinirlendi. Sinirle bana doğru yönelince eşim öyle bir reflex gösterdi ki babam bana vuracak sanmış yo yooo hayır diye araya girip önüme öyle bir duruşu vardı
Babam dur yaw kızımla konuşacam nooluyo dedi😄

Siz cok aklibasinda birisiniz. Dogru sekilde hareket edeceginizden suphem yok. Hic moralinizi bozup sinirlenmeyin. Rabbim hakkinizda en iyi olani nasip etsin insallah.
Bugün bir akraba ziyaretine gittik tabi onların bu olaylardan haberi yok. Eşimle beraber gelecegimizj dusunerek o nerde diye sordular babam olacak sahsiyet zurafadan daha uzun diliyle kacirdi cocugu bu diyor hala bana

Ama bunu erkekler çok yapıyor arkasız buldu mu canının istediği gibi davranıyorlar ezikliyorlar bunu yapmayacak kişilikli erkek çok az. Hem de güç insanın kalbini katılaştırıyor

Bu nasıl baba
Hadi baba karaktersiz bu nasıl koca

Orda kalın babanızın başında. Baba birşey derse sen sebeb oldun kocamın yanında beni arkasız bıraktın herkesin babası dağ gibi durur ardında sen benim kolumu kanadımı kırdın malesef senin yüzünden yuvam bozuldu ben artık burdayım gidemem de bi korksun

Kocanın yanina da bin pişman olana kadar dönme
Benim babam geri kafalı sevgisiz ya da kötü bir adam diye sen ne biçim merhametsiz kişiliksiz adamsın insan hayat arkadaşına bunu nasıl yapar de
Allah biliyor ya ikisininde olmadigi bir gezegene çıkıp gidesim var. O kadar tiksindimki ikisindende

Bugün bir akraba ziyaretine gittik tabi onların bu olaylardan haberi yok. Eşimle beraber gelecegimizj dusunerek o nerde diye sordular babam olacak sahsiyet zurafadan daha uzun diliyle kacirdi cocugu bu diyor hala bana

Ya babaniza gercekten ne diyecegimi bilmiyorum. Su asamada herseyi herkese duyurmaya ne gerek var?

Bakin istediginiz sozleri aldiginiz takdirde esinizle barisirsaniz babanizla araniza ciddi bir mesafe koymalisiniz. Boyle surmez. Bu adam illa ki bir ariza yaratir, yipranirsiniz. Hem evliliginiz hem siz yipranirsiniz.

Babanizi bile bile su asamada birlikte toplum arasina girmeyin derim.

Siz esinizle durumlari duzeltip barisip olanlari unutursunuz ama insanlar unutmaz. sonra olmayacak bir anda bunlar karsiniza cikar yine siz uzulursunuz. Gerek yok.

Ya babaniza gercekten ne diyecegimi bilmiyorum. Su asamada herseyi herkese duyurmaya ne gerek var?

Bakin istediginiz sozleri aldiginiz takdirde esinizle barisirsaniz babanizla araniza ciddi bir mesafe koymalisiniz. Boyle surmez. Bu adam illa ki bir ariza yaratir, yipranirsiniz. Hem evliliginiz hem siz yipranirsiniz.

Babanizi bile bile su asamada birlikte toplum arasina girmeyin derim.

Siz esinizle durumlari duzeltip barisip olanlari unutursunuz ama insanlar unutmaz. sonra olmayacak bir anda bunlar karsiniza cikar yine siz uzulursunuz. Gerek yok.
Ben zaten anlatma taraftarı değilim açil bir işi çıktı gitti diyorum ama o beni rezil etmek için onune gelen herkese anlatıyor ki benim ne kadar terbiyezsiz olduğumu anlasin insanlar

Ben zaten anlatma taraftarı değilim açil bir işi çıktı gitti diyorum ama o beni rezil etmek için onune gelen herkese anlatıyor ki benim ne kadar terbiyezsiz olduğumu anlasin insanlar

Babanizla mesafenizi koysaydiniz su an bu durumda olmayacaktiniz. Cok uzuldum durumunuza :KK43: umarim bir an once cozersiniz ve araya mesafeyi koyarsiniz. Olan olmus artik, bari bundan sonra birlikte ziyeretlere gitmeyin.

Babanizla mesafenizi koysaydiniz su an bu durumda olmayacaktiniz. Cok uzuldum durumunuza :KK43: umarim bir an once cozersiniz ve araya mesafeyi koyarsiniz. Olan olmus artik, bari bundan sonra birlikte ziyeretlere gitmeyin.
Canım benim ben bu adamla 12 senede 1 defa telefonda konusmam geldigimde hiç muhatap olmam. Senede 1 defa gelirim onda da günlük 10 dakika bil e gormem. Daha ne kadar mesafe koyabilirim
Bugünkü meselede ananemde gerceklesti. Evleri bize çok uzak mecbur arabayla gitmemiz gerekiyordu o sebepten birlikte gittik. Yoksa ben onunla beraber markete bile gitmem. Bilsem ki marketin içinde o var cikana kadar yolumu degistiririm o kadar iletsimsiziz düşünün yani

Back