Başlık ne diyeyim ki? Kafam allak bullak

Eşine de, '' Akılsız herif, kendi kızını bile sevmeyen adam seni düşündüğünden mi gazladı sandın, onun tek derdi kötülük, çünkü o kötü biri. O şimdi fosur fosur oturup yatıyor, boşanıp 2 bebeyle başına kalacağımdan habersiz. Muhtemelen sana yalvarır yakarır yapışırım diye düşünüyor. Ama onun da başına ne çoraplar öreceğim, şimdi keyfini sürsün. Senin de yuvan yıkıldığı ile kaldı. Sen şimdi düşünüyorsun ki 'Babası bile mok gibi davranıyor, verdiğim ekmeğe minnet edeceğine bir de vikvik ediyor.' diye. Be herif, şimdi kadınlar üstüne mi atlayacak sandın? Memleketin mültecisi bile gözünü açtı, şimdi al o ekmeğini de yedirecek birini bul bulabilirsen. '' diyecek. Şu aşamada yağmasa da gürleyecek, en kötü gerçekleşir işte. Şu durumda daha iyi ne yapılabilir ki?
Hay agziniza saglikkkk

Yanlış anlamayın ama babanız kalınacak biri değil. Atar gider yapıp hala onla kalmanız atar giderinizi pek umursamamasina neden oluyordur. Eşiniz de ayaklarına kapanmadan affetmeyin derim. Umarım bir an önce kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz.
Ben atar gider yaptım diye birşey degismedi ki hem laf sokmalara devam ediyor hemde geri vites yapiyor.
Bunlar kadın işi diye çok afedersiniz totoyu yirtan adam dün cocuk durmaz sen tek başına yapamazsin diye sofrayı topladı.
Istedigini düşünsün umrumda değil.
15 gün sonra kredi kartim kesilecek ara damadini para göndersin diyeceğim.
Çocuk bakmak kadın isiyse evin masrafini cekmek de erkek işi. Ha sen arayıp istmeyeceksen vereyim kartı mi sen öde diyeceğim. Nasilmis anlasin

Ben atar gider yaptım diye birşey degismedi ki hem laf sokmalara devam ediyor hemde geri vites yapiyor.
Bunlar kadın işi diye çok afedersiniz totoyu yirtan adam dün cocuk durmaz sen tek başına yapamazsin diye sofrayı topladı.
Çocuk bakmak kadın isiyse evin masrafini cekmek de erkek işi. Ha sen arayıp istmeyeceksen vereyim kartı mi sen öde diyeceğim. Nasilmis anlasin

Hayir ara damadini demeyin. Bundan sonra buradayim 2 cocugun masraflari sende deyin. Bu kredi kartim bu da odenecegi tarih diye eline tutusturun. O zaten ne yapacagini sasiracaktir :)

Bunlar da cocuklara alinacaklar diye ayri bir listeyi eline tutusturmayi ihmal etmeyin :)

Hayir ara damadini demeyin. Bundan sonra buradayim 2 cocugun masraflari sende deyin. Bu kredi kartim bu da odenecegi tarih diye eline tutusturun. O zaten ne yapacagini sasiracaktir :)

Bunlar da cocuklara alinacaklar diye ayri bir listeyi eline tutusturmayi ihmal etmeyin :)
Ara damadini diye niye diyeceğim kadının erkegin gorev tanimini yapiyor ya anlasin. Ikincisi eşim o parayı asla go ndemez biliyorum öyle oluncada kimin görevlerini yerine getirmiyor görsün. Onca olaydan sonra damadina yapıştı ne yiyeceksin ne iceceksin surda otur surda yat diye. Hatta giderken ona para verecekmiş sikintiya girmesin diye.
Allahim catlayacagim

Ahh canım benim ya şimdi nekadar uzulmussundur .daha geçende senle benzer durumu yaşadım .annem babam bize geldi. Ben eşim işten gelince motorunu alıp oğlumla gezmeye gidiyorum hem daha rahat oluyor diye onu bekliyorum .bazen saat 23.00. bazen 00.00 eve geliyorum yani 3 saat falan geziyoruz aslında.annem gelmiş eşime diyor.bu kiz niye bu saatlerde dışarı çıkıyor sen bişi demiyorsun buna böyle şeyler için gerekirse döv .okadar zoruma gitti ki annem geri kafalidir bazen bı bakarim melek gibi olur bazen de böyle olur işte.annemi ben bile çözmüş değilim .zaten sorunlu bı evligim geçmişim var sen niye kalkıp bu adama böyle diyorsun.allahtan gaza gelmiyor.boyle şeyleri pek takmaz.ben yine cikiyorum oğlumla .

Ben ona da dedim zaten. Olaylar patlak vermeden önce. Herkes işine bakar biz kalırız ortada dedim. Ona rağmen gaz yemeye devam etti.

Eşinizin artistliğini alıp hooop ona geri monte etmişsiniz
Gazı sönmüş fısss diye
Efelenmesi o yüzden
Tam manasıyla haddini bildirmişsiniz
Çok da iyi olmuş ama sonu ne olur onu ben de kestiremedim

Anneniz ne yapıyor bu arada? Etkisiz eleman mı? Çocukların arasını bozma diye paylayamadı mı? Sesinizi çıkarmakla iyi yapmışsınız yoksa ezmeye devam ederlerdi sizi. Eşin gelip özür dilemeden evine dönme, annenle bir olun babanın önüne yemek falan koymayın.

Ara damadini diye niye diyeceğim kadının erkegin gorev tanimini yapiyor ya anlasin. Ikincisi eşim o parayı asla go ndemez biliyorum öyle oluncada kimin görevlerini yerine getirmiyor görsün. Onca olaydan sonra damadina yapıştı ne yiyeceksin ne iceceksin surda otur surda yat diye. Hatta giderken ona para verecekmiş sikintiya girmesin diye.
Allahim catlayacagim

Bakin babaniz esinizi ararsa esiniz bunu barisma cagrisi olarak algilayacaktir. Birakin aramasin. Sizden ses cikmayinca esiniz zaten aramaya baslayacaktir.

Babaniz bu duruma sebep olan kisi olduguna gore yukarida yazdiklarim tam onun yapacagi tanima uyuyor. Su asamada bu tanimi yapsin ki akli basina gelsin.

Hic bozuntuya vermeyin, bundan sonra temelli oraya yerlesiyor havasi yaratin. Surekli yeni yeni masraflar cikarin ki damadina vermeyi dusundugu para cebinde kalmasin, bakalim o zaman dusunebilecek mi.

Ahh canım benim ya şimdi nekadar uzulmussundur .daha geçende senle benzer durumu yaşadım .annem babam bize geldi. Ben eşim işten gelince motorunu alıp oğlumla gezmeye gidiyorum hem daha rahat oluyor diye onu bekliyorum .bazen saat 23.00. bazen 00.00 eve geliyorum yani 3 saat falan geziyoruz aslında.annem gelmiş eşime diyor.bu kiz niye bu saatlerde dışarı çıkıyor sen bişi demiyorsun buna böyle şeyler için gerekirse döv .okadar zoruma gitti ki annem geri kafalidir bazen bı bakarim melek gibi olur bazen de böyle olur işte.annemi ben bile çözmüş değilim .zaten sorunlu bı evligim geçmişim var sen niye kalkıp bu adama böyle diyorsun.allahtan gaza gelmiyor.boyle şeyleri pek takmaz.ben yine cikiyorum oğlumla .
Allah kahretsin böyle anne babayi

Inceldigi yerden kopsun hadsiz haddini bilsin. Her yerde her laf söylenmez anlasın. Madem o kadar şikayetçi benden al fırsat işte daha da aramasin beni pislik herif
Eşinizin artistliğini alıp hooop ona geri monte etmişsiniz
Gazı sönmüş fısss diye
Efelenmesi o yüzden
Tam manasıyla haddini bildirmişsiniz
Çok da iyi olmuş ama sonu ne olur onu ben de kestiremedim

Bakin babaniz esinizi ararsa esiniz bunu barisma cagrisi olarak algilayacaktir. Birakin aramasin. Sizden ses cikmayinca esiniz zaten aramaya baslayacaktir.

Babaniz bu duruma sebep olan kisi olduguna gore yukarida yazdiklarim tam onun yapacagi tanima uyuyor. Su asamada bu tanimi yapsin ki akli basina gelsin.

Hic bozuntuya vermeyin, bundan sonra temelli oraya yerlesiyor havasi yaratin. Surekli yeni yeni masraflar cikarin ki damadina vermeyi dusundugu para cebinde kalmasin, bakalim o zaman dusunebilecek mi.
Yok zaten hayatta aramaz ben mahsus can yakmak için soyleyecektim. Dünya tersine dönse para istemek için aramaz hatta bana da arama ben karşılarim masrafıni der.

Anneniz ne yapıyor bu arada? Etkisiz eleman mı? Çocukların arasını bozma diye paylayamadı mı? Sesinizi çıkarmakla iyi yapmışsınız yoksa ezmeye devam ederlerdi sizi. Eşin gelip özür dilemeden evine dönme, annenle bir olun babanın önüne yemek falan koymayın.
Payladi ama doğru şekilde değildi. Stratejik davranamadi.
Ayrıca esim gidecegi gün evden çok erken çıktı otobusune 6 saat önce filan.
Tabi biz tartışıyoruz. Onun derdi baban eve gelince bize çok kızacak dur onu arayalım.diyor.
Dedim senin aklın başında mi kizarsa kizsin gideceğim diyen adamj zorlamj tutacagiz defolsun gitsin.
Hala eşimin yanında baban gelince bizi mahvedecj bi gitti diye diyor. Kafayi yememek elde degil

O da değişikmis. Yine diyim inşallah başınızın çaresine bakacak duruma gelirsiniz bir an önce.

Back